saolasın Sinemcim iyiyiz şükü, sen nasılsın bakalım? evet 40ımız p.tesi çıkacak insallah ama annem yokki 40ımızı ıkarsın. bizde adettir 40 taş dökme suya atılır,dua edilir,anne ve bebk bu suyla yıkanır. ama ben yapmayacağım, aha işte yine gözlerim doldu. ben annemii istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa senağlama başka kimseden hayır yokmuş kızlar, allah kimseyi gurbete atmasın
maşallah seherim ya sen bu enerjiyi nerden buluyosun,ben o saatte sadece bebe uyanınca kalkıom,uyuyosa yoksa kıçımda pireler uçuşuyooo.hayranım valla sana.sona da ev işlerini yetiştiremiyorm
saolasın Mervecim ben de seni merak ettimdi iğneler ne alemde diye. Canını sıkmamaya çalış kötü bi etkisi olsa dr kullanmanı istemzdi,asıl kullanmazsan kötü olabilir birtanem, allaha bırak o herşeyin en iyisini bilir.Hem 1 ayın kalmış şaka gibi di mi,günler artık su gibi akıppp gidiyorr.Nisanurumuzu sağlıcakla kucağına alacaksın insallaaah.
canım benim ablam elektrikli+pilli kullandı. istersen senin için markasını sorabilirim, gayet memnundu.
Feyzacım herkes senin dediğini söyledi ama benim herif çok inatçı. alışmasınmışmış, kendi kendine yapmayı öğrensinmişmiş... bugün kolay yaptı insallah gaz sancısı da bi an önce kesilir birtanem. sen nasılsın?yeni bişilere başlicam demişsin aydınlat kız benirüyan hayırlara çıksın, aglamak güzeldir, sevineceksin inş birtanem
tek tek isim saymıyorum, umarım hepiniz iyisinizdir.hepinizi öpüyorum.
kızlar biz drdan geldik..kuzey kocaman olmuş teyzeleri..dr amcamız çok beğendi gelişimini...artık ek gıdalara başlıcaz...bugün armutla başladık bakalım..güzel yedi..inşallah yoğurdu da yer...bu ay elma armut yoğurt muz yicez...bi dahaki aya çorbalara başlıcaz...şimdilik bu kadar bizden...biz iyiyiz şükür...herkese selamlar...
asişim c.tesi pazar taşındım ben evime darısı bütün evi olmayanlara kendi evlerine taşınırlar inş. öldüm ama her yerim dökülüyooo daha mobilyalar kurulmadı bugün yada yarın kurulacak inş. kızlar ondan sonra yerleşmeye başlicam eşim burda yok anamda kalıyorum hala ama kiradan kurtuldum allah şükür 4yıldır kiradaydım evimi yerleştireyim fotolarını koyarım kızlarrr
mervişim nasılsın canım
asişim asyamız nasıl
pınarcım iyiyiz sağol cnm kızım arada tekmeliyo işte yalnız çok midem yanıyo ne yapcam bilmem
Medela markası araştırırım bende madem iyi lazım bana öle bişey
7 aralığa randevu aldım kızlar...inşallah herşey çok güzel olacak bu sefer :)) yüregim kıpır kıpır..
günaydınnn kızlarrrrrr.
yasemin hayırlı olsun inş bu doktor bir vesile olsun cnmmm..çok sevindim umut kapın hiç bitmesinn..
benimde bugün kontrolüm var hem dahiliyeye hemde doktoruma bakalım neler dicekler..
pınar neden kaygananla bozuksun hayırdır cnm? bakalım ben neler yaşıcamlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?