İnatla bir gün ANNE olacağım !

asiyecim adamdan başka eleman yokmu senin yerinede bakacak canım
yoksa patron koştursun senin yerine olmazmı :roflol:

kuzularım nasılsınız? misafirim vardı koizt laptopu götürdü giremedim şimdiden herkesin bayramını kutluyorum, bayramdan sonra hergün gelcem topige insallah, eskisi gibi şen yapalım topigimizi kızlar. hamişlerim kendinize dikkat edin, annecikler sizde kuzularınıza dikkat edin grip salgın, bz bu bayram i kayınvaldemlere gitez diğerlerine sadece babamız gitcek. ikkat edin kendilerinizee.

ela hanım sabah 7den beri uyumadı, akşam saat 10da yattı birazdan ben de yatcam D bu arada ZUZU sinemin bebeklerinden biri kız biri erkekmiş ve gelişimleri çok iyiymiş, bayramdan sonra ziyaretlerine gideceğim insallah, istanbulda olan ve gelmek isteyen arkdaşlarım msj atsınlar bana beraber giderizz hepinizi çook öpüyoruummm

bu sabah sensiz actim ellerimi
kara bir bulutun orda sen vardin
uyan uykudan uyanda gel yanima
getir allahim

soramam seni hazan gülüm nerde
yaradan onu ayirdi cennetine
seni beklerdim gurbet elde bile
neden allahim

sana uzandım yine varamadım
veren allah aldıda doyamadım
seni göğsüme sarıpta uyuyamadım
neden allahım

birini aldın
beni ne bıraktın
bu can onsuz yaşarmı sandın
yağmur oldum kapına dayandım
götür allahım
((((

gelecegin en güzel annelerine selamlar......
bayramınızı kutluorum..
rabbim ailenizle beraber daha nice bayramlara eriştirsin hepinizi....
amiiiiinnn.....

kızlar hepinize hayırlı bayramlar diliyorum, dualarınız kabul olsun, yola gideceklere de hayırlı yolculuklar, güle güle gidin gelin...hoşçakalın

herkese hayırlı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum...dileklerimizin dualarımızın umutlarımızın kabul olduğu bayram olur inşallah...öpüyorum hepinizi kızlar....

pınarrr ben geleyim mi:))))) kız doğuram inşallah gezecemmm şafakk 22 :))

yasemin biliyorum ben bu şarkıyı serdar ortaçın cnmm aklına ne geldi kim bilirr çok hüzünlü cidden.

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun!

ayşeeeeeeeeeeeeeeeee kızzzzzzzzzz hoşgeldin nasılsın cnm neler yapıyosun? hayırlı bayramlar

herkeze hayırlı bayramlar kızlar bayramınız mübarek olsun arife günü yapılan dualrınız kabul olsun inşallah...

kızlar herkese hayırlı sağlıklı bayramlar tüm ailemizle beraber
pınosumun dediği gibi kim müsaitse beklerimmmmmmmmmmmm...
hepinizi cok öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

mervisko az kalmıs kız atla gel sende doğumdan önceeee süper olur

kız gel valla çok sevinrim ama yolda falan doğurayım deme, özelden numaranı bırak da arayayım seni planı yapalım bayramdan hemen sonra olur mu? iyi mi bi de sen yolda doğururmuşsun allah korusun, seni hastaneye falan yetiştirirmişim kızımla hehehehe gülim mi ağlim mi yaa:asigim:

herkese iyi bayramlar kızlaaaaar.. hepinizi öpüüomm

sinemimm bayramdan sona kızımı da alıp geliom, he bi de mervecim gelmek isterse onu da alıp gelirim, yettim gariiii lülülüülülülülülü

süper olurdu hayatım ama 10 gün daha yat dedi doktor 36 yı doldur sora istersen atla zıpla dedi yatıyorum evde kız çıkamam senide riske atmayım sora yolda doğurursam :roflol: aman allah korusun kızçem gelsin dünyaya ama gene buluşalım sinem doğum yapmadan süper olur hihoyyyt

merhaba, ben 4 yıllık evliyim ve 4 aydır " inatla anne olmak için" uğraşıyorum. :))) Ve ne yalan söyleyeyim psikolojim bozulmaya başladı. İnternette neyi araştırsam gebeliğe dair, kadınlar kulübü bir şekilde karşıma çıkınca, bu kulüpte gerçek bir paylaşım olduğunu gördükten sonra , teknoloji özürlü biri olmama rağmen ben de bu akşam üye oldum. ve başlığı da görünce burası tam bana göre dedim. :))))
sizlere bir sorum olacak hanımlar... ben bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım ve 12 Kasımda yumurtlamayı tespit edebildim. Normal şartlarda yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunması gerektiği içinde eczacının önerisi üzerine femina isimli gebelik testini 26 Kasım'da yaptım. Maalesef negatif çıktı ve sonuç koca bir hüsran. Bu testi kullanan var mı?Erken gebelik testi midir normal gebelik testi mi? halen regl olmadım. kan testini ne yaptırmak için ne kadar beklemeliyim. kafamçokkarıştı

görüyosunuz ya, beynimde binbir soru var. daha önceki aylarda da sabah bulantıları, kusmalar ve adet gecikmeleri yaşadım. Fazlasıyla stres yapıyorum sanırım. her ne kadar çevremdekiler stres yapma dese de elimde değil....

Bu arada hepinizin bayramını kutluyorum...
sevgiler,

selam demetvim hoşgeldin aramıza bu konuda bilgim yok yardımcı olamıyacagım üzgünüm
bence adet günün geçmeden test yapma morelman daha çok yıkılırsın inşallah en kısa zamanda anneligi tadarsın seninde bayramın mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…