İnatla bir gün ANNE olacağım !

adaşım ben 35+1 dim kuzeyi doğurduğum gün...tam 4 saat kuvözde kaldı...çok şükür bu kadarla atlattık..umarım nisanur kuzeyden de erken davranmaz...

feyza cnm ya yaranı deşmek gibi olmak istemem ama senin bebeğin kaçıncı haftadaydı ? rabbim birdaha yaşatmasın cnmmm..

sinemcim inan ben ogünde anlamadım sancım var mı yok mu oyüzden farklı bişi hissetmiyorum inş beklicek kuzum

adaşım ben 35+1 dim kuzeyi doğurduğum gün...tam 4 saat kuvözde kaldı...çok şükür bu kadarla atlattık..umarım nisanur kuzeyden de erken davranmaz...

aminn adaşım inş bi 36 olsam biraz daha rahatlıcam bende sağlıkla kucağıma alayımda yarabbim sora ısırcam onu:kedi:

sinemcim geçmiş olsun komşuna allah sabırlar versin çok zor allah yardımcısı olsun nasılsın bakalım nasıl gidiyor ev işleri...

anladım feyzacım birdaha yaşatmasın yarabbim sağlıkla yeni kuzuna kavuş sende inşallahh..çalışmalar nası cnm

aminn adaşım inş bi 36 olsam biraz daha rahatlıcam bende sağlıkla kucağıma alayımda yarabbim sora ısırcam onu:kedi:

zaten 36. haftada ciğerleri tamamen gelişmiş oluyo..inşallah o zamana kadar durur nisanur prenses..o bi doğsun hepimiz ısırcaz onu..o pamuk bacaklarından...ben kuzeyi koklamaya doyamıyorum valla...allah hepinize nasip etsin inşallah........

kızlar benim kusuruma bakmayın ben çıksam uzancam oturuncada rahatsız oluyorum ama sık sık bakıyorum topiğe gelirim gene canlarımm

mervecim benimde 6 aylıktı kaç haftalık oldugunu bilemiyecigim şimdi 24 sanırım..

feyzacım meleğin cennette seni bekliyor hayatım...inşallah kardeşini en kısa zamanda gönderecek sana..rabbim sabrının mükafatını verecek inan buna...

güle güle adaşım..dinlen sen ne kusuru hayatım..nisanur iyi olsun yeterki...
feyzacım kuzey koca adam oldu valla...bi tatlı ki sorma..rabbim sanada yaşatsın inşallah bitanem...doya doya kokla kuzunu inşallah..

umarım canım yanına her gittigimde kardeşini bana gönder melegim ama senin kokunda olsun diyorum yavruma kızımla konuşmak bana herzaman iyi geliyor inşallah gelicek sabredip bekliyorum bende...
güzel dileklerin için teşekkürler arkadaşım..

kızlar kuziş uyandı..bi oğluşuma bkiim ben..gene gelirim..öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…