günaydın kızlar nasılsınız canlarım kızın kanaması başlamış normal doğum yaptıracaklar sanırım bebeğinin öldüğünü bilmiyo nasıl kaldıracak bu acıyı bilmiyorum umarım bunalıma girmez ((
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hamiş olan herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip et yarabbim
buarada hayırlı cumalar kızlarrr
mervişler feyza asiş seher esra yasemin gülüm
hayırlı cumalar herkese
Günaydın sinemcim Allah sabır versin ya ne zor şey dün eşime anlattım daha dikkatli olmamız gerekiyo hamilelerin işi daha zor dedi o da insan korkuyo ya ne bu böle her yıl bir hastalık çıkıyo
evet canım dikkat edin kendinize özellikle hamişler
bebişi olanlar
kızın kanaması başlamış normal doğum yapacak bebeği ama ölü kızın haberi de yok öldüğünden hala yoğun bakımda
merviş ben geçen hafta göçtüm ama daha yerleşemedim mobilyalarım monte edilmedi kısmet olursa pazar günü monte edecekler
domuz gribi aşısını mı diyosun seher cim ama onunda güvenilirliği ve hamilelere etkisi çözülmüş değil ya Başbakan bile ben yaptırmam ailemede kendime de diyor nasıl güveneyim. Şimdilik pek bi yere gitmiyorum işe gidip geliyorum kalabalık ortamdan uzak durmaya çalışıyorum anti bakteriyelle elimi temizliyorum korkuyorum aşıdan
aslında normal grip ama tedavisini ahmiş diye yapamadılar ilerledi bebeğide almamış dr. ciğerlerine kadar inmiş kızın bebeği alıp tedaviye başlasalardı ikiside yaşardı belki
allah sağlık versin kızlar dikkat edin kendinize canlarım aşı konusunu bende güvenemiyorum
bende grip oldum ama atlatıyorum uçuğum çıktı seher ve kızlar bol bol nar yiyin selene nar yedir canımemzirenlerde yesin kuru üzüm çekirdekli ve ceviz yiyin avokado yiyin bağşıklık sistemizi güçlensin kızlar
gülsüm nasılsın canım esra asiş
kızlar ben adet oldum 3. günüm taşınınca çok yoruldum adetimde yakındı o yüzden girbe yakalandım sanırım kendinize dikkat edin canlarım
valla asişim ben yaptırıcam seloşa aşıyı doktorları dıyo yaptır dıye allah korusun ama yapılıcak fazlada bişey yok gıbı eğer yakalanırsan sonucu kötü olabilir vıcdan azabına dayanamam
esracım canını sıkma gulum
sinemım kızın yaşadıkları çok zor allah kımseye vermesın
oynak beyım sen nasılsın
esracım ilaçla mı o kadar büyümüş cnm üzülme benimde öle olmuştu iğne verdi doktor kocaman oldular arada da bal-muz-cevizye ayrıca ballı tarçınlı-çörekotlu karışım ye forumda var araştır cnm baya faydası oluyo büyümesine
Geçmiş olsun sinemcim
Gülsüm de burada sanırım inşallah iyisindir gülsümcüm yoğunsun bu ara sanırım
esracım ben bal+çörekotu+tarçın karışımı yedim +klomen kullandım+5 tane hormon iğnesi yedim ancak büyüdü ve hamile kaldım cnm o yüzden sıkma canını yumurtanı büyütürler canım ama iğne falan en son kullanılıyor
Sehercim haklısın ama nebilim onunda yan etkileri varmış ya ondan korkuyorum ben