İnatla bir gün ANNE olacağım !

merhaba hatun gızlar
merve doktora gıdıcekmış buyuk ıhtımalle ınsulun yazıcıklar saat 1 de randevusu varmış haber edem dedım benım zıllı ele avuca sığmıyo artıkın ıyıcı fırlama oldu

Merhaba kızlar ancak gelebildim hayırlı günler olsun inşallah
mervecim geçmiş olsun cnm inşallah bebeğin sağsağlim kucağında olacak tüm çabalar onun için cnm benim hazırlıkları hızlandırman da iyi bence şurada aralık a ne kaldı ki az kaldı nisanur un doğmasına Allah yardımcın olsun Allah kolaylık versin sana cnm
Gülsümcüm çok yoğunmuşsun sanırım özlüyoruz seni ama haberin olsun
Yaw ayşe nerde oda yok ortalıkta
sinemcim sen nasılsın
Sehercim peşinden koşturmak yoruyordur seni ama ne yapcan büyüdükçe daha çok uğraşmak zorunda kalıyor insan selenimizde maşallah pek hareketli Allah yardımcın olsun cnm

hoş geldın esracım yasemın asiyecim
evet çok mızır oldu benımkı bıde yok çorbası yok püresi derken günüm mufak ve selene bakmakla gecmeye başladı şu ek gıdalar başlayınca
asya nasıl canım cım
esracım sen nasılsın
yasemınde gelmiş nasımış
oynağım yoğunluğun ne ara bıtıcek
ayşemde yok kaç gundur

sehercim asya iyi arada tekmeliyo beni eşim arada bakıyo yazık tekmelemiyo o tuttuğu zaman babasına naz yapıyo 1-2 kere hissedebildi.:)))
Sehercim ben bide bilmiyorum 6 aya kadar emziriyoruz sonra ek gıdalara başlıyoruz demi normal süt 1 yıl verilmiyormuş sanırım tam bi bilgim yok nerden öğrenebilirim cnm benim

canım ilk 6 ay anne sutu sadece tabıkı sutun yetıyorsa bol bol olur inşallah ve 6 ayda artı ek gıdaya başlıyosun anne sutuyle beraber çünkü 6 ay sonunda anne sutu bebeğe yeterlı gelmıyo ek gıda şart sonra sutun ne kadar gelirse emzır 1 sene 2 sene istediğin kadar ama normal yemeklerede başlıcaksın canım benım ben sana yardım ederım merak etme bılmediğini sorarsın mamaların tarıfınıde verırım valla ilk 6 ay verme normal sut ama 6 ay sonu başla ben verıyorum selene maşallah bışı olmadı hem şu mamalarda gdo var o yuzden vermek ıstemıyorum artıkhazır devam maması

sağol sehercim valla ben bu konuda tecrübesizim bi tek emzirmem gerektiğini biliyorum bana tarif falan verirsin bide önemli noktaları hata yapmayalım bebeği büyütürken

Gülsüm bende istiyorum takvimimi ama gelmiyo geri ((

ama neden nedennnnn seherinde var merveninde bizimkilere ne olduuuuuuuuuu :çok üzgünüm:mafoldumbensenağlama

geldim kızlar günde iki kez olmak üzere insüline başlıyoruz herkese hayırlıı olsun diyerek..

kızlar takvimleri ancak tickerfactory den yapabiliomuş diğerlerini kabul etmiyormuş site ondan bende ondan yaptım yapamayan olursa bana yazın özelden hazırlayım hemencik..

kaçtım kızlar ben öptümm gelirim gene yemek yapmam lazım

slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Mervecim hadi hayırlısı inş ignelerle iyi olacak her şey.
geçmişi okuyamadım, daha kahvaltı bile yapamadım ela'm öğlen 11.30da uyandı kaka,gaz sancısı başladı,ıkındı ağladı ıkındı ağladı. anlam veremiyorum bu işe ben, kakası sıvı durumda olduğu halde ıkınarak yapamıyor sanki kabuz sanırsınız. tecrübeli anneler size sesleniyorum, aranızda bu anlattığımı yaşayıp bi çare bulan bulmayan ne olur bana haber versin. aglamaktan helak oldu kızım, gözleri kıpkırmızı kesildi sab samplex kullanıyordum acaba ondan mı kakasını zor yapar oldu bilemedim o yüzden gaz ilacını da keseceğim zaten bundan daha beter nasıl gaz sancısı çeker bilemiyorum!! hepinizi öpüyorum kızlar,bize dua edin.

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli...
koşuşturmadan hiç giremedim..
bende yerleştim tamamen yeni evime şuan çalışmıyorum ama 1 hafta 15 güne kadar çağırırlar heralde evde dinleniyorum iyi geldi bana da
mervecim hayırdır insülin falan umarım herşey yolundadır...

beyzacım hoşgeldin canım iyi yerleşmişsin iyi günlerde otur inşallah ne güzel tadını çıkar yeni evinde
mervecim geçmiş olsun napacan artık 1 ay katlanacaksın nisanurunmuz için allah şifa versin ...
pınarcım elamervemiz hastaymış geçmiş olsun allah yardımcın olsun...
sinem asiye seher merve merve 2 gülsüm esra ayşe yasemin sizlerde iyisnizdir umarım ben yogunum kızlar yarın kaynanamlar geliyor öptüm herkeze görüşürüz...

iyileşmene sevindim cnm benim, hayırlı oolsun evin tadını çıkar bitanem

saolasın canımcım, hasta değil de kakasını ve gazını sancıyla çıkarabiliyo, çıkarana kadar da beni de kendini de mahvediyo,sen nasılsın her şey yolunda mı kuşum?

günaydın canlarım nasılsınız me4rviş allah sağsağlim kucağına lamayı nasip etsin meleğini hamileliklerde oluyo meleğin sağlıklı olsunda vurul insülini canım sağlık olsun
asişim asyamız nasıl canım tekmeler başlamış maşallah
seher selen yoruyomu seni allah güç kuvvet versin sana canım
pınarım nasılsın kırkının çıkmasın az kaldı
gülsümmm nerdesin canım yaa
ayşede yok
beyza hayırlı olsun yeni evin kızlar ben pazar günü göçüyorum evime allah kirada olan herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin
esra feyza sizler nasılsınız
feyza sanada kolay gelsin kaynana geliyomuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…