İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla sekercim kuzularım artık kesi bir erkek bir kızmissssssss

hadi hayırlısı canım saglıkla dogsunlar inşallah
sen nasılsın bir sorun yok dimi kaydirigubbakcemile5

anladım canım allah işini rast getirsin

iyiyim sinemcim sen nasılsın heyecan varmı...sositososito

ilacı etkisi he geçmiş olsun bebegin belkide gelmek için oldu böyle şeyler esracım hayırlısı olsun...

sagol mervecim güzel dileklerin için opuyorumnanaktan
ben gitmedim komşusunda onlar bekledim kız ne işim var ama gelde anlat koçişeakannehir

iyi işte bir taşta 2 kuş vurmuşsun ayşecim daha ne:roflol::roflol:

güle güle gelin canım bizim butarafa sanada iyi bayramlar mervecim kuzeyimiz öp..opuyorumnanaktan

hoşgeldin oray aramıza nasılsın
kızlar hepinize günaydın canlarım nasılsınız feyzam heyecan olmazmı yaa :)) onu çok özledim
mervişler esra asiş ayşe yasemin kocaman günaydınn
adaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım meleklerini isim ne koyacaksın
merviş dinlen canım meleğin zamanında gelsin
öpüldünüz kızlar kocamn

sinemcim işte hasret giderirken bebişte gelir inşallah
sudenur inşallah aşılaman hayırlı olur bebegin gelir allah gönlüne göre versin siz nekadardır istiyorsunuz...

kızlar bugun ateşim 37,0 çıktı adetime 5 gün var ama grip oldum sanırım akşamdan beri ateşim ve bogazımda yanma var ateşim sanırım hasta olucamı bildirdi

teşekkür edrim canım hoşbulduk
cnm senin hikayen nedir opuyorumnanaktan
bende aralıkta aşılama yaptıracagım inşallah bende anne olurum.
inş cnmmm rabbim sağlıklı melek nasip etsinn
kızlar bugun ateşim 37,0 çıktı adetime 5 gün var ama grip oldum sanırım akşamdan beri ateşim ve bogazımda yanma var ateşim sanırım hasta olucamı bildirdi

cnm inş ateşinn hasta olma ihtimalinden değildir hayatımm yaa bende ateş ölçer dururdum cidden regl günü olduğunda düşmüo ise hamilesinnsositososito

canım ben 4 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz benim prolaktin yüksekti onun tedavisini gördüm şimdide beklemekteyiz kısmet ne zamansa bekliyoruz bakalım bebişimizi

inş. meleklerimiz fazla bekletmeden gelir inş. asişim nasılsın
merviş nerdesin canım rahatın nasıl

evet bende 2 aydır ölçüyorum geçen ay düştü hasta oldum bu ay bakalım artık nasip inşallah bayramda ailemin yanına gidcem çifte mutluluk olur diyorum opuyorumnanaktan

ay dikkat et feyzam geçmiş olsun canım
sude umarım meleğin gelir aşılamyla canım

sagol canım inşallah geçer

Merhaba kızla r ancak gelebildim bizim işyerindeki arkadaşımızın eşi doğum yaptı o gelmeyince tüm bankalara beni gönderdiler sabahtan beri koşturuyorum siz nasılsınız inşallah iyisinizdir.
Orays inşallah sağlıkla zamanında hayırlısıyla gelir meleğin
sudecim inşallah aşılaman tutar cnm Allah a bol dua et bizde ederiz senin için
Sinemcim sen nasılsın cnm evi kolayladın kocişi bekliyon sanırım
feyzacım inşallah gripten değil bebekten düşmüordur ateşin cnm benim Ev işi yapacaksın sanıım kolay gelsin

beklemek neden bukadar zor neden bu kadar acı onun o gül kokusuna o kadar ihtiyacım varki nolur allahım bizede ogüzeliği yaşat istemeyenlerki hep oluyo ben istiyorum hemde bütün kalbimle bu ay dualarım hep onun içindi ama olmadı gene olmadı bem galiba hiç anne olamıcam zoruma gidiyo onsuz yaşamak :1no2:senağlama

asiyecim sende fazla yoruluyorsun hamile kadını okadar yormaya hakları yok canım dikkat et koşturma fazla
evet günlük temizlik işleri bayramda geliyor bir silp süpürdüm yoruldum valla tozumuda sonra alıcam valla inşallah griptenmi yoksa bebiştenmi belli olur bir kaç güne

aycancan lütfen öyle düşünme sen iste duanı et allahım gönderir inşallah sabır etmekten başka elden gelen yok sabrımızın müfakaını alıcagız inşallah

Feyzacım doğru sölüyosun canım ama ne yapim beni yollamasalar adamcağızı çağıracaklar yazık bebeğinin yanında dursun istedim ben de doğum yapsam eşim yanımda olsun isterim onu düşündüğümden ben koşturuyorum ne yapim dinlenirim bayramda

aycancan sen neden bu kadar ümitsiz konuşuyosun cnm Allah bebeğini verecektir sadece doğru zaman değildir yapma öle üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…