İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervecim 1 ay falan kalmış gerçekten heyecan basar insanı ama olsun sen tüm hazırlıklarını tamamla hem kafan dağılmış olur cnm bende netten liste falan çıkardım neler almam gerekir diye :))))

sıktım dişi kız ondan patladım galiba bugün ama rahatladım ağlaynca..
başladım hazırlıklara cnm pzartesi cicilerini yıkadık cumada mübarek vakitte çantam hazırlancak ay yazarken bile heyecan basıokaydirigubbakcemile3

netten bende liste çıkarttım ona göre alışveriş yaptm bi küvetimiz eksik oda kolay alırız hemencik.oda boşalcak daha çok işvarda onu tek başıma yapamıyorum bekliyorum babam annem gelcek hafta sonu

mervecim ben çalışıyorum ya biliyosun ve mecbur çalışmaya devam edicem için süt pompası alayım diyorum elektrikli ve pilli olanından sen ne dersin

mervecim ben çalışıyorum ya biliyosun ve mecbur çalışmaya devam edicem için süt pompası alayım diyorum elektrikli ve pilli olanından sen ne dersin

cnm istersen doğumdan sora nasılsa 2ay evde olcan iznin olcak elektrikli pilli ikisi birarada olan süper bencede ama dediğim gibi 2ay evde olcan ya nasılsa o süreçte bakarsın duruma göre alırsın

yok bizim gelin kullandı cnm sağıyodu öle gidiodu okula memnun kaldı bak merve2de evde kullanıo kuzey emmio diye sağıp veriyor onada sorarız

asişim ben namaz kılayım sorada azcık uzanayım cnm kaçayım ufaktan sanada kolay gelsin cnm benmm.

anladım canım inşallah rahatlar zeytin ya sürsen poposuna daha rahat yapar bende iyiyim işte yeni ay yeni umutlar peşindeyim ne olsun...

iyiyim canım sen nasılsın sagol evet geliyorlar yoldalarmış...birazdan evine geçicez

az kaldı canım bir aydan az var hayırlı olsun rejimin eh işte nede olsa kaynana canım

mervecim iyiyim sagol sende kafana fazla takma 1 ay kalmış allah izniyle bir sorun yaşamadan nisanurumuz gelicek teyzeleride sabırsızlıkla bekliyor aglamak istiyorsan agla bende çok aglardım melegim benimleyken kızlar daha duygusal yapıyor bizleri sanırım kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kızlar dün akşam sizleri gördüm rüyamda memleketteyim dışarıya çıkıyorum siz hepiniz birliktesiniz yanınıza geliyorum beni tanımadınızmı ben fayza ama ben sizi tanıdım diyorum oturuyoruz sigara falan içiyoruz muhabbet gırla sonra siz biz gidiyoruz nereye diyorum istanbula nasıl yani hepiniz aynı yerdemiydiniz ben öyle bilmiyordum diyorum ama çok agladım arkanızdan allah hayıra çıkarsın...

merveciğim benimde buradaki dr umun tayini çıktı gidiyor alışmıştım ona ve herşeyi biliyor..sıkıldım artık dr aramaktan ankarada ara burada ara..malum küçük şehir imkanlar kısıtlı....onun için sıkkın canım ...

kimse yok ama ya nerdesiniz gideyim bende pilav yapıcam sonrada kaynanama geçicem bahçe yapıyorlar ya bir sürü eşya taşı taşı bitmez yine yorulacagım yine ahhhhhhh

feyzacığım hayır olsun inşallah..ağlamak gülmek demek canım :))))

Feyzacım kolay gelsin cnm rüyanda hayra çıksın inşallah cnm benim
Yasemincim inşallah bu doktor umut olur sana cnm
Kızlar bu arada benim amcamın kızının aşılaması tutmamış baya üzüldüm ya benzer şeyler yaşadığım için aradım konuştum üzülmesin diye ama bıraktı artık tedaviyi dinlencem dedi. Hayırlısı artık Allah ım kimsenin çabasını boş çıkarmasın kısa sürede tüm arkadaşlarımın bebeğine kavuşmasını nasip etsin inşallah

inşallah asişim hayırlı ve uğurlu olur..amca kızınada üzüldüm çok zor çok acı..ancak başına gelen anlar...rabbim bir daha yaşatmasın tez zamanda meleğine kavuştursun onu ve tüm evlat yolu gözleyenleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…