İnatla bir gün ANNE olacağım !

Walla gez toz Feyzacım, sonra istesen de bebiş olunca çıkamıyo insan,bi de domuz gribi korkusu falan var, zuzu sineme de söylemiştim, bebiş yokken yapmadığın ne varsa yap, yaşa bebiş olunca "anne" oluyosun çünkü diye :)

Sinemcim amiin, allah onların ellerine düşürmesin ama onları da benim elime düşürmesin şu saatten sonra, ne yaptımsa yaranamadım artık hiçbişi yapam! dün uykumuzu aldık ama sabah 7ye dğru uyudu sıpa inletti beni uykusuzluktan, inş bu gece iyi uyur.

Mervecim çok geçmiş olsun birtanem, drun dediği ne varsa uy onlara, dinlen bolca, allahın izniyle bebeğin zamanında gelecek kollarının arasına,dualarımız seninle birtanem, haberdar et bizi, öpüyorum kuşum,allaha emanet olun

Nabersiniz kızlar? daha kahvaltımı edemedim delikafaduldenlaelaelaelaelae

mervecim çok geçmiş olsun canım allah şifa versin dualarımız seninle sagsalim doysun nisanurumuz inşallah üzülme kendi kendinin doktoru ol stresttende çabuk gelir ayatta fazla kalma uzan dinlen canım ..

dogru söylüyorrsun pınarcım ama şimdi bebgeim olsaydı 3 aylık olacaktı kısmet degilmiş sırf stres atmak için geziyorum yoksa canım hiçbir şey yapmak istemiyor
ne kadar çok yıldırmışlar seni canım adı üstünde kaynana işte bizler nasıl olucaz bakalım napalım bir şekilde eşimiz için çekiyoruz valla...

sen de haklısın feyzacım,sonuçta sen acını kendin yaşıyorsun, yaşamayan bilemez, patavatsızlık yaptıysam özür dilerim,allah verip de almasın öylesi daha zor,hayırlı zamanda hayırlı bebişler verir insallah yüzünü güdürür tüm arkdaşlarımın,dünden ayse de topicten gitti ya ona da çok üzüldüm..
evet cnm sırf kocamın hatrına dayanıyorum,ama eskisi gibi kullandırtmayacağım kendimi. inan çok canımı yaktılar,herşeye karıştılar, iyiki sütüm gitmedi.ve annem gitti gideli ne aradılar ne sordular bi başımayım şu istanbulda.benim aramamı bekliyolarmışmış. zarar gelen yeri aramam ben de. eşimle gider gelirim gerektiğinde, onun haricinde işim olmaz artık. akıllandım yani. emel bana "adı üstünde gelin, ne yapsan yaranamazsın boşver" demişti, doğruymuş valla.

adaşım canım dualarım seninle bitanem...inşallah erken gelmez kuzey gibi nisanurumuz...allah herşeyin hakkında hayırlı olanı versin..rabbim yanında olsun senin ve bebeğinin..gelemiyorum kızlar pc bozuk hala...çok okuyamadım geçmişi...ayşenin yazısını gördüm...üzüldüm..ama kendini nasıl iyi hissedecekse öyle yapsın...biz elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalıştık herkesin...onlar anlayamadıysa ne edelim...hakkım helal benden yana...allah yolunu açık etsin...

günaydın kızlar merviş kuzey nasıl
mervişim nerdesin rahatın nasıl
feyzaa nasılsın kuşum
gülüm nerdesin canım
kızlar bizim komşunun kızı 7,5 aylık hamişti grip oldu ve sanırım a tipi grip ve 1 haftadan beri özel hast. pzts. günü dr. bebeğimi alın bari o yaşasın demiş dr. larangit olmuşsun ağır geçiriyosun abartma demiş üniversite hast salı günü gece kayınbabası almış götürmüş bebek karnında ölmüş dün kızın durumu ağır solunum yetmezliği var ve ciğerleri su toplamışş canım ona sıkılıyooo allah sağlık versin sağlıkla doğsun melekleriniz kızlar hamişler kendinize dikkat edin

mervecim çok geçmiş olsun canım allah şifa versin dualarımız seninle sagsalim doysun nisanurumuz inşallah üzülme kendi kendinin doktoru ol stresttende çabuk gelir ayatta fazla kalma uzan dinlen canım ..

merveciğim allah yar ve yardımcınız olsun dualarım sizinle.....

canım mervişim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini inş. bir problem olmaz
seher asiş yasemin nasılsınız

Allah razı olsun kızlar iyi dilekleriniz için evde yatıyorum çok dikkat ediyorum rabbim bekletsin inş nisanur acele etme diye telkinde bulunuyorum rabbim korusun....herkese gönlüne göre versin inş
:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

helal olsun ayşecim umarım en kısa zamanda gelirsin aramıza.. ama siz bizi bırakıp gitmeseydiniz keşke üzüldümmm açıkcası kim ne yazarsa bildiğimiz kadarını yazıyoruz bizde cnm

Son düzenleme:
ben geldim ama hiç kimseler yok..kociş eve uğradı..bıraktı laptopunu bana...hadi gelin be biraz muhabbet edelim...özledim eski şen günleri..çok ağırıma gidiyo bu sessizlik...

Sinemcim iyiyim canım ancak yerime geldim vergileri verdik de müdürümle sen nasılsın
Mervecim dinlen canım aklım sende valla inşallah nisanur zamanını bekleyip sağlıkla doğacak bolca konuş kızınla söz dinle kızın
Merve2 cim evet bu aralar çok sessiz inşallah eski haline çabuk döner

bende geldm kızlar ama çok kalamayabilirim adaşım sana bişi sorcaktım sen kaç haftada doğum yapmıştn kaç artı kaçtın?

asişimmm konuşuom ya bu kız çok zilli çıktı ama üzmicek annesinii dimiii

sinem ne zamana taşınıyosun cnm? nasılsın hatrını yakalamışken sorayım

feyza sen neler yapıosun cnm nasılsn

yok pınarcım bir şey yapmadın evet inanki hastaneden eli boş çıkmak insana çok agır geliyor allahım kimseye yaşatmasın amin canım :Saruboceq:
en iyisi en dogrusunu yapıyorsun kendini hiçbir şey için üzme bak kocanda destekçi sana ailesine ragmen benimki ailesine çok düşkündür ben hep kendi kendimi korurum
dogru söylemiş emel evet bende yaranamam hiç herşeyin hatadır dogru bir şey yapmam
iyiki sütün gitmemiş dedigin gibi kızını aç bırakma herkez için sen kızına yogunlaş sıkılınca onu mis gibi kokla herşeyi unutturur sana eminim birde gelen misafirlerine güle güle deme sakın sütün gidermiş öyle derler allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…