İnatla bir gün ANNE olacağım !

canımsınn emel sağol hayatımm ellerine sağlıkkkk... hadi koş yiğiti bekletme kızlar bende birazdan çıkıcam ii akşamlar

merveeee canım çok sevindiiim tatlım yaaa, sabrın sonu selameet bu olsa gerekk...
Allahım sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir bebek nasip etsin inşalaaaaahhh.. a.s.

ayyy maşallahhhh selencimmmm çok şekermiş allaha emanet olun seher selen:)

adaşımm sağol cnm benim mutlu olduğunu hissettim taaa içimde:)

günaydın kızlar selenim dünyaya hoşgeldin seher allah analı babalı büyütsün canım
kızlar tsetim elime geçmedi saat 8 gibi geçer 9 gibi yazarım size bugün işyeri hekimi geliyo 9 a kadar ancak biter işlerim inş. güzel haber veririm canlarım
hepinizi öpüyorum hala leke falan yok bende gelmediiii

seheriiiiimmm çoook çok geçmiş olsun, allah analı babalı sağlıklı huzurlu büyütsün, maşallah. oohhh bee dün ne güzel bir gündü 2 hamiş bir de bebiş devamı da gelirse oh ne ala, halay çekeriz valla

herkese günaydın kızlar

ya kızlar bende tek çizgi çıktı
canlarım ya erken mi yaptım acaba bugün 2 gün geçti cumaya kadar olmazsam c.tesi dr. gidecem kızlar

sinem sakın atma testi biraz tut bendede öle olmuştu ilk test yaptığımda sonrada silik çizgi belirmişti..

sinemcim cok erken daha idrarda cıkması için, moralini bozma ama cok cok da ümitlenme, gelecek bebişlerimiz, bak sıraya girdiler annesi, bekliycez sadece:)

beyzacım de mi selencik maşallah ne kadar toplu, maşallah, normal mi yaptı acaba sezeryan mı? mervişim haberin var mı güzel anne

ay cnm ayşem sezeryanla geldi selen dünyaya doktor cumartesi kontrol etmiş gelesi yokmuş seher öle yazmış sezeryanla doğmuş.bencede çok tombikkk şekerr şeyy..sağolsun bak bizi unutmamış..hemen resim ekletmiş

Günaydın kızlar
Amanda aman minik selenimiz gelmiş maşallah kızımıza nazarlardan korusun Allah çok bilmiş bilmiş yatıyo bence yandın sen seher:)))))
Sinemcim bekle bakalım benim adetim geçeli baya oldu bugün 40. gündeyim doktor ctesi baktı hamilelik belirtisi var ama kesin değil dedi düşün usg ile yani normaldir biraz bekle bakalım benim yengem 10 gün geçince yapmıştı testini

cnm rahim duvarın mı kalınlaşmış ne dedi başka doktor sana ay hadi inşallah asiyecim sende sinemde hamiş olunnn..benim bebekte burda 4+5 gözüküo ama daha geri olması gerek betahcg ye göre tahminimce.

doktorumu aradım dün akşam 1500 geçince gelirsin bana dedi okadar rahat doktorum varkiii progestan alayım mı diyorum yoo gerek yok folik asit al yeter dedi yaaakaydirigubbakcemile3

Mervecim bana doktorum öle bişey demedi cnm sadece salı günü ara beni adet olmazsan dedi hamilesinde diyemem değilsinde diyemem belirtisi var sadece dedi.
Sende ben gibi pimpiriklisin bende doktoruma sürekli bişeyler söylüyorum kadını bunaltıyorum bazen o da çok rahat hareket edio

kızlar sonra baktım teste çok çok belirsiz dikkatli bakınca 2. çizginin yeri belirmişti ama bilmiyorum kızlar yinede erken yaptım perş. günü bi daha yapacam eğer çıkmazsa c.tesi dr. gidicem çünkü adetim şaşmazzz benim merve sen kaç gün geçince yaptın çıkmadı canım benim bugün 2. günüm geçeli

ama koyu falan değil sadece yeri belirdi hayırlısı ama bişe yoksa adet olmak istiyorum yaaaa günüm kolay kolay geçmez benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…