İnatla bir gün ANNE olacağım !

vallasizde yapcanız asişim guzel guzel ona özel yemekler
esra teyzesı kızımın yaramazlıklarını gördü bu gun :))

öle ya bende her hastaneden gelişti kilosu normal mi diye hemen nete bakıyorum sağolsun bu net herşeyi aydınlatıyor.

kızlar benim kızçeninde yemeği domates çorba mercimek yemeği.. ben yemeğimi yiyim sağlık ocağına gitcem ordanda anaanemi ziyarete kızlar çok öptüm hepinizi çoook seviyorum..

selenimizede afiyetttttt olsun kemik olsun yarasınnnnn

aynen mervecim valla eşim google kadın oldun diyo ne sorsam cevap veriyosun diyo bana
Afiyet olsun mervecim bende yemeğe iniyorum canlarım Herkese afiyet olsun

dünür gelcem bayramda ama bu sefer kalmıcam...okullar şubatta tatile girdiğinde gelicem..ablamda gelcek tatilde o yüzden...6 ay kınanız şimdiden hayırlı olsun bitanem..inşallah gelin kınalarını da görürüz...bursalı olmayanlar nasıl belli...6 ay kınasını bilmiyolar :))))
kızlar hadi benim mazeretim var gelemiyorum..size noluyo...2 sayfa anca ilerlemiş...olmuyo valla...ah benim laptop bi yapılsa...neyse...benim oğlanda babasıda uyuyo :))) gelince babayı biraz yordu kerata :)) şimdi ikiside dinlenmede...bakalım ne kadar sürecek...
herkesi çoook öpüyorum...

rabbim herkese hayırlısını versin.ben aranıza yeni katıldım.4 yıldır bekliyoruz.hata yaptım tek bir doktora gitttim.meğer polikistik overmişim.ikinci aydayım bakalım bu ay gelecekmi.rabbim sizede en hayırlısını versin.hayırlı zamanda versin inşallah.

amanınn kimse yok gene günaydın kızlaaaarrrrr diyim ben siz gelirsiniz.
erkenden kalktık kahvaltımı yaptım birazdan şeker ölçüm vaktim onu bekliyorumm..

günaydın canlarım...evdeyi buğün izinliyim...temizlik günü ilan ettim bu günü :)) 8 kalktım solunun tülerini attım hemen makinaya kocişe kahvaltı hazırladım onu işe yolladım şimdi keyif çayımı içip netteyim azcık...sonra salondan başlayacağım işeee...oofff ooff çok işim va buğün pırıl pırıl olacak her yer ve bol bol kaloriler yanacak en güzel yanıda bu :))))

Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah
Mervecim inşallah ölçümler düzene girecek böle
Yasemincim kolay gelsin cnm çok yorma kendini

oh yasemincim bayılırım temizliğe ev temizlendikçe bende mutlu olurummkaydirigubbakcemile3kolay gelsinn cnmmm

asişimm evet bak sabah insülin oldm ona rağmen sınır 140 benimki 138 çıktı gene çok şükür 170leri görüyordum. doktor dozunu az vermiş bakalım bu seferki sonuçları beğencek mi ona göre arttırcak mı napcak?

kızlar bugün bizim evdede iş günü bavulumu hazırlıcaz artık geç bile kaldık ütülencekler falan var annem,kayınvalidem tanıdıklar gelcek cuma günü hazırlanması iyiymiş ondan bugüne bıraktık hayırlı cumalar olsun

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim iç denetimler var ondan fazla uğrayamaz oldum okuyp çıkmak zorunda kalıyorum yazamıyorum canlarım hepinizi çok özledimmm

gülsüm kız sanırım burdasın nasılsın cnm
mervecim kolay gelsin güzel telaşlar bunlar
Sinemcim kolay gelsin

feyzacığım hayır olsun inşallah..ağlamak gülmek demek canım :))))

sagol canım

gitmedim canım benim...aralığın ilk haftası lütfü önder oğluna gideceğim inşallah...riskli gebeliklerle ilgileniyormuş kendisi...

anladım canım hayırlısı olsun inşallah yeni doktor yeni şans getirsin

koaly gelisn sana canım çok yorma kendini feyzacığım :)))

sagol yasemincim ne kadarda yormasan yoruluyor insan

teşekkürler asiyecim bende üzüldüm canım hayırlısı olsun inşallah tedaviyi bırakınca gelir bebegi

napayım mervecim rüyamda öyle yaptınız ama :hulya: geçiçek inşallah aglamalarında normel mervecim

nerde keşke buluşsak ama rüyamda sizlerle tanışmakta güzeldi opuyorumnanaktan
6 aylık kınanız hayırlı olsun canım selenizde çok şeker bir kız olur nazar boncugu takmayı unutma

kimse neden yok valla nazar degdi sinemcim senin dedigin gibi bende gideyimde ütü yapayım muhabbete gedim ama kimse yok offf ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…