İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar yarın ben ailemin yanına gidiyorum annemin haberi yok büyük süpriz olacak heyecanlıyım beklemiyor beni çünkü öptüm kendinize iyi bakın bu arada pınar sinem merve bensiz toplanmak yok dermişim kaydirigubbakcemile3

günaydın hayırlı bayramlar kızlar nasılsınız hersene bu günlere inş. canlarım işe geldim ben ama izin alıp gidecem inş.
kızlar komşunun kızı sizlere ömür geçen hafta çarş. vefat etti hamişler ne olur dikkat edin kendinize düşmeyen ateş bulantı ve gece öksürüğünüz varsa heöen hastaneye gidin canlarım
allah hepimize sağlıklı mutlu huzurlu nice bayramlar nasip etsin kendinize iyi bakın

canlarım merhabalar bu gün bayramın 4. günü ama olsun bayram bitmedi henüz hepinizin bayramı kutlu olsun nice beraber mutlu bayramlara.............

merhaba kızlar.. bende bi slm vereyim çok şükür iyiyiz ama artık iyice alt kısımları ittirio sanırım yola girmeye çalışıyorkaydirigubbakcemile3 biz bu bayram bi annemlere bide anaanneme gittik. kayınvalidemler zaten köye gittiler orda kurban kescekler onun dışında hep evdeydim yan gel yat modunda zaten oturamadım bile eşim sağolsun yat yat diyip durdu bakalım bayramdan sora kontrole gitcez ne dicek busefer :)

sinemcim ay çok üzücü durum yaa allahım korusun çok üzüldüm başınız sağolsunn ..

hadii herkesler dönsün bayramdannnnnnn neler yaptınız ?

gunaydın kızçeler nasılsınız bakem bayramınız nasıl gectı bız seloşla vukuatsız atlattık sukur

merhaba kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun yeni haftanız hayırlı olsun inşallah
Bizde bayramı vukuatsız atlattık ama tüm bayram evdeydik bi yere gitmedik bişey olmasın diye.
Sinem komşunun kızına çok üzüldüm cnm ya Allah rahmet eylesin meleğinin yanına gitmiş Allah ailesine sabır versin cnm
Sehercim iyisiniz sanırım sen kıza domuz gribi aşısı yaptırmışmıydın cnm

neden sehercim yaptırcam diyodun ya ters bişey mi oldu yaptırmamak mı yaptırmak mı iyi insan ayırt edemiyo o da ayrı mevzu tabide

günaydın kızlar nasılsınız sağolun kızlar allah kalanlara sağlık versin canlarım
asiş seher mervişler ayşe badegül adaşım nasılsınız
hamişler dikkat edin kendinize
kocam sanırım 1 haftaya kadar gelecek kızlar

hadi gözün aydın sinemcim kavuşacaksın kocişine evide düzelttin adamcağız görünce dinlenecektir valla. o orada çalıştı sen burda hayırlısı ile de oturun evinizde inşallah cnm

sinemım hadı gözün aydın canım
valla asıyem karar veremedım be canım
yasemıncım hoş geldn canım

kızlar bizde geldik evimize nihayet...bayram güzel geçti..anane dede teyze delirdi kuzişe...dünürümlede görüştüm..seloş koca kız olmuş...nerdeyse yürüyecek...bizimki de kendini naza çekiyo..selen geldi mi hep uyuyo kuzucuk...neyse kızlar benim tospirik huysuzlanıyo..uyutayım...herkese kocaman öpücükler...

oyyy oyyy maşallah aman nazar degmesin çok tatlı ben yeniyim burda 3 tana bebişimi kaybettim nolur bizede dua et:ecrin_bebek:

günaydın canlarım aydınlık içinde loun
nasılsınız ben iyiyim perş. günü bulundukları kamptan çıkıcaklar kazasız belasız kavuştursun mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…