İnatla bir gün ANNE olacağım !

yarında kurban kesicezde kaynanamlarla ona bakmaya gidicez gelince okurum artık
kaynanam geldiya beni çagırmadan yapamaz lülülülülülü

valla sekercim kuzularım artık kesi bir erkek bir kızmissssssss

Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin canlarım
Sinemcimcim kız bi nefeste bir kız bir erkek olcak ne güzel
Mervecim sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim üzmez annesini nisanur biz biliyoduk zati. Sen genede yat dinlen dahada iyi olsun az zaman kaldı sabır kucağına alınca herşeyi unutacaksın cnm Bu arada kocana da geçmiş olsun cnm
Kız merve bu arada senden sonra badegül var sonra sıra bana geliyo ayyyyy heyecanladım

Feyzacım kontrolum aralık ayının ilk haftası olarak söyledi doktor ama sanırım 7-11 aralık arası gidicem çünkü cumaları sadece randevu alınıyo cumada bayram ya sallarlar beni büyük ihtimalle genede şansımı denerim ama 7-11 arası iyi gibi gözüküyo cnm

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim feyza gelip gitmişsin nasılsın
asiş beyza dmtum84 sen nasılsın hoşgeldin
mervişim meleğinin iyi olmasına sevindim canım
hamişler dikkat edin kendinize canlarım grip olmayın sakın komşu kızı hala yoğun bakımda canlarım dikkat edin ne olur merviş kocandan uzak dur geçmiş olsun canım

valla biz de ne şansız milletiz bi kuş gribi bi domuz gribi bi kene saldırısı fenalık bastı yahu benimde başım ağrıyo bugün kızlar dünden beri mahvetti beni uyuyamadım da doğru dürüstiş olmasa gelmeyecektim ama bayram öncesi iş çok mecbur geldim

kızlar doktor glifor diye bi ilaç verdi şeker direnci için bu ay gelişmedi ya şeker direncindendir dedi hepinizi öpüyorum bu arada herkesin haberlerini okuyorum ama tek tek yorum yazamıyorum bu ara beni böle idare edin kafam sakin değil kötü oldum biraz allah sağlık sıhat ve mutluluk versin hepimize

mervecım sevındım bişi çıkmamamsına yat bol bol dınlen canım
sağol cnm benmde üstümden büyük bir yük kalktı şükürler olsunnn..
sağol hayatımm..cnm yaşadıkların kolay değil haklısın hayatım rabbim yerine yeni bir melek versin ki inşallah acısını hafifletsinn inşallahhh
yarında kurban kesicezde kaynanamlarla ona bakmaya gidicez gelince okurum artık
kaynanam geldiya beni çagırmadan yapamaz lülülülülülü
amanın kız sen anlıon mu koyundan :kedi: hadi kolay gelsin seçmecedeesositososito
valla sekercim kuzularım artık kesi bir erkek bir kızmissssssss
sinemciiim süpeeer hayırlıı olsun kuzucukların emelinde büyük ihtimal biri kız biri erkek:lepi:
yaaa sormaa asiye heyecandan bayılcam bende :roflol: sanada gelcek sıraaa belki badegül ile aynı zamana denk gelebiliriz öle olursak direk sıra sana kalıodelikafadulden

sinemim glifor yorgunluk yapıo çok kötüyüm

esracımm şifa olsunn içtiğinn ilaç inşş.şeker yorgunluk hissi yapıo zaten sanırım senin ilaçta bunu tetiklio ondan yeterki yumuşlarına yarasın biz burdayız hayatım haberlerini bekliyoruz çok merak ediyoruzz.

selam milletttttopuyorumnanaktan
mervem canımmm dayan 10 gün dahaa yan gel yat işte ne istiyonn çokk sevindim bişi çıkmamasınaa meleğimiz sağlıcakla tam zamanında kucağında olacak inşallah annesiiiii:1hug:
sinemimmm canımmmm maşallahhh Allahım sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin kuzularıııı:1hug:
esram sen iyi ol pozitif ol ki meleğimiz geliversinn no stress yes bebişş anlaştıkmııı bende pek gelemiyorum ama hepiniz aklımdasınızz inşallah hepinizin yüzü gülecek Allahın izniyleeee:1hug:
feyzam sorma yaa ancak fırsat buldum hem kahvaltı hem topik yaptımmmmm:roflol:
asişim zeytinim sizler nasılsınızzz:1hug:
buda aramızdaki tüm öğretmenlerimizeeeeeee

ahh ayşecim dimi sora senin gibi kahvaltıya bile vakit bulamıcam desene oyüzden yan gel yat bolcakaydirigubbakcemile3
kız üzüldüm bu saatte ne kahvaltısı nerdeee eski ayşenin çay keyfii dimii alperen paşanın canı sağolsunkaydirigubbakcemile3

adaşım çok sevindim hayatım..aman haa yat dinlen..zaten son yatışların olcak..bolca tadını çıkar...36.haftayı tam doldur ondan sora dr unda dediği gibi doğurabilirsin..ciğerler 36. haftanın sonunda tam gelişiyo çünkü...
kızlar bende arada bi gelebiliyorum...kuzey bu son 3 gündür sadece bende..babamız alamıyo hiç..ay meğer adam ne çok işime yarıyomuş hiç anlamıyodum..10 dk bile tutması yetiyodu..şimdi yapışık ikiz gibiyiz kuzucukla...
yarın anacığıma gidiyom inşallah allah izin verirse...kocişim biraz iyi gibi..yarın çıkalım hazırla eşyaları dedi...hazırım bende...tospirik ananesine gidicek yarın...şimdide uyanmak üzere..benden şimdilik bu kadar...
herkese şimdiden hayırlı ve mutlu bayramlar olsun...kocaman selamlaaaaaarrrrrrrrrrr.........

Sanada hayırlı bayramlar mervecim
Ayşecim hoşgeldin cnm iyiyiz Allah a şükür oynaşıyoruz kızımla
Evet merveya ikinizin aralıkta bitirin bu işi ben kalayım tek :) ay korkuyorum heyecanlanıyorum

merhaba arkadaşlar
ben uzun süredir topiğinizi takip ediyorum ama
kimse olmadığı için yazamıyordum nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…