İnatla bir gün ANNE olacağım !

pınarcım ama daha çok küçük biz bile büyük oldugumuz halde sancı çekince ne kadar zorlanıyoruz allah yardımcın olsun geçer inşallah nar suyuda bir damla verince gazı kesiyormuş asıl dogduktan hemen sonra hastanede anne sütü almadan verilince faydası oluyormuş gazsız bebek oluyormuş bende dogum yaparsam bebegime vericem denemekte fayda var diye düşünüyorum
bizim oralardada 40 çıkması böyle olur canım ben dogum yapınca annem kaldı 40 çıkarttı öyle gitti seninki neden gittiki yada gitti 40 çıkartmaya gelseydi hayırlı ugurlu olsun canım opuyorumnanaktan
yeni bir şeymi allah allah çalışmalarımı söylüyorsun :kedi: incir suyuna başladım çalışmalar devam elimden geleni yapıyorum gerisi allahıma kalmış hayırlısı olsun hakkımızda.. rüyam için sagol canım inşallah güzel şeylere çıkar...

oyyyy oyy alkisalkisalkis yerim ben onu maşşallah ogluşumuza büyümüşde ek gıdalara başlarmış hayırlı olsun mervecim kaydirigubbakcemile5

sinemcim hayırlı olsun iyi günlerde otur inşallah saglıkla mutlulukla yavaş yavaş yerleşirsin eşin gelene kadar en azından zaman geçer kolay gelsin arkdaşım :içelim:

pınarcım iyiyiz sağol cnm kızım arada tekmeliyo işte yalnız çok midem yanıyo ne yapcam bilmem
Medela markası araştırırım bende madem iyi lazım bana öle bişey

mide yanması için canım çay bardagına dibine azıcık soguk süt koy iç birebir iyi geliyor ben çok faydasını gördüm geçmiş olsun canım ibrahim saraçoglundan duymuştum

7 aralığa randevu aldım kızlar...inşallah herşey çok güzel olacak bu sefer :)) yüregim kıpır kıpır..

2 haftan var canım hayırlı ugurlu olsun inşallah yeni doktor yeni umut getirsin inşallah:teselli:

mervecim inşallah güzel haberlerle gelirsin canım :1hug:

slm kızlar nasılsınız
feyza daha iyileri sizlerin ve bütün evi olmayanlarada nasip etsin mevlam
mervişim nasılsın canım
asiş sen nasılsın
cetrefillim bizim toipiği boşadı gelmiyo artık

evet gülsüm ve ayşe ikiside bıraktı bizi yalnız kaldık doğurursam artık sizlerden duyarlar:dilcikar:

feyzacığım inşallah faydasını görürsün incir kürünün ben görmüştüm canım....

Mervecim ya diğer takvimimi sen yapmıştın zaten nerden yapılıyo bilmiyorum ben beceremem pek ama 24+5 im canım 32. haftada çıkmayacağım ben ne kadar dayanabilirsem o kadar çalışcam zaten 40 ı çıkıncada işe döncem yerime eleman alamıyorlar o yüzden. kayınvaldem bakacak çocuğa gün içinde de izin verecekler eve gidip gelcem öle görüştük

Sinemcim iyiyim cnm arada mide ekşimesi oluyo sen ne yaptın yerleştin mi
feyzacım süt içtim anam geçmedi sanırım soğuk var midemde bugün daha iyi ama dikkat ediyorum bakalım

tamam asişim ozaman ben gene sana yaparım ama şimdi yemek vaktim gelio ölçüm yapıcam yarın falan yapayım..

asiyecim hamilelikte kiminde yanma çok oluo arkadaşımdada çok oldu şişe şişe gaviscon bitirdi çok şükür bende olmadı bi o eksik kalsınkaydirigubbakcemile3

doktor sanada yazar şurup şeklinde bi zararı yok arkadaş kafasına dikip içiodu:))

haydi kızlar bana müsade öptümm çoook

ooo kalabalılaştı ne guzel bende şu face te tarlaya bı sardım ek biç uğeaşıyom :)

güle güle mervecim tamam gelince yaparsın zaten aralıkta doktora gidicem o zaman sorcam cnm ne diyecek bakalım
seherim kızın nasıl cnm

yasemincim bende görmüştüm canım bakalım artık
mervecim hamile kalmadan önce vardı yumurtalıklarım çatlamıyordu ilaç igne tedavisi gördüm olmadı tedaviyi bırakınca hamile kalmiştım şimdi varmı bilmiyorum ama yapayım dedim eşimde keçiboynuzu yapıyor hayırlısı artık
sehercim nasılsın selencimiz nasıl face takılıyorsun he iyi oyunlar bende mutfaga giremedim gidip yemek yapıcam kahvaltı yapıcam eşimi bekliyorum sabah gitti gelmedi daha işi vardı çarşıda

valla iyi canlarım düzeldi gibi artık ama çok muzur oldu cadım benım ay bu gece ruyamda onu ölmüş gördüm nasıl ağlıyorum ama anlatamam valla zor açtım gözlerimi hemen yatağına baktım uyuyodu bı oh dedim aldım babasıyla aramıza yatırdım ay ruyası ble çok kötuydu

evet canım kötü süyaymış ama ömrünü uzatmışsın kızçenin cnm
Sanırım gülsümde gelmiş yoğun kız gülsüm nasılsın bakalım iyimisin
ben yemeğe iniyorum görüşürüz kızlar afiyet oslun

rüyan hayra çıksın sehercim ama asiyeniin dedigi gibi ömrüne ömür katmışsın bebegin allah uzun ömürler versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…