selam kızlar hepiniz iyisiniz maşallah
asiyecim mervecim sinemcim beni sormuşsunuz napayım valla bugun eskiden apartmanımızda oturan komşumuza gittim benimle hamile olan çuçugu baya büyümüş maşşallah içim sıkıldı kendi bebegim gözümde canlandı biraz ordan çıktım baya dolaştım sonra eve geldim işte böyle
mervecim gözün aydın canım iyi olmana sevindim aman dinlenmeye devam
merve2 geçmiş olsun inşallah atlatır kocan en kısa zamanda paşanda kucak istiyor öylemi artık kucakdan ayırmak için bir şeyler bulursun sende
sinemcim gelip gitmişsin ikizlerin napıyor kesin cinsiyetleri belli oldumu bir sorun yok dimi
sinemcim evi düzenlemeye başlamışsın kolay gelsin kocanın gelecegi günde belliymiş hadi bakalım kocan gelinde bebekde gelir yeni eve inşallah
sehercim bayram ziyaretimi annendesin yoksa selenimiz annanesinimi özlemiş bir sorun yok dimi
esracım ilacı ne için verdi doktor
ayşecim gelmişsin kahvaltını kızlarla yapmışsın kaydirigubbakcemile3
asiyecim senin konturol ne zaman ..
sağol cnm benmde üstümden büyük bir yük kalktı şükürler olsunnn..mervecım sevındım bişi çıkmamamsına yat bol bol dınlen canım
sağol hayatımm..cnm yaşadıkların kolay değil haklısın hayatım rabbim yerine yeni bir melek versin ki inşallah acısını hafifletsinn inşallahhhselam kızlar hepiniz iyisiniz maşallah
asiyecim mervecim sinemcim beni sormuşsunuz napayım valla bugun eskiden apartmanımızda oturan komşumuza gittim benimle hamile olan çuçugu baya büyümüş maşşallah içim sıkıldı kendi bebegim gözümde canlandı biraz ordan çıktım baya dolaştım sonra eve geldim işte böyle
mervecim gözün aydın canım iyi olmana sevindim aman dinlenmeye devam
amanın kız sen anlıon mu koyundan :kedi: hadi kolay gelsin seçmecedeesositosositoyarında kurban kesicezde kaynanamlarla ona bakmaya gidicez gelince okurum artık
kaynanam geldiya beni çagırmadan yapamaz lülülülülülü
sinemciiim süpeeer hayırlıı olsun kuzucukların emelinde büyük ihtimal biri kız biri erkek:lepi:valla sekercim kuzularım artık kesi bir erkek bir kızmissssssss
yaaa sormaa asiye heyecandan bayılcam bende :roflol: sanada gelcek sıraaa belki badegül ile aynı zamana denk gelebiliriz öle olursak direk sıra sana kalıodelikafaduldenGünaydın kızlar gününüz güzel geçsin canlarım
Sinemcimcim kız bi nefeste bir kız bir erkek olcak ne güzel
Mervecim sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim üzmez annesini nisanur biz biliyoduk zati. Sen genede yat dinlen dahada iyi olsun az zaman kaldı sabır kucağına alınca herşeyi unutacaksın cnm Bu arada kocana da geçmiş olsun cnm
Kız merve bu arada senden sonra badegül var sonra sıra bana geliyo ayyyyy heyecanladım
Feyzacım kontrolum aralık ayının ilk haftası olarak söyledi doktor ama sanırım 7-11 aralık arası gidicem çünkü cumaları sadece randevu alınıyo cumada bayram ya sallarlar beni büyük ihtimalle genede şansımı denerim ama 7-11 arası iyi gibi gözüküyo cnm
kızlar doktor glifor diye bi ilaç verdi şeker direnci için bu ay gelişmedi ya şeker direncindendir dedi hepinizi öpüyorum bu arada herkesin haberlerini okuyorum ama tek tek yorum yazamıyorum bu ara beni böle idare edin kafam sakin değil kötü oldum biraz allah sağlık sıhat ve mutluluk versin hepimize
sinemim glifor yorgunluk yapıo çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?