İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam inatcııı hatunlar... Biz geldik.. Kızmayın bana inanın gelemiyorum.. Evde de net olmadığından sizi habersiz bırakıyorum.. umarım herkes iyidir.. yeni hamiş varsa eğer tebrik ediyorum.. diğer arkadaşlarda Kasım ayı için bol şans diliyorum.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. Bana gelince malum grip oldum. birde bu domuz gribi tartışmaları iyice pimpirik yaptı beni :)))) Bugün daha iyiyim. bebeklerimde iyi.. bu arada bir kızım ve bir oğlum olacakmış.. Bir tüpte iki bebek vurmak buna denir sanırım :))) bendeki durumlar bunlar.. sizler nasılsınız.. sinemcim yeni evinde güle güle otur.. diğer kızlar siz nasılsınız....

emelcim tebrik ederim cnm sağlıkla büyüsünler inşallah cnm benim darısı diğer arkadaşlarımızın başına
gülsüm sanırım buradasın iyi misin cnm yoğunsun sanırım

emelcim tebrik ederim canım allahım bütün hamişlerin bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
iyi akşamlar kızlarrr

iyi akşamlar kızlar kimse yok ama emelcim allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin meleginle paşanı allah uzun ömürler versin
sinemcim 15 gün kaldı desene hayırlısı olsun iyi günlerde oturursun inşallah..

esracım yasemincim sizde ben gibi kartı yemişsiniz nasip inşallah bu ay tuttururz bebişlerimizi
selen sürekli seninle ya seher oyüzden babasını az gördügü için yapıyordur..
asiyecim asyamız alıştı gezmeye iş yapmaya evde oturunca sıkıntıdan uyuyyor sanırım

emelcim çok sevindim hayatım...hem kızın hem oğlun olcak ne güzel yaa..allah bahtlarını açık etsin...geçmişi okuyamadım...kusura bakmayın...bu ara benim kuzu keçi oldu..hiç durmuyo...şimdi de açtı gözleri beni seyrediyo..başım ağrıyo valla...hep kucağımda...napcaz bilmem...neyse şimdilik bizden haberler bu kadar......

benimde çarşamba günü kaynanamlar geliyor bugun evini temizlemege gittim yoruldum yarında kendi evimi temizlerim çarşambayada yemek kalır sadece rahat ederim öptüm herkezi yarın görüşürüz gelebilirsem hepinize kolay gelsin arkadaşlar..

eee büyüdükçe kuzey hareketleniyor birde sünnet olunca serpildi kuzeyimiz mervecim geçmiş olsun neden agrıyor başın uykusuzluktanmı..

evet sabahtan beri yok merviş dr. mı gittin yoksa canımmm

ya merve nerde nereye kayboldu bu topik sahibi

gülsüm ayşe merve merve2 sizler nasılsınız bakalım ..

günaydın canlaım sabah adet oldum çok ağrım var hiç olmazdı böyle (( merveciğim bir dahaki adetim 5 aralık...

cnm bende değil liste ama oynak beyimiz gelmiyor sanırım bende pek sık giremiyorum..

canlarım doktora gitmedimde yarın arıcam doktoru şekerim sabahları yüksek çıkıyor büyük ihtimalle dahiliyeye yönlendirecek doktor ve insüline başlıcaz hakkımızda hayırlısı.

hafta sonu bursadan eşimin asker arkadaşları geldi bizde kaldılar koşturmadan gelemedim bugünde zaten bebişin kıyafetlerini yıkadık gelemedim bayramdan önce bitirelim diye düşünüyoruz aralık anneleri başladı doğum yapmaya korktum bende zamanında gelsin inş.:Saruboceq:

günaydın canlarım...merveciğim hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..sağsağlim dünyaya gelsinde meleğin önemli olan o, hazırlıklarını tamamla bencede bakarsın elini çabuk tutar meleğin :)))

günaydın kızlarr nasılsınız mervişler gülsüm feyza seher asiş ayşeler
gülüm bizi ihmal etme 2 satırda olsa yaz canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…