İnatla bir gün ANNE olacağım !

ben geldim...ama tabi kimseler yok gene...neyse...
adaşım insüline takma kafayı bitanem...1 ay sonra o güzeller güzeli meleğine kavuşcan..az kaldı sabır azcık daha..herşey bu melekler için değil mi hayatım...
asiyecim ben medela elektrikli pompa kullanıyorum..memnunum...aventin manuel pompasındanda memnun olanlar var..denemedim...ama ben medela dan memnunum canım...gayet rahat...inşallah bol sütün olur canım benim gibi mama takviyesi yapmazsın...
kızlar hepinizi çok özlüyorum ama malum laptop bozuk...ancak akşamları bakıyorum oda pek keyifli olmuyo...napalım bi müddet idare edicez artık...
kuzeye gelince...çok fena oldu yaa...kucakya bile durmuyo...mız mız sürekli...diş mi çıkarcak acaba..ağzının suyu hiç durmuyo...hafta sonu 4. ay kontrolümüz var..bakalım dr ne diyecek...başka bi sorunu yok çok şükür...bizden haberler bu kadar...herkese çoook selammm....

kız çok alemsin hay allah güldürdün beniiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hiç gülesim yoktu cnm benimmmm
üff eevet kötü olmuş alıştığın doktorun gitmesi cnm ama şölede düşün belkide ii oldu bulacağın ueni doktor belkide sana bambaşka bir yol göstercek hep derler ya iki doktor baksın farklı göz diye bundada hayır olduğunu düşünelim cnm napalım:1hug:

evet cnm ben yengeç burcuyum zaten sürekli ağlarım şimdi ayrı bi ağlak oldum sanırım..

adaşımm allah yardımcın olsn bencede diş çıkarma zamanı gelmiş salyalar aktığına göre zor dönem ama hemencik geçer cnm inş sağlık olsn.

buarada ben ilk insülin iğnemi oldum çok komikti ağladım gerçi o ayrı konuda eşim yaptı bacağımdan -tatlicadiarzu- şifa olsun inşallahhhh

Günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşallah
Mervecim verdiğin bilgiler için sağol cnm çalışıyorum ya mecburun öle bişey almaya cnm Kuzeye de maşallah sanırım diş çıkarıyor Allah yardımcın olsun cnm en zor zamanları
Yasemincim günaydın cnm

gunaydın kızlar bız gece kuşları geldık :)
dunur bayramda bursaya gelcen mi eğer gelceksen 1 hafta kalda gelınının 6 ay kınasına kal balı
mervem hayırlı olsun canım il iğnene
feyzacım bı gun keşke öyle buluşsak ruya hayra çıkar inşallah
yasemıncım uzulme gulum herşeyde bı hayır vardır
asişim sen nasıslın canım

günaydın seherciğim...evet herşeyde hayır vardır diye düşünüyorum canım....6 ay kınası ne oluyor ilk defa duyuyorum...

canım kız bebeklere bızde 6 ayına gırınce kına yakılır ellerine eğlence yapılır kızımın kırmızı saten pijamaları hazır dağıtıcamız ikramlıklarıda hazır bı hamur işi yapıcam pasta börek o kadar selen gırdı 6 ayına gerçi ama eşimin teyze oğlu kazayla arbayla adam ezdi şu an gözaltında herkeste moral bozuk olunca kaldı şimdi haftaya mahkeme var karşı tarfa suçluymuş buyuk ıhtımalle tutuksuz yargılanıcak serbes kalıcak ama işte herkes aklı onda olunca kaldı benım kına bayramdan sonraya yoksabu pazar yapıcaktım

iyiyim sehercim çalışıyorum işte bi yaramazlık yok şükür netten bişeyler araştırıyorum arada göğüs pompası biberon beşik falan.. siz uyuyamadınız gene sanırım valla biz n yapcaz bilmem sizi gördükçe ne yapcam diye düşünüyorum

aaa ilk defa duydum yaa...çok güzel bir adet...minicik saten pijama giyecek haa....ay gelin kınasınıda görürüz inşallah...teyze oğlunada çok geçmiş olsun inşallah adalet yerini bulur seherciğim ....

sehercim valla etrafta kimin çocuğunu görsem öle o yüzden benimkide öle olur diye düşünüyorum valla.
Sehercim eşinin teyze oğlunada geçmiş olsun cnm hakkında hayırlısı olsun.
Kız senin kız ne güzel olur saten takımla

evet valla kırmızı kırmızı hazır akımları
ınşallah kızlar bızde öyle dua edıyoruz

günaydın kızlarr
bundan sora erkenciyim 7.30da kalkıp iğnemi yapıo eşim 8de kahvaltı etmek zorundayım kız şimdiden erken kaldırmaya başladı..sora gene yatmışım tabi o ayrı:)))

sehercim bende ilk kez senden duymuştum 6ay kınası ama çok güzel cidden ohhh eğlence bolca.
seher ya teyze oğluna üzüldüm ya allah korusun canavar gibi kullanıyorlar arabaları beterinden saklasın

Mervecim günaydın iğnelerine alıştın sanırım inşallah ikiniz için de en iyisi budur cnm

günaydın cnm ay ilki çok sinir bozucu olduda sabahki biraz daha iyiydi alıştım sayılır akşam diom ki eşime gelinceye kadar hertürlü yöntemi öğrendik yapmadığımız kalmadı geldi sıpa şimdi herşeyi öğreniyoruz bakalım doğunca neler öğrencez sıpaa bu bebeler sıpaalaelaelaelaelae

Valla öle cnm diyorum kadın doğumcu gibi oldum bi doğurtmadığım kaldı herşey hakkında bir fikrim odlu sıpam sayesinde geçen doktora diyorum şunu yapıcam bunu yapıcam falan diyo benim sölemem lazım sana sen nerden biliyosun bıu kadar diyo :))))

kaydirigubbakcemile3 ben çaktırmıyorum bilmiyomuş gibi dinliyorum hehehe deseydin kadınlar kulübünden öğrendim kaydirigubbakcemile3

Dedim araştırıyorum ben netten bakıyorum dedim ama şeker üklemesine gittiğim zaman orda hamileler vardı deidm maydanoz yasak falan bitkisel çaylar doktor önermeden içmeyin diyorlar biz bilmiyoduk dedim olur mu araştırın :)))))
sehercim kızçene afiyet olsun cnm iyi bakıyosun kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…