İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar nasılsınız canlarım esram pkolarda glifor veriliyo hamiş kalanda var inş. kalırsın canım
buarada senin aşk hikayeni okudum allah mutluluğunu daim etsin senin ve hepimizin
merviş nerdesin sonuç ne çıktı
asiş sen nasılsın
seher yasemin nerdesiniz kıslar

selam millettttttttopuyorumnanaktan
oğluşu uyuttum kahvaltı molası verdimmmcokacimcoookbi çay bi topik yapıyorumm çok maharetliyim çokkk:roflol::roflol:nasılsınız bakalımm inatçı annelerim ve anne adaylarım benimmmmm:1hug:

Esracım senin hikayen nerde yazıyo ya sinem nerden okumuş
Ayşecim hoşgeldin cnm nasıl tontişin yaramazlık yapıyo mu yoruyo mu seni tabi sen marifetli kadınsın hem bize hem ona yetişiyorsun ama sorim dedim erkek bebekler daha yaramaz olur derler ya ne yapıyo seninki

öyle aşırı yaramazlığı yok en azından şimdilik ama hep yanında istiyor kucak istiyor az uyuyor öyle olunca işler yatıyor tabiii amaaa arkadaşımın 14 aylık oğlu varrr 1 yaşına kadar kuzuymuş sesi soluğu çıkmazmışş şimdi aslan kesildi ne bulduysa çekiştiriyor ağzına sokuyorr incik cincik ne varsa hepsi kalkmış eline geçirdiği çöp oluyor çünküü yani benimki daha ufak teyzesiii bi yürümeye başlasın asıl o zaman belli olacak ak mı kara mıııııııı

tüm bebekler aynı be güzelim o zaman benim yeğenim var 1 yaşına basacak bi görsen o şimdiden ne bulursa çekiştiriyo ağzına atıyo yengem peşinde abim evde olunca iş yapabiliyo sadece

Esracım inşallah ilaç tesirli olur cnm benim pko lularda veriliyomuydu böle ilaç ben bilmiyorum bana vermediler di ama inşallah faydalıdır cnm

tüm bebekler aynı be güzelim o zaman benim yeğenim var 1 yaşına basacak bi görsen o şimdiden ne bulursa çekiştiriyo ağzına atıyo yengem peşinde abim evde olunca iş yapabiliyo sadece

eee gelecekte aynısı bizede gözüküyor demekkiii neyse peşlerinde koşuştururken şu göbişi eritiriz belkiiiiiii-azcuk polyannacılık oynayamm bariiiii:roflol:-:ecrin_bebek:
esramm ben kaçırdım ne ilacı oo ve inşallah tesirli olurr asişimin dediği gibiii:1hug:

selam kızlar...ayşe asiş naber..altta görüyom isminizi...adaşım sende gelmedin galiba dr dan...inşallah iyisinizdir kızçenle...
esracım aşk hikayeni bende okumak istiyorum linki versene...inşallah aldığın ilaç şifa olur hayatım...gelir tez vakitte meleğin...
benim kociş grip oldu işe gitmedi bugün..şimdi de dr da...rapor alcak büyük ihtimalle...salona kapadık babayı..biz oğluşumla küçük odada oturuyoz...inşallah bize geçmez..adam cüzzamlı gibi hiçbiyere dokunmuyo valla...yazık oğlumla oynamayı özledim diyo...

nikolümm geçmiş olsun Allah şifa versin eşine canımmm zor yaa evde çocuk oluncaa inşallah biran önce iyileşirrr

merhaba kızlar diycem ama kimse yok galiba
nasılsınız mervecim gecmis olsun zamanında gelsin tontişin insssssalahh
asisim senin nasıl gidiyoooo
pınarcımmmm merve2 seher ayse yasemin adasım sinemmmmmm feyza kimi unuttum yaaaaaaaaaa özür unuttumsaaaa siz napıyonus cankuşlarrrrr

saolun kızlar..inşallah çabucak geçer..3 gün rapor vermiş dr.
mervecim gelmedin hala merak ediyorum..ne dedi acaba dr. bu gece de gelmezsen yarın ararım seni..inşallah iyisinizdir meleğinle..
dünür sen de gelmez oldun artık..selen nasıl..benim tospirik çok kucakcı oldu yaa..napcam bilmiyom..kollarım kopuyo...bi oturabilse kendi kendine....o da sıkılıyo yaa napsın...kuzucukum benim..

geldim kızlar allaha nekadar şükretsem azdır yatmam işe yaramış doktor yatmaya devam edeceksin 10 gün kadar senden bunu istiyorum sora istersen atla zıpla doğursanda sorun olmaz dedi:)))

nst ye de sokmadı iyi görünce rahmi.. ya bebiş geçen hafta 2200 demişti bu hafta 2100 dedi nası yani dedim bidaha ölçtü gene o civarda sanırım geçen haftaki ölçüm yalnış zayıflamış olamaz bebek artı eksisi var dedi. sora haftaya göre normal dedi zaten senden kilolu bebek beklemiyoruz senin gibi bişi ancak olur dedi:))) buarada busefer yüzünü gösterdi tabi nekadar anladım o ayrı siyah beyazda gözükmüyor:)))

buarada adaşım eşinede geçmiş olsun benim kocişte hasta oldu bugün oda doktora gitti yatakları ayırcaz artık bulaşmasın diye..aman allah korusunn kuzeyide..

esra cnm yazdım sana özelden inşallah yarar hayatımm..
asiye,feyza, gülsüm,ayşeler,sinemler,pınar, seher,yasemin inş adını unuttuğum yoktur opuyorumnanaktanhepinizi çok öpüyorumm..

selam kızlar hepiniz iyisiniz maşallah
asiyecim mervecim sinemcim beni sormuşsunuz napayım valla bugun eskiden apartmanımızda oturan komşumuza gittim benimle hamile olan çuçugu baya büyümüş maşşallah içim sıkıldı kendi bebegim gözümde canlandı biraz ordan çıktım baya dolaştım sonra eve geldim işte böyle
mervecim gözün aydın canım iyi olmana sevindim aman dinlenmeye devam
merve2 geçmiş olsun inşallah atlatır kocan en kısa zamanda paşanda kucak istiyor öylemi artık kucakdan ayırmak için bir şeyler bulursun sende
sinemcim gelip gitmişsin ikizlerin napıyor kesin cinsiyetleri belli oldumu bir sorun yok dimi
sinemcim evi düzenlemeye başlamışsın kolay gelsin kocanın gelecegi günde belliymiş hadi bakalım kocan gelinde bebekde gelir yeni eve inşallah
sehercim bayram ziyaretimi annendesin yoksa selenimiz annanesinimi özlemiş bir sorun yok dimi
esracım ilacı ne için verdi doktor
ayşecim gelmişsin kahvaltını kızlarla yapmışsın kaydirigubbakcemile3
asiyecim senin konturol ne zaman ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…