İnatla bir gün ANNE olacağım !

bende kayganaya sattım mama yapıyom şimdi aç tospayı doyurcam kız dunur bayramda bı görem ben damadımı musaıt olursan gene kapıdan

müsait olursak elbette kız dünür...görüşelim..bende gelinimi göreyim..kuzey uyanmış yaaa..seviniyodum uyudu diye..dur gidem uyutam gene...

eee ayşecim alıştırmışsın dimi ama napaşım dursun diye elinden geleni yapıyor insan dimi saglıgı yerinde olsunda mühim olan o

mervecim sen nasılsın canım şekerin nasıl çıkıyor
Benim midem gene ekşiyo anlamadım ya süt te içiyorum soğuk geçsin diye geçmiyo ya

geçmiş olsun asiyecim inşallah tez vakitte geçer doktoruna bir danışsaydın bari...

gülsümdemi gitti şimdi kızlar napalım saglık olsun keyifleri yerinde olsun
merve2 bende gelmedigimde beni sormadınız diye küserdim kaydirigubbakcemile3sen niye küsmedin sositososito

gülsümdemi gitti şimdi kızlar napalım saglık olsun keyifleri yerinde olsun
merve2 bende gelmedigimde beni sormadınız diye küserdim kaydirigubbakcemile3sen niye küsmedin sositososito

bu saatte ne işin var demeyin :))))))) çünkü bende bi küçük kedi var bu saatte miyavlamaya başladı..şimdi ayağımda sallıyom uyudu...ne için kalkıyo onu da anlamıyom...aç desem değil emzirmeye çalıştım oyun oynadı..galiba azcık gazı vardı...babamız da bi horluyo ki bu odadan duyuluyo....bebeğim onun sesine mi uyanıyo acaba:))))
sehercim uyutunca gel demişsim msn'e ama geç uyudu bende yattım hemen..yarın bi ara açarım ordaysan görüşürüz...
allahım uyumak istiyorum....bakalım sabah kaçta dikilcek ayağa kuzucum...çok işi var ya.....

yok canım nolcakki zaten kimse yok bazen bende kalkıyorum ama üşeniyorum yataktan kalkıp gelmeye babasınız horlamasına alışmışdır canım büyüdü paşamız

yok cnm evet okuyordum daha çıkmadım cnm sıkkın zaten bide böle veda edenleri görünce dahada sıkılıyor cnm..

bugünde geçti diye dua ediyorum pazartesiyi iple çekiyorum doktor ne dicek bakalım

adaşım inşallah güzel haberlerle geliceksin bitanem...nisanur annesini üzmicek...dualarım seninle..prematüre bebek zor...allahtan ben çok zorluk yaşamadım...ama yinede sarılık çok zor geçti..erken doğmasının sonucu...inşallah rabbim zamanında gönderecek meleğimizi...sen sadece dinlen ve dua et...kızınla hep konuş..o senin huzurunu ve mutluluğunu şimdiden hissediyo...allah yanında ve hep yardımcın olsun...

inşallah güzel haberlerle geliceksin mervecim dualarım seninle üzme kendini kızımızda hissediyor herşeyi kendini rahat ettirmeye bak başka sıkıntın yok dimi...

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim dün mobilyalarım kuruldu yavaş yavaş yerleşirim inş. kocam 2 haftaya kadar gelebilirmiş o zaman hazır etmem lzaım melekleri olan anneler meleklerinize iyi bakın hamişler sizde merviş güzel haberlerle dönersin inş. işlerim yoğun gelemezsem merak etmeyin canlarımmm öpüldünüz kocamn

Günaydın kızlar nasılsınız bakim
Merve2cim b,pek uyuyamamışsın tosunundan uyutmamış seni.
Sinemcim kocana hazır hale getirmişsin evini ne güzel adamcağızın yorulduğuna değecek tabiki seninde inşallah güzel günler geçirirsiniz evinizde canlarım
Feyzacım iyisindir inşallah sen neler yapıyosun bakem
Yasemincim günaydın cnm nasılsın

o ne ilacıymış esracım yumurta için mi canım
Ben yemeğe iniyorum kimse yok ama gelenler olursa diye herkese afiyet olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…