feyzacığım hayır olsun inşallah..ağlamak gülmek demek canım :))))
gitmedim canım benim...aralığın ilk haftası lütfü önder oğluna gideceğim inşallah...riskli gebeliklerle ilgileniyormuş kendisi...
koaly gelisn sana canım çok yorma kendini feyzacığım :)))
Feyzacım kolay gelsin cnm rüyanda hayra çıksın inşallah cnm benim
Yasemincim inşallah bu doktor umut olur sana cnm
Kızlar bu arada benim amcamın kızının aşılaması tutmamış baya üzüldüm ya benzer şeyler yaşadığım için aradım konuştum üzülmesin diye ama bıraktı artık tedaviyi dinlencem dedi. Hayırlısı artık Allah ım kimsenin çabasını boş çıkarmasın kısa sürede tüm arkadaşlarımın bebeğine kavuşmasını nasip etsin inşallah
kız çok alemsin hay allah güldürdün beniiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hiç gülesim yoktu cnm benimmmm
üff eevet kötü olmuş alıştığın doktorun gitmesi cnm ama şölede düşün belkide ii oldu bulacağın ueni doktor belkide sana bambaşka bir yol göstercek hep derler ya iki doktor baksın farklı göz diye bundada hayır olduğunu düşünelim cnm napalım:1hug:
evet cnm ben yengeç burcuyum zaten sürekli ağlarım şimdi ayrı bi ağlak oldum sanırım..
adaşımm allah yardımcın olsn bencede diş çıkarma zamanı gelmiş salyalar aktığına göre zor dönem ama hemencik geçer cnm inş sağlık olsn.
buarada ben ilk insülin iğnemi oldum çok komikti ağladım gerçi o ayrı konuda eşim yaptı bacağımdan -tatlicadiarzu- şifa olsun inşallahhhh
gunaydın kızlar bız gece kuşları geldık :)
dunur bayramda bursaya gelcen mi eğer gelceksen 1 hafta kalda gelınının 6 ay kınasına kal balı
mervem hayırlı olsun canım il iğnene
feyzacım bı gun keşke öyle buluşsak ruya hayra çıkar inşallah
yasemıncım uzulme gulum herşeyde bı hayır vardır
asişim sen nasıslın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?