İnatla bir gün ANNE olacağım !

Feyzacım bu aralar böyle topik sessiz inşallah güzel günlerine döner cnm
Bende arada bakıyorum kimse yok mecbur kapatıyorum

ben mecburen bu saatte geliyorum..ama siz niye boşluyosunuz topiğimizi...adaşım hadi çantanta hazır artık bitek nisanurun gelmesine kaldı iş...hayırlısıyla gelsin meleğimiz...
kızlar biz de yarın kuzeyi dr a götürcez...bakalım gelişimi güzel mi kuzumun?
herkesi çooooooooook öptük...

saolasın Sinemcim iyiyiz şükü, sen nasılsın bakalım? evet 40ımız p.tesi çıkacak insallah ama annem yokki 40ımızı ıkarsın. bizde adettir 40 taş dökme suya atılır,dua edilir,anne ve bebk bu suyla yıkanır. ama ben yapmayacağım, aha işte yine gözlerim doldu. ben annemii istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa senağlama başka kimseden hayır yokmuş kızlar, allah kimseyi gurbete atmasın

maşallah seherim ya sen bu enerjiyi nerden buluyosun,ben o saatte sadece bebe uyanınca kalkıom,uyuyosa yoksa kıçımda pireler uçuşuyooo.hayranım valla sana.sona da ev işlerini yetiştiremiyorm

saolasın Mervecim ben de seni merak ettimdi iğneler ne alemde diye. Canını sıkmamaya çalış kötü bi etkisi olsa dr kullanmanı istemzdi,asıl kullanmazsan kötü olabilir birtanem, allaha bırak o herşeyin en iyisini bilir.Hem 1 ayın kalmış şaka gibi di mi,günler artık su gibi akıppp gidiyorr.Nisanurumuzu sağlıcakla kucağına alacaksın insallaaah.

bende öle düşünüyorum ama hiç kullanan tanımadığım için tereddüt ettim cnm

canım benim ablam elektrikli+pilli kullandı. istersen senin için markasını sorabilirim, gayet memnundu.

Feyzacım herkes senin dediğini söyledi ama benim herif çok inatçı. alışmasınmışmış, kendi kendine yapmayı öğrensinmişmiş... bugün kolay yaptı insallah gaz sancısı da bi an önce kesilir birtanem. sen nasılsın?yeni bişilere başlicam demişsin aydınlat kız beni rüyan hayırlara çıksın, aglamak güzeldir, sevineceksin inş birtanem

tek tek isim saymıyorum, umarım hepiniz iyisinizdir.hepinizi öpüyorum.

mervecim nasılsn? Kuzeyimiz nasıl? insallah drdan gzel hberlerle gelirsiniz maşallah kocaman oldu kuzeyimizz.. darısı ela mervemin ve tüm bebelerin başına :)

:asigim:Ela Merve'm

Eklentiler

• $DSC00094.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSC00089.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSC00106.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 31
kızlar biz drdan geldik..kuzey kocaman olmuş teyzeleri..dr amcamız çok beğendi gelişimini...artık ek gıdalara başlıcaz...bugün armutla başladık bakalım..güzel yedi..inşallah yoğurdu da yer...bu ay elma armut yoğurt muz yicez...bi dahaki aya çorbalara başlıcaz...şimdilik bu kadar bizden...biz iyiyiz şükür...herkese selamlar...

günaydın canlarım maşallah meleklerinize pınarım bugün kırkın çıkıyo hayırlı uğurlu olsun canım
kuzey de ek mamalara başlicak maşallah merviş
seher merviş ayşeler adaşım asiş gülüm seher esra yasemin badegül emeller öpüldünüz

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah canlarım
Pınarım maşallah kızına nazar değmesin ona pek tatlı cnm ya ablandan öğrensene cnm iyi bişey olsun istiyorum bebeğim sütsüz kalmasın
Mervecim kuzeye maşallah inşallah ek gıdalarla daha da büyüyecek inşallah sağlıklı bir bebek olacak
sinemcim sen nasılsın cnm az kaldı taşınmana

asişim c.tesi pazar taşındım ben evime darısı bütün evi olmayanlara kendi evlerine taşınırlar inş. öldüm ama her yerim dökülüyooo daha mobilyalar kurulmadı bugün yada yarın kurulacak inş. kızlar ondan sonra yerleşmeye başlicam eşim burda yok anamda kalıyorum hala ama kiradan kurtuldum allah şükür 4yıldır kiradaydım evimi yerleştireyim fotolarını koyarım kızlarrr
mervişim nasılsın canım
asişim asyamız nasıl

günaydınnnnnlaaaaaaarrr...

ay maşallah merve ela kocaman olmuş saçlarına bayıldım kız nekadar çok saçı var benim 1 yaşında bile öle saçım yokmuş:))) bakalım benim kız kime çekti..

mervecimm kuzeyede maşallahhh artık ek gıdaların tadını alır dahada kocamann olurr.. adaşım büyüttün şaka maka doğduda kocaman oldu....

cnm yerleştin mi hayırlı olsnnnn ii günlerde oturun inşallahhhh.. darısı başımızaaa:))
bende iim evdeyim soğuklaştı iyicee.
ev için anakucağı bakıyorum netten onuda sipariş verirsem tamamdır.. sağlıkla gelsin inş.

slm kızlar afiyet olsun hepinizeee canlarım
merviş nasılsın evet ama daha yerleşemedim mobilyalar kurulsun öyle yerleşecem yavaş yavaş

sinemcim gule gule otur canım
merve maşallah damadıma kocaman olmuş
mervecım valla ebek eşyalarını o kadar pajhalı akma ya bınmıyo ya hemen sıkılıyolar bı doğsun sonra al bence

saolasın sinemcim bugün çıktı 40ıkımız ama kayınvaldemlerle aram bozuk yalnız kaldım iyice ama yalnızım diye onlara sarılmicam, anlatırım müsait bi zamanda. bu arada hayırlı olsun evin, darısı bize ve tüm evi olmayanlara insallah. sağlıakla otur insallah.

saolasın mrvecim, insallah çok güzel bi kızın olacak insallah önce bahtı sonra tahtı güzel olsun insallah hepsinin.senin nası giiyo insülinler? bebişin nasıl tekmeliyo iyice artık di mi annesii? yerim onu yeriimmmm

diğer kızlar nasılsınız? nedir durumlar?

mervecim kuzeyimize maşallah kocaman olmuş allahım esirgesin insallah. sen nasılsın?

canım benim teşekkür ederiz teyzesii. medela markası pilli ve elektrikli. ablam çok memnun. sütü sagarken masaj yapıyo canı yakmıyomuş bu yüzden. inş işine yarar canım benim. sen nasılsın nası gidio hamişlik? insallah iyisinizdir.

hadı hayırlı olsun pınarcım kırkınız çkmış aman takma kayganayı

oo seherim de burdaymış. saolasın canım benim sizlerin de yardımıyla büyütüyorum kızı. annem de gidince kimsem kalmadı saolsun arkdaşım geldi bugün geri dönüyo. takmamaya çalışıyorum ama gurbette olunca takıyo herşeyi ama geçicek bugünler allahımın izniyle. selenimiz nasıl annesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…