İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar artık kimse uğramaz oldu...umarım herkes iyidir...adaşım dr a gittinmi...merak ediyorum seni...artık az kaldı vuslata..allah sağlimen kavuştursun inşallah meleğine...
sinemcim seni de allah kocişine kavuştursun sağ salim.....
biz iyiyiz..ek gıdalara tam gaz devam...büyüyo artık kuşum...alllah herkese tattırsın inşallah bu duyguyu..annelik hem zor hem çok güzel...rabbim meleklerimizi ayırmasın bizden....

Bebeğime mektup
14.03.2005Geçen gün Annelergrubu sayfalarında dolaşırken ben de yazmaya karar vermiştim. Bugün yazımın yayınlandığını fark ettim... Hikayemin başlangıcında bebeğime hamileyken bir mektup yazmıştım, bunu da tüm annelerle paylaşmak istedim...

Merhaba bebeğim,
Seninle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum...
Hayatım boyunca en fazla duyduğum sözlerden biri "Anne ol anlarsın"dı... Ben henüz anne olmaya adayım, senin aramıza katıldığın gün tam anlamıyla anne olacağım ama bu sözü söyleyenlerin ne demek istediğini senin oluşmaya başladığın gün anlamaya başladım. Sen büyüdükçe daha çok anlıyorum...

Sana biraz tarif etmeye çalışayım bebeğim. Annelik duygusunu...

Sürekli kaybetme korkusu, ya bebeğime bir şey olursa, hayatına dair endişe, oluşmaya başladığından beri sen merkezli programlar... Hiç iyi tarafı yok mu? Tabi ki var.

Mutluluk, özel hissetme, en yakın ve senden hissetmek, sonsuz bir sevgi, şefkat...

Geçen hafta bizi çok korkuttun ve sana ne kadar bağlandığımı, bir şey olursa ne kadar çok acı çekeceğimi hissettirdin. Ama şu anda hiçbir sıkıntı yok, rahat ol hayatım. Baban ve ben elimizden gelen çabayı gösterdik ve en iyi doktorlarla görüştük.

Bu arada seni geçen gün girdiğim ultrasonda çok detaylı gördüm ve çok heyecanlandım. Babana ve bana ne kadar sağlıklı olduğunu gösterip bizi rahatlatmak ister gibi bir halin vardı ve ben doktorun da sözleri ile buna ikna oldum.

Seni çok seviyoruz ve bir an evvel seni kucaklayıp öpmek istiyoruz. Bizi en mutlu edecek şey sağlıklı doğman bebeğim...

Sen de bizim için elinden geleni yap ve lütfen tekmelerine dikkat et, bazen canım yanıyor da :)))

annesinden karnındaki böceğine bir mektupp

Merhaba kızlar tünaydın herkese
dmtumt84 canım ya mektup çok güzel ağlamamak için kendimi zor tuttum cnm Allah ım isteyen herkese sağ sağlim bebeğini kucaklamayı nasip etsin

canlarımm bende geldimm çok şükür bugün bütün gün doktorda geçti ama sonu güzel geldi allahtan. önce kendi doktoruma göründüm doktor 2350 gr olmuş kilosu az acaba beslenmio mu damarlar mı tıkalı bir bakalım dedi beni doppleri olan ayrıntılımı yaptırdığım doktora yönlendirdi bi heyecan bi panik gittik damar tıkalıysa hemen sezeryana alırım demişti çünkü.neyse adamın kapısında bekledik aradan aldı allahtan bizi. girdik şükürler olsn çok rahatlattı zaten ayrıntılı ve ikili onda yapılmıştı benim baştan beri geç döllenme hep 1 hafta geri çıkıodu kayıtlarına baktı 35 haftalıksın sen ve gayet normal kilosuda damarlarıda maşallah dedi:) ordan çıktık nstye oda ii geçti tarih 18den daha ileri olabilirmiş eğer aksi bi durum olmazsa dahada beslensin diye.her doktor kontrolümüz macera olmaya başladı:) gene buna şükür diyoruz.

sinemcim allah kavuştursun kocişineeeee..
hülya allah sanada sağlıkla bebe nasip etsin inş.
dmtumt84 cidden çok güzelmiş aynı yaşadıklarımı hissettiklerimi çok güzel dile getirmişsin.. sen kaç haftalıksın şimdi?

adaşım gelmiş hoşgelmişşş başka asişim yazmış nasılsın cnm?
başkada kimsecikler yazmamışşş nasılsınız kızlar hadi gelin

canım ben hamile değilim... hamile bir bayan bebişine yazmış çok hoşuma gitti çok duygulandım sizle paylaşmak istedim. ben 14 aylık evliyim 2 aydır bebiş istiyoruz. geçen ay hastalıktı falan pek çalışamadık. bu ay düzenli çalışma içerisindeyiz inşallah olur. seninde allah saplıkla versin bebişini kucağına canım..ç..mafoldumben

gunaydın hatn kızçeler nasılsınız bakalım hava yağmurlu burda çok kötu seloşta uyutmadı ve erken uyandı offf fffff

günaydın canlarım nasılsınız sitede problem vardı hep giremedim hala zorla giriyorum umarım düzelir kızlar
burdada havaçok rüzgarlı sonu yağmur olur genelde kocam pazara burda olacak sanırım kızlar belli değil ama hayırlısıyla gelsizde kazasız belasız
sizler ne yapıyosunuz nasıl gidiyo hayat merviş bebişinin iyi olmasına sevindim canım

Merhaba kızlar hayırlı cumalar herkese
Hülyacım inşallah kısa zamanda kavuşursun meleğine cnm
Sinemcim çok sevindim ya hasret bitiyo pazar gününe demekki ne güzel
Sehercim bu seloş sana uıyku nedir unutturdu valla bakalım bizimkiler nasıl olcak
Mervecim kızının iyi olmasına sevindim inşallah normal kilosuna çabuk gelirde rahat rahat doğumu gerçekleşir cnm
Bana gelince haftaya salı gidicem doktora iyiyiz şimdilik Allah a şükür 2. tetanoz iğnemizde yapıldı Haftaya bebeğimi görmeyi umutla bekliyorum.

selam kızlar siteye girmek nekadar zorlaştı ya giremedim bi türlü..
feyza cnm bi sen varsın nası geçti bayram neler yaptn

herkese selam kızlar
bayramdan beri annemle babam bizdeydi bugün gönderdik anneml sağolsu temizliğimi fila yaptı..bugün kontrolum vardı ama iptal oldu salı gününe.. siz nasılsınız...

ooh ne güzel haberler aldık yaa..adaşım maşallah nisanurumuza...dayanıklı çıktı kuzucuk..allah sağlıcakla gelmeyi nasip etsin...
sinemcim kociş geliyo ha...hadi sağ salim allah kavuştursun canım...yeni evinizde güzel günlerde ve bebekle oturun inşallah..
dünür senin damatta erkenci valla..8'i bulmuyoz hiç..babayı işe gönderiyoz...
zuzu sinemim ikiz bebelerin iyidir inşallah canım..salı günü güzel haberler alırsın bize de yazarsın..bakalım nasıllar...
asişim senin asyan da iyidir muhtemelen..sende inşallah haftaya gör meleğini...allahım ne heyecanlı dönemlerdi...acaba nasıl diye merak etmeler..yüzü nasıl kilosu nasıl....al işte şimdi içerde yatağında her an uyanacak gibi uyuyan bi tospirikmiş meğer..allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu..rabbime her gün sonsuz şükrediyorum meleğimi bana gönderdiği için...
herkese mutlu geceler..ve şimdiden iyi tatiller...

ii geceler desem ii olacak sanırım arkadaslar bir cok kisinin paylastıgı yazıları okudum ve burda saat 5 sabahladım desem yeridir hem huzun hem sevincler.... inss bende anne olurum gercekten inatla bende bu yolda yuruyecegım,ocakta tup bebege karar verdim nolur dua edin su aciz kula...... cok uzgunum anne olamamak anneleri uzaktan izlemek canımı yakıyor olmeden anne olmadan gidersem bu dunyadan iste gozum arkada kalacak ..yasadıklarımın detayına girersem 2 gun yazmam gerek hepimiz farklı boyutlardan geciyoruz .... okadar isterken daha nisanlıyken ismini koymusken hayal olması korkutuyor iste beni giysilerine bakmak ozlemek evde bir nefes olmaması yapayanlız bu gurbette olup gitmek,,, gelisim huzunlu oldu geceler huzunludur uyku tutmaz siz bakmayın bana uykusuzluk iste ins ii olacak.... rabbim olmeden hepimize anneligi nasip etsin buda duam olsun size

hic üzülme arkadasım yaaa bak benim ikizlerimde tüp bende iki sene bekledim ama olmadı böylesi kısmetmis darısı basına sen cok iyi anlıyorum hem ben hem bradaki arkadaslar......beklemek cok zor ama sonu güzel olsun insallahopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…