İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar gene midem yanmaya başladı ilaç almadan olmayacak herhalde yemekte sadece makarna yedim ya o bile ekşidi

Selam kızlar
Bu topik açıldığında gerçekten bir şeylerle savaşmamız gerekti, hallettik çok şükür…

burada hastalıklarımızdan da konuştuk, akrabalarımızdan da...sıkıntılarımızı kırk yıllık dostlarmış gibi anlattık birbirimize, benim çikolata kistim vardı, gülsümün pcosu, sinemin eşi gurbette idi, kimimizin düşüğü vardı, kimimizin kaybı.. Her şeyi anlatıyorduk. Hepinizi ayrı ayrı o kadar çok seviyorum ki, söyleyeceklerim sakın yanlış anlaşılmasın. Anne olanlarımız bizi bırakıp gitmedi ne kadar mutluluk verici bir şey, günbegün hamilelerimiz de arttı maşallah, ama farkındaysanız topik öyle bir hal aldı ki sadece hamilelerin ve anne olanların paylaşım alanı, elbette herşey konuşulacak, ha bizden dualarınızı hiç eksik etmediniz onu da biliyorum, ama son dönemde söylediğim herşey havada kalıyor, topik sessiz, ses olduğu zamanlar da sadece kendi testlerinizden konuşup gittiniz, ha bu arada adet oldum ve bitti pms bunalımından dolayı yazdıklarım deil bunlar…

az önce sinem özelden yazmış, neden gelmiyorsun diye, yasemin de sordu, seher de, gülsümle de konuştuk, size açıklama yapmam gerekiyordu sanırım, sadece yanlış anlaşılmadığımı bilmek isterim, çünkü kötü niyetle düşünmüyorum, yani burası ortak bir paylaşım yeriydi ama artık değil bana göre.. Çikolata kistim var, soğan kürü kullanıyorum, preseed da. bu yüzden de bu topiklere giriyorum artık.. Çünkü ilgi alanları değişiyor, elbette siz de haklısınız ben doğum yapan birinde tüp bebek konusunda bilgi beklemiyorum, ama şu bir gerçek ki artık kendimden bir şeyler bulamadığım için aranızda olamayacağım kızlar

Güzel haberlerinizi alırım inşallah. Hepiniz hakkınızı dualarınızı helal edin. Hepinizi tek tek öpüyorum, dualarım sizinle, hoşçakalın...

ayşeciğim saygı duyuyorum kararına....benden yana helal olsun arkadaşım....

ayşeciğim güle güle canım arada yazarım sana canım
burdayız hepimiz inş. güzel haberler alırız birbirimizden

slm kızlar. ben geldimm. 1 saat önce uyandım nası güzel uyumuşuz kızımlaaa:kedi: sizler nasılsınız bakalım?

feyzacım annem bayramda geldi mersinden babam ve kardeşimle birlikte,bayramsonu kardeşimle babam döndü malum okullar açılıyordu, annem doğumumu bekledi,ben ayaklanınca döndü,toplamda 2 ay kalmış oldu.40ımı falan yapamadım, dün dua edip duşumu aldım allah kabul etsin inş. Nar suyunu hiç duymadım ben, işe yarıyosa 2. bebede yaparım muhakkak.sen nasılsın bakalım kuzum?

Merve2cim valla öyl böyle değil fena bozuğuz kayınvalide ile. düzelsin istemiyorum zaten.annemi de beni de çileden çıkardılar,allaha çok şükür ki sütüm gitmedi.annem gideli 2 haftayı geçti hadi ben kırgınım aramıyorum ama kayınvalde ve görümce de beni aramadı, bu kız ne yiyip ne içiyor, yapayalnız kimsesi yok bebeğe bakabiliyor mu? bi eksikleri var mı diye bile aramadılar. asla affetmicem onları, akraba işte atamıyosun ama bi daha eskisi gibi olmicak bende hiçbişey. allaha şükür kimsye muhtaç değilim, bakabiliyorum bebeğime, allah da muhtaç etmesin inşş.:lepi:

aysecim inan çok üzüldüm. bi yönden haklısın, kendi adıma konuşayım ben, insan hamiş olunca daha ayrı şeyler yaşamaya başlıyor,doğumdan sonra apayrı.. bi tek seni değil bi çok arkdaşımı ihmal ettiğimi düşünüyorum şimdi.. kararına saygı duyarım, habersiz bırakma bizi.allah gönlüne göre versin ve inş güzel haberlerini alırız birtanem.

allah kabul etsin pınarcım valla sitede bir tane topikte duymuştum fayda görenler çok arkadaşlarımda yaptı faydasını gördü bilmiyorum kendim denemedim yani...
bende yapayım valla bildigin gibi bu sıralar evde pek durmuyorum gezenci oldum çıktım kaydirigubbakcemile3 dışarlara attım kendimi...

ayşecim canım çok üzüldüm gitmene kendine göre hakların var tabikide kimse seni yanlış anlamaz allaha emanet ol herşey gönlünce olsun güzel haberlerini alacagım güzde gelicek inşallah..

günaydın kızlar nasılsınız canlarım pınarım oy uykunu almışsın kızınla maşallah allah kolaylık versin sana kaynanaın görümcenin eline düşürmesin
feyza nasılsın canım

dualarınızı bekleyerek sözüme başlıyorum canlarım keşke iyi haberlerle gelseydim..

dün doktora gittiğimde bebek iiydi 2200 olmş kilosu falan normal haftasıyla sora uzun uzun baktı rahme falan ben anladım bişiler var die suyun falanda normal dedi noldu kalp atısı mı zayıflamış dedim yoo hayır oda normaldedi neyse bitti muayene beni nstye yönlendirdi neden erken diil mi dedim şeker çıkanlarda daha erken yolluyorum ii peki dedim neyse girdim nstye gösterdm sonucunu mervecim sen korkma diye demin sölemedimdi ama kasılmaların var sancın çıkmış dedi erken doğum riskin var hemen ciğer geliştirici iğne ve serum bağlıcaz sora gene nst eğer düzelmezse yatış vericem burda tedavi olcan dedi öyle korktumki hastanede kalcam diye şok oldm ben bişi hissetmiorm dedim çok ii hissetmemen dedi neyse hemen serum ve iğneye bağladı soraki nst ii çıktı eve yolladı fakat bu seferde bu ciğer geliştirici iğne şekeri yükseltirmiş bi baktım 193,i211 çıkıo dahiliyeyi aradım dozunu yükseltti
48 saate normale dönermiş hiç beklemiodm inş kızım acele etmez bekler dualarınızı bekliyorum
evde yatıyorum.. rabbime sığındım..

allahım korusun mervecım ve yardımcın olsun canım dualarım senınle dınlen gulum bol bol

canım mervişim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini inş. bir problem olmaz
seher asiş yasemin nasılsınız

seherim iyiyim cnm şimdi merveyi okudum üzüldüm biraz ama bebeği iyi olacak inşallah zamanında annesini üzmeden doğacak güzel Nisanur .

Mervecim dualarımız seninle cnm Allah ım sağ salim sağlıkla bebeğini kucağına almayı naip etsin cnm sende dinlen diyetine de uy tatlım benim geçecek bu günler bebeğini kucağına aldığında unutacaksın herşeyi

sinemcim iyiyiz bildiğin gibi çalışıyoruz işte yoğun bu ara gene vergi zamanı geldi
Esracım vergilere mi daldın kız ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…