kız çok alemsin hay allah güldürdün beniiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hiç gülesim yoktu cnm benimmmmkızlar dün akşam sizleri gördüm rüyamda memleketteyim dışarıya çıkıyorum siz hepiniz birliktesiniz yanınıza geliyorum beni tanımadınızmı ben fayza ama ben sizi tanıdım diyorum oturuyoruz sigara falan içiyoruz muhabbet gırla sonra siz biz gidiyoruz nereye diyorum istanbula nasıl yani hepiniz aynı yerdemiydiniz ben öyle bilmiyordum diyorum ama çok agladım arkanızdan allah hayıra çıkarsın...
üff eevet kötü olmuş alıştığın doktorun gitmesi cnm ama şölede düşün belkide ii oldu bulacağın ueni doktor belkide sana bambaşka bir yol göstercek hep derler ya iki doktor baksın farklı göz diye bundada hayır olduğunu düşünelim cnm napalım:1hug:merveciğim benimde buradaki dr umun tayini çıktı gidiyor alışmıştım ona ve herşeyi biliyor..sıkıldım artık dr aramaktan ankarada ara burada ara..malum küçük şehir imkanlar kısıtlı....onun için sıkkın canım ...
mervecim iyiyim sagol sende kafana fazla takma 1 ay kalmış allah izniyle bir sorun yaşamadan nisanurumuz gelicek teyzeleride sabırsızlıkla bekliyor aglamak istiyorsan agla bende çok aglardım melegim benimleyken kızlar daha duygusal yapıyor bizleri sanırım kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
gunaydın kızlar bız gece kuşları geldık :)
dunur bayramda bursaya gelcen mi eğer gelceksen 1 hafta kalda gelınının 6 ay kınasına kal balı
mervem hayırlı olsun canım il iğnene
feyzacım bı gun keşke öyle buluşsak ruya hayra çıkar inşallah
yasemıncım uzulme gulum herşeyde bı hayır vardır
asişim sen nasıslın canım
canım kız bebeklere bızde 6 ayına gırınce kına yakılır ellerine eğlence yapılır kızımın kırmızı saten pijamaları hazır dağıtıcamız ikramlıklarıda hazır bı hamur işi yapıcam pasta börek o kadar selen gırdı 6 ayına gerçi ama eşimin teyze oğlu kazayla arbayla adam ezdi şu an gözaltında herkeste moral bozuk olunca kaldı şimdi haftaya mahkeme var karşı tarfa suçluymuş buyuk ıhtımalle tutuksuz yargılanıcak serbes kalıcak ama işte herkes aklı onda olunca kaldı benım kına bayramdan sonraya yoksabu pazar yapıcaktım
Mervecim günaydın iğnelerine alıştın sanırım inşallah ikiniz için de en iyisi budur cnm
Valla öle cnm diyorum kadın doğumcu gibi oldum bi doğurtmadığım kaldı herşey hakkında bir fikrim odlu sıpam sayesinde geçen doktora diyorum şunu yapıcam bunu yapıcam falan diyo benim sölemem lazım sana sen nerden biliyosun bıu kadar diyo :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?