İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlarrrrrrrrrrr benden güzel bir haber daha şimdi seher aradı doğum yapmışşşşşş çok şükür iyiymiş 2gün daha hastanedeymiş selende iyiymiş heyecandan soramadım kaç kilo vs diye iyi olduğunu duydum yaa:)

kızlar dün döndüm bursadan...geçmişi okuyamadım...güzel haberler var mı? bi okumaya çalışayım...

allah analı babalı buyutsun seherımde dogurdu hayırlısı ıle merve ararsan selam soyle

Sehercim doğurmuş ha ayy canım benim sağlıkla sıhhatle de büyütsün inşallah nazlı selenimiz geldi. Geçmiş olsun şimdiden sehercime kızıyodu kızına gelmedi bi türlü diye bak geldi işte:)))))9

canımsınn emel sağol hayatımm ellerine sağlıkkkk... hadi koş yiğiti bekletme kızlar bende birazdan çıkıcam ii akşamlar

hamişlik boyunca boyamadım ya uzadılar işte kızım biraz büyüsün tekrar esi haline dönecekler

adaşıııııııııımmmm....canım benim...mutluluktan ağlamak bu olsa gerek...rabbim sabrının mükafatını verdi bak...inşallah o minik mucize kollarında da olacak günü gelince...rabbim herşeyigönlünce eylesin...bebişinle allaha emanet olun..allahım korusun sizi....

sehercim senide tebrik ederim hayatım...hoşgeldi sefa geldi nazlı selenimiz....

asiye aylin....sizlerinde doğumgünü kutlu olsun...inşallah bidahaki yaşınızı bebişlerinizle kutlarsınız...allahım herşeyi gönlünüze göre versin...

iyi akşamlar kızlar bugün güzel bir gündü 2 hamişimiz var hayırlısı ile diğer günlerde de güzel haber alırız inşallah öptüm sizi

sağol mervecim inşallah cnm çıkıyorum ben öptüm seni bebeşini okşa benim için o hisseder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…