İnatla bir gün ANNE olacağım !

Feyzacım allah sabır versin cnm en kısa zamanda tekrar meleğin olur inşallah cnm

teşekkür asiyecim inşallah melegim bekletmeden gelir :ecrin_bebek:

allah sabır versin canım yaşayan daha iyi anlar allah yardımcısı olsun zor bir durum ama ayaklanıp atlatır inşallah mafoldumben
ben iyiyim canım sen nasılsın evine geçtin yerleşincede safası sürersin inşallah bebginde gelir daha hoş olur...

]

kızlar doktordan geliorum bu ay yumurtam büyümemiş 10 mm en büyüğü bu ara hiç iyi değilim yazılarnızı takip ediyorum ama yazamıyorum

esracım sıkma canını incir kuru yap ben yumurta takipi yaparken çok faydasını gördüm baya büyümüştü...:teselli:

valla sehercim bende güvenmiyorum aşıya benim arkadaşım hemşire başhekimleri bile yaptırmamış kendileride olmamış çoçugu var odada yaptırmıyacakmış hastanelerde böyleyse durum bence sende bir düşün derim ben ..kendi kendimizin doktoru olmalıyız bazende sinemin dedigi gibi meyve sebze bal tarçın çörek otu falan iyi gelir...

yemekten geldim kızlar herkese afiyet olsun
Ayşecim hoşgeldin sanada hayırlı cumalar cnm
Ya insana öle bi kuşku veriyorlar ki aşıyı yaptırsamda zararı var yaptırmazsam da diye düşünüyosun tek bir karar olsa herkes olur ama ona bile karar veremedi ki yetkililer zaten hamileyiz diye herşeyden korkuyoruz herşeyi doktora soruyoruz karışıklık olunca kimseye güvenemiyor ki insan

hayırlı cumalar olsun kızlarr rabbim dualarımızı kabul eylesin inş. herkesin gönlündekini versin bu mübarek günde..

esracım ilaç kullandın mıydı doğal ilaçlar dene bende çok duydum faydasını inş hayatım büyüsün yumuşlarıınnnnnnnnnn dualarımız seninlee..

ayşee kaçak nasılsın hayırlı cumalar ayşe banada dua etmeyi unutma zamanında gelsin kızçem diye.

sinem çok acı bi durum ya insanlar neler yaşıyor rabbim korusun üzüldüm (
asiş hamileler için olan domuz gribi aşısı aralıkta gelecekmiş canım ben olmayı düşünmedim hiç bende güvenmiyorum şimdi yerlisi çıkcakmış ama daha yeni ya ne bilim oturmamıştır diye düşünüyorum.

sanada hayırlı cumalar mervecim
asiyecim afiyet olsun yarasın kızınla sana
ayşe hoşgeldin nasılsın paşan nasıl..

sağol feyzacım
Mervecim sanada hayırlı cumalar cnm bende korkuyorum işte dikkat ediyorum bol bol ama olması bi dert olmaması bi dert Allah yardımcımız olsun

aysem gelmiş hoş gelmiş
hoşbulduk canımmm:1hug:

yemekten geldim kızlar herkese afiyet olsun
Ayşecim hoşgeldin sanada hayırlı cumalar cnm
bende kahvaltımı yeni yaptımmmmmmbirisi hep kendisiyle ilgilenmemi istediğinden bu saate kaldıııı:roflol::roflol::roflol:hoşbulduk bu aradaa nasılsın canımmm:1hug:
aminnn canımm inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
dualarım hep sizinlee inşallah hepinizin yüzünü güldürecek Mevlammm meleğimizde hayırlısıyla sağlıcakla kucağına gelecek canımm inşallahhhh

ayşe hoşgeldin nasılsın paşan nasıl..
hoşbulduk canımmm:1hug:
biraz huysuz teyzesii hep kucak istiyoo ama olsun dimiigamyoncuiremsu

geçmişte gezinirken bu yazıya rastladım ve alıntı yapmadan edemedim.mervecim hiçbir şey karşılıksız değildir hayatta.kimse bazı şeyleri anlamamış da değil.ama şubir gerçekki ayşe yerden göğe kadar haklı.işlerim yoğun olduğu için sadece mrb deyip çıkmak zorunda kalıyorum.o yüzden o konuda bişey yazamadım ben.işlerim ne kadar yoğunsa bir okadarda ayşeyle aynı fikirde olduğum için girmiyorum.son zamanlarda topiğe girince sadece selamlaşma olduğu bariz ortada.nasılsın iyiyim tamam bitti.soruyorum şuan kim bizim tedavi konusunda hangi aşamada olduğumuzu bebek konusunda ne yaptığımızı sordu ve biliyo kimse.paylaşmak bu değil.belki çokta tındı diyeceksiniz önemli değil ama üzgünüm arkadaşlar bende bundan sonra olmayacam.hakkım helal dir sizde helal edin.herkese sağlıklı günler....

valla gülsümcüm cnm biliyosun ki sizle ayşeyle konuştuğumuzda bana dedinizki biraz uzak kalmak istiyoruz kafamızı dinlicez ondan gelemicez sık sık dediniz. bende anlayışla karşıladımdı çünkü banada öle zamanlar gelmişti ve o zamanda kimsenin bana bırak tedavimi, nası gidiyor bile demesini istememiştim.sizinde aynı şekilde hissettiğinizi düşünerek 1ayda olsa müsade edeyim demiştim. tabiki merak ediyorum hemde çok sizi ne alemdesiniz diye dua ederken dualarıma ekliyorum allah biliyor cnm gönlümden ne kadar istediğimi sizin ve diğer arkadaşlarımızında hamile kalmasını.. açıkcası bende üzüldüm

Gülsümcüm seninde aramızda olmamana üzüldüm cnm ama banada sorulmuyor sana sorulduğu gibi nasılsın deniyor ama ben kendimle ilgili herşeyi yazıyorum sormasalarda nasılsa bir fikir veren olur bana katılan olur diye o yüzden siz de keşke aynı şekilde yapsaydınız cnm benim ben şahsen üzüldüm aramızda olmayacağınıza Allah tan dilerimki en yakın zamanda hayırlısı ile bebeğiniz olsun cnm benim

Gülsümcüm seninde aramızda olmamana üzüldüm cnm ama banada sorulmuyor sana sorulduğu gibi nasılsın deniyor ama ben kendimle ilgili herşeyi yazıyorum sormasalarda nasılsa bir fikir veren olur bana katılan olur diye o yüzden siz de keşke aynı şekilde yapsaydınız cnm benim ben şahsen üzüldüm aramızda olmayacağınıza Allah tan dilerimki en yakın zamanda hayırlısı ile bebeğiniz olsun cnm benim

mervecim sen nasılsın canım şekerin nasıl çıkıyor
Benim midem gene ekşiyo anlamadım ya süt te içiyorum soğuk geçsin diye geçmiyo ya

evet salı günü siz sormadınız ben yazdım dimi amaaa gülsümmmmmmmmmmmmmm naz yapmaaa gel ayşeyide getirrrrrrrrrrr

şeker o iğnelerden sora sapıttı ama şimdi çok şükür düzenlendi zaten 48 saat demişti doktor..

şeker o iğnelerden sora sapıttı ama şimdi çok şükür düzenlendi zaten 48 saat demişti doktor..
asiş sağlık ocağına gidiosun ya gaviscon yazdırsana cnm ya mide ekşimeside kötüdür

valla asiyecim benim yerime cevap vermişsin..kimse burda naza çekmiyo kendini..gelene kapı açık...anlatanı sonuna kadar dinler sorununa çare olmaya çalışırız...ben de hiç merak edilmiyorum sorulmuyorum diye küssemiydim size...herkesin kendine göre bi yaşantısı var...gelebiliyorsam gelirim zaten...kendimle kalmak istersem de uğramam...sizde sanırsam ara ara kendimle kalmak istiyorum biraz buraya uğramamak iyi gelecek deyip gittiniz...saygı duyduk...özlemedik mi? çok özledik...dört gözle bekledik gelseler diye...geldiniz canı gönülden hoşgeldiniz dedik...bu aralar gelmemenizi yine eskiye yordum...belki caları sıkkındır..gene gelirler dedim...ama siz artık soyutlamışsınız kendinizi...çok üzgünüm bunları yazdığım için..ama yazmasaydım samimiyetimle burda olamayacaktım..naçizane düşüncelerimdir...hepinizi çok sevdiğimi belirtmek isterim...kimseye kırgın veya kızgın değilim...sadece bu şekilde anlaşılmak çok üzdü beni...sizi de üzüp kırdıysam kendi adıma özür dilerim...hakkım herkese halaldir....

bende kayganaya sattım mama yapıyom şimdi aç tospayı doyurcam kız dunur bayramda bı görem ben damadımı musaıt olursan gene kapıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…