adaşım canım dualarım seninle bitanem...inşallah erken gelmez kuzey gibi nisanurumuz...allah herşeyin hakkında hayırlı olanı versin..rabbim yanında olsun senin ve bebeğinin..gelemiyorum kızlar pc bozuk hala...çok okuyamadım geçmişi...ayşenin yazısını gördüm...üzüldüm..ama kendini nasıl iyi hissedecekse öyle yapsın...biz elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalıştık herkesin...onlar anlayamadıysa ne edelim...hakkım helal benden yana...allah yolunu açık etsin...
mervecim çok geçmiş olsun canım allah şifa versin dualarımız seninle sagsalim doysun nisanurumuz inşallah üzülme kendi kendinin doktoru ol stresttende çabuk gelir ayatta fazla kalma uzan dinlen canım ..
Walla gez toz
Mervecim çok geçmiş olsun birtanem, drun dediği ne varsa uy onlara, dinlen bolca, allahın izniyle bebeğin zamanında gelecek kollarının arasına,dualarımız seninle birtanem, haberdar et bizi, öpüyorum kuşum,allaha emanet olun
Nabersiniz kızlar? daha kahvaltımı edemedim delikafaduldenlaelaelaelaelae
merveciğim allah yar ve yardımcınız olsun dualarım sizinle.....
canım mervişim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini inş. bir problem olmaz
seher asiş yasemin nasılsınız
Allah razı olsun kızlar iyi dilekleriniz için evde yatıyorum çok dikkat ediyorum rabbim bekletsin inş nisanur acele etme diye telkinde bulunuyorum rabbim korusun....herkese gönlüne göre versin inşseherim iyiyim cnm şimdi merveyi okudum üzüldüm biraz ama bebeği iyi olacak inşallah zamanında annesini üzmeden doğacak güzel Nisanur .
Mervecim dualarımız seninle cnm Allah ım sağ salim sağlıkla bebeğini kucağına almayı naip etsin cnm sende dinlen diyetine de uy tatlım benim geçecek bu günler bebeğini kucağına aldığında unutacaksın herşeyi
sinemcim iyiyiz bildiğin gibi çalışıyoruz işte yoğun bu ara gene vergi zamanı geldi
Esracım vergilere mi daldın kız ne var ne yok
:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:kimse yok
Selam kızlar
Bu topik açıldığında gerçekten bir şeylerle savaşmamız gerekti, hallettik çok şükür…
burada hastalıklarımızdan da konuştuk, akrabalarımızdan da...sıkıntılarımızı kırk yıllık dostlarmış gibi anlattık birbirimize, benim çikolata kistim vardı, gülsümün pcosu, sinemin eşi gurbette idi, kimimizin düşüğü vardı, kimimizin kaybı.. Her şeyi anlatıyorduk. Hepinizi ayrı ayrı o kadar çok seviyorum ki, söyleyeceklerim sakın yanlış anlaşılmasın. Anne olanlarımız bizi bırakıp gitmedi ne kadar mutluluk verici bir şey, günbegün hamilelerimiz de arttı maşallah, ama farkındaysanız topik öyle bir hal aldı ki sadece hamilelerin ve anne olanların paylaşım alanı, elbette herşey konuşulacak, ha bizden dualarınızı hiç eksik etmediniz onu da biliyorum, ama son dönemde söylediğim herşey havada kalıyor, topik sessiz, ses olduğu zamanlar da sadece kendi testlerinizden konuşup gittiniz, ha bu arada adet oldum ve bitti pms bunalımından dolayı yazdıklarım deil bunlar…
az önce sinem özelden yazmış, neden gelmiyorsun diye, yasemin de sordu, seher de, gülsümle de konuştuk, size açıklama yapmam gerekiyordu sanırım, sadece yanlış anlaşılmadığımı bilmek isterim, çünkü kötü niyetle düşünmüyorum, yani burası ortak bir paylaşım yeriydi ama artık değil bana göre.. Çikolata kistim var, soğan kürü kullanıyorum, preseed da. bu yüzden de bu topiklere giriyorum artık.. Çünkü ilgi alanları değişiyor, elbette siz de haklısınız ben doğum yapan birinde tüp bebek konusunda bilgi beklemiyorum, ama şu bir gerçek ki artık kendimden bir şeyler bulamadığım için aranızda olamayacağım kızlar
Güzel haberlerinizi alırım inşallah. Hepiniz hakkınızı dualarınızı helal edin. Hepinizi tek tek öpüyorum, dualarım sizinle, hoşçakalın...
sen de haklısın feyzacım,sonuçta sen acını kendin yaşıyorsun, yaşamayan bilemez, patavatsızlık yaptıysam özür dilerim,allah verip de almasın öylesi daha zor,hayırlı zamanda hayırlı bebişler verir insallah yüzünü güdürür tüm arkdaşlarımın,dünden ayse de topicten gitti ya ona da çok üzüldüm..
evet cnm sırf kocamın hatrına dayanıyorum,ama eskisi gibi kullandırtmayacağım kendimi. inan çok canımı yaktılar,herşeye karıştılar, iyiki sütüm gitmedi.ve annem gitti gideli ne aradılar ne sordular bi başımayım şu istanbulda.benim aramamı bekliyolarmışmış. zarar gelen yeri aramam ben de. eşimle gider gelirim gerektiğinde, onun haricinde işim olmaz artık. akıllandım yani. emel bana "adı üstünde gelin, ne yapsan yaranamazsın boşver" demişti, doğruymuş valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?