İnatla bir gün ANNE olacağım !

pınarcım iyiyiz sağol cnm kızım arada tekmeliyo işte yalnız çok midem yanıyo ne yapcam bilmem
Medela markası araştırırım bende madem iyi lazım bana öle bişey

aralık başı doktora gidicem o zaman sorim diorum ama bu mide yanması mahvetti beni 2 gündür midemimi üşüttüm anlayamadım cnm senin kızında maşallah kocaman olmuş kız 40 nız da çıkmış hayırlısı ile darısı başımıza

7 aralığa randevu aldım kızlar...inşallah herşey çok güzel olacak bu sefer :)) yüregim kıpır kıpır..

mide yanmaların sonradan reflye dönüşcek bogazın da yancak asitten. dr sana ya gaviskon ya da renieduo şurup vercek :) bebişlerimiz için her şeye degeeer. yatmana yakın bişi yeme daha fazla olur yoksa.

7 aralığa randevu aldım kızlar...inşallah herşey çok güzel olacak bu sefer :)) yüregim kıpır kıpır..

canım benim hakkında hayırlısı insallah allah gönlüne göre verir birtanem, hayırlı haberlerini alırız.

inş kuzunu sağlıakla kucana alınca unutacaksın hepsini.

kızlar öpüyorum hepinizi, minik kuzumun yanına kıvrılayım uyuyabilrsem uyuyayım azcık görüşürz kuzularım

sağol pınarcığım....inşallah canım benim....

Günaydın kızlar hayırlı günler dilerim herkese
Ben bugün biraz daha iyiyim çok dikkat etmem gerekiyor demekki üşütmemem gerkiyor midemi

Yasemincim ben varım tek kaçtı bu kızlar sende aralıkta gidecekmişsin doktora inşallah hayırlı sonuç alırsın cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Dün bi arkadaşım doğum yaptı bebeğini sevmeye gittim süper bişeydi ya maşallah

evet asişim 7 aralıkta randevum...amin canım amin rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu....

gunaydın kızlar iyiyiz şüükür
siz nasılsınız havalar soğuduya çok fena canım sıkılıyo

günaydınnn kızlarrrrrr.

yasemin hayırlı olsun inş bu doktor bir vesile olsun cnmmm..çok sevindim umut kapın hiç bitmesinn..

benimde bugün kontrolüm var hem dahiliyeye hemde doktoruma bakalım neler dicekler..

pınar neden kaygananla bozuksun hayırdır cnm? bakalım ben neler yaşıcamlülülülülülü

merveciğim sağol tatlım güzel dileklerin için...hayırlı haberlerle gel drlardan :)))

Hadi hayırlı haberle gel inşallah mervecim
Seher valla aynı problem bende de üst üste giyiyorum bide jhamileyken top gibi oluyo insan sıkıntı basıyo ya

sağol yasemincim asiyecim inşallahhh..

bende sevmiyorum ya kapkara istanbul.. asiye takvim yapsana sende görelim kaç haftadasın?
32de çıkıcak msn izne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…