Feyzacım allah sabır versin cnm en kısa zamanda tekrar meleğin olur inşallah cnm
günaydın kızlar nasılsınız canlarım kızın kanaması başlamış normal doğum yaptıracaklar sanırım bebeğinin öldüğünü bilmiyo nasıl kaldıracak bu acıyı bilmiyorum umarım bunalıma girmez((
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hamiş olan herkesin kucağına sağlıkla almayı nasip et yarabbim
buarada hayırlı cumalar kızlarrr
mervişler feyza asiş seher esra yasemin gülüm
kızlar doktordan geliorum bu ay yumurtam büyümemiş 10 mm en büyüğü bu ara hiç iyi değilim yazılarnızı takip ediyorum ama yazamıyorum
hoşbulduk canımmm:1hug:aysem gelmiş hoş gelmiş
bende kahvaltımı yeni yaptımmmmmmyemekten geldim kızlar herkese afiyet olsun
Ayşecim hoşgeldin sanada hayırlı cumalar cnm
aminnn canımm inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:hayırlı cumalar olsun kızlarr rabbim dualarımızı kabul eylesin inş. herkesin gönlündekini versin bu mübarek günde..
ayşee kaçak nasılsın hayırlı cumalar ayşe banada dua etmeyi unutma zamanında gelsin kızçem diye.
hoşbulduk canımmm:1hug:ayşe hoşgeldin nasılsın paşan nasıl..
adaşım canım dualarım seninle bitanem...inşallah erken gelmez kuzey gibi nisanurumuz...allah herşeyin hakkında hayırlı olanı versin..rabbim yanında olsun senin ve bebeğinin..gelemiyorum kızlar pc bozuk hala...çok okuyamadım geçmişi...ayşenin yazısını gördüm...üzüldüm..ama kendini nasıl iyi hissedecekse öyle yapsın...biz elimizden geldiğince yanlarında olmaya çalıştık herkesin...onlar anlayamadıysa ne edelim...hakkım helal benden yana...allah yolunu açık etsin...
Gülsümcüm seninde aramızda olmamana üzüldüm cnm ama banada sorulmuyor sana sorulduğu gibi nasılsın deniyor ama ben kendimle ilgili herşeyi yazıyorum sormasalarda nasılsa bir fikir veren olur bana katılan olur diye o yüzden siz de keşke aynı şekilde yapsaydınız cnm benim ben şahsen üzüldüm aramızda olmayacağınıza Allah tan dilerimki en yakın zamanda hayırlısı ile bebeğiniz olsun cnm benim
iyilik hayatım kuzeyi babasına sattım..bi bakıyodum şöyle...dünür napan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?