İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım benden iyilik ne olsun iş güç işte aralık ayını bekliyorum sabırsızlıkla dr agitmek için...bu arada rejime başladım ve de spora...eger sevip anlaşıyorsan kayın validenle gözün aydın olsun yok tersi ise allah kolaylık versin arkadaşım :)))

günaydın kızlar...
Benim pek keyfim yok bugün sizde yoksunuz buhrana uğrıcam yaaa..

pınarcım merak ediyordum seni gelmen ii oldu genelde bebekler bu sıkıntıyı yaşıyor sanırım arkadaşım bebesindede oldu allah yardım etsin yalnız mı kalıosun ?

sinemcim feyzacım yasemincim sizler nasılsınız bende durum böle birazdan iğneye başllıcam bakalım. beyzacımm hoşgeldin cnm daha sık gel özlüyoruz bende şeker çıktı diyetle düzelmedi oyüzden insülin takviyesi yapıcaz cnm..

bu iğneleri nası yapılcağını anlatan adam eşime demişki saat 10 kahvaltı geç ondanda olabilir demiş sinirlerim bozuldu ağlamaya başladım acaba sabah 8de kahvaltı etsem normal olcak mı diye doktoru arayıp sorcam boşu boşuna insülin almayım bide yaaa

merveciğğm çok geçmiş olsun canım...sakın sıkma canını şükür tedavisi olan bişey sonuçta...çok az kaldı doğumunada rabbim sağsağlim tamamlayıp nisanurumuzu kucağına lamayı nasip etsin...

sağol yasemincim allah razı olsun işte kafam karıştı bisürü soru gelip gidio..
senin neden kafan karışık yasemincim?

bende sordum doktora yok saatle alakalı bi durum değil zaten geç bile kalınmış 30 haftayı geçmişsiniz
siz diyetinizi gene düzene sokun mutlaka başlansın dedi bende acaba boşuna mı başlıyorm saat farkından olabilir mi die düşündm dedim yok ilerleyen günlerde dahada yükselcek şimdiden düzene sokmamız lazım bi zararıda yok zaten dedi peki fazla insülin olursa bi zararı oluo mu dedim kesinlikle hayır zaten zararı olan bişeyi biz size vermeyiz dedi

Kızlar mali müş gitti geldim
Mervecim üzülme cnm ya böle yapma ama kızında üzülecek onu düşün lütfen. Kötü bişey olsa doktorlar ona göre hareket eder. Şükür ki tedavisi olan bişey sıkma canını güzel hamişimiz nisanurumuzun annesi

işte hergün iki kez iğne olmaktan kurtarır mıyım dedim kurtaramadım olmam şartmış aslında üzülmüodm ama bugün öle geldiler hormonlar herhaldee başladım ağlamaya..

senin nası gidio asişimm ne zmn kontrol

doktor en erken 18 aralıkta sezeryana alabilirm dedi ama bebek iise bekletirimde dedi yaklaşık 1 ay kaldı diye düşünüorum çok az kaldı sorma asiş yaklaştıkça daha bi başka oluoo heyecan merak hepsi karışıo birbirine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…