mervecim ben çalışıyorum ya biliyosun ve mecbur çalışmaya devam edicem için süt pompası alayım diyorum elektrikli ve pilli olanından sen ne dersin
iyileşmene sevindim cnm benim, hayırlı oolsun evin tadını çıkar bitanem
saolasın canımcım, hasta değil de kakasını ve gazını sancıyla çıkarabiliyo, çıkarana kadar da beni de kendini de mahvediyo,sen nasılsın her şey yolunda mı kuşum?
günaydın canlarım nasılsınız me4rviş allah sağsağlim kucağına lamayı nasip etsin meleğini hamileliklerde oluyo meleğin sağlıklı olsunda vurul insülini canım sağlık olsun
asişim asyamız nasıl canım tekmeler başlamış maşallah
seher selen yoruyomu seni allah güç kuvvet versin sana canım
pınarım nasılsın kırkının çıkmasın az kaldı
gülsümmm nerdesin canım yaa
ayşede yok
beyza hayırlı olsun yeni evin kızlar ben pazar günü göçüyorum evime allah kirada olan herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin
esra feyza sizler nasılsınız
feyza sanada kolay gelsin kaynana geliyomuşş
canım benden iyilik ne olsun iş güç işte aralık ayını bekliyorum sabırsızlıkla dr agitmek için...bu arada rejime başladım ve de spora...eger sevip anlaşıyorsan kayın validenle gözün aydın olsun yok tersi ise allah kolaylık versin arkadaşım :)))
günaydın kızlar...
Benim pek keyfim yok bugün sizde yoksunuz buhrana uğrıcam yaaa..
pınarcım merak ediyordum seni gelmen ii oldu genelde bebekler bu sıkıntıyı yaşıyor sanırım arkadaşım bebesindede oldu allah yardım etsin yalnız mı kalıosun ?
sinemcim feyzacım yasemincim sizler nasılsınız bende durum böle birazdan iğneye başllıcam bakalım. beyzacımm hoşgeldin cnm daha sık gel özlüyoruz bende şeker çıktı diyetle düzelmedi oyüzden insülin takviyesi yapıcaz cnm..
sağol yasemincim allah razı olsun işte kafam karıştı bisürü soru gelip gidio..
senin neden kafan karışık yasemincim?
bende sordum doktora yok saatle alakalı bi durum değil zaten geç bile kalınmış 30 haftayı geçmişsiniz
siz diyetinizi gene düzene sokun mutlaka başlansın dedi bende acaba boşuna mı başlıyorm saat farkından olabilir mi die düşündm dedim yok ilerleyen günlerde dahada yükselcek şimdiden düzene sokmamız lazım bi zararıda yok zaten dedi peki fazla insülin olursa bi zararı oluo mu dedim kesinlikle hayır zaten zararı olan bişeyi biz size vermeyiz dedi
kızlar dün akşam sizleri gördüm rüyamda memleketteyim dışarıya çıkıyorum siz hepiniz birliktesiniz yanınıza geliyorum beni tanımadınızmı ben fayza ama ben sizi tanıdım diyorum oturuyoruz sigara falan içiyoruz muhabbet gırla sonra siz biz gidiyoruz nereye diyorum istanbula nasıl yani hepiniz aynı yerdemiydiniz ben öyle bilmiyordum diyorum ama çok agladım arkanızdan allah hayıra çıkarsın...
yasemincim benim dedigim doktora gittinmi sen
kimse yok ama ya nerdesiniz gideyim bende pilav yapıcam sonrada kaynanama geçicem bahçe yapıyorlar ya bir sürü eşya taşı taşı bitmez yine yorulacagım yine ahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?