İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervisko nisanur iyi sanırım gecmisi cok okumadım ama masallllahhhh
seker kız candy dayanıklı da cıktı bak nazar değmesin insallahh....
asişim kontrol günü beklemek sabırsızlık yaratıyo dimi hep görmek istiyorum bende...

seher merve2 sizin mnnoşlar baya büyüdü masalllah ne güsel
pınosssssssssssssssssssssss nerdsin kısım arıcam haftasonunu bi atlatimm..... annemleri gönderdim yapabiilirsem haftasonu alısveris yapim diyorum bakalım haber vericem

sinem kocisine kavustun herhalde göün atdın diyimmi

adasımmm .....feyzaa..... ayşeee......sizleride öptüm iyimiisiniz kimi unttum yineee herkese selam yeni arkadaslar sizlerede selammm

a.s. zuzu tup bebek konusundaki deneyimlerini anlatırmısın? ben ocagı buyuk bır heycanla bekliyorum arastırıyorum ama nasıl tup bebekk zor oldumu ?? hang,i sehirde yaptırdın ben ankarada maya hastanes,ne karar verdim....canın acıdımı??vereliniortaka.s.a.s. bende insallah ikiz istiyorum.... rabbim seni ikizlerine kavusturur insallah bizede nasip eder...:teselli:.

canım benim temmuzda transferim oldu istanbulda umut tüp bebekte oldu tedavim
aslında mayısta görüsmem oldu ama o ayı kacırdım gec kalmısım sonraki ay ilaclarımı iğnelerimi kullandım yumurta takibim yapıldı iğneleri kullanmak kolay zaten herseyi anlatıyorlar dozunu nası vuracacağını filan gösteriyolar sen uyguluyosun......sonraaaa doktorum yumurtalarımın catlatma iğnesini olduktan sonra yumurtalarımı topladı benim tedavi olduğum yerde genel anesteziyle uyutuyorlar ama lokal tam bayıltmasada acımıyomus ben gözümü actığımda yumurtalarım toplanmıstı ben horul horul uyumusumzemuszemus benim biraz vucudum fazla yumurta üretti 21 yumurta toplandı normali 12 13 tü galiba yalan olmasın fazla yumurta toplanınca ohss sendromu diye bisey var biraz siskinlik gerginlik oluyo vücudunda o yüzden transferim vucudum yerine gelsin diye o ay dinlendim ama yumurta toplandığında eşinde sperm veriyo ve yumurtaları embriyo haline getiriyorlar ve sana haber geliyo kac tanesi döllendi ve embriyo olustu diye sonra benim gibi ara verilirse o embriyolar donduruluyo yok bisey olmazsa transferin oluyo transfer zaten cok kolay bi işlemmmm kısa ve acısız zahmetsiz sonra test sonucunu bekliyosun bence en zor kısmı beklemek ve insalllahh güzel sonucu alıyosunnnnnnnnnn

baska öğrenmek istediğin bisey varsa kafana takılan sen sor ben gördükce cevaplarım canım
herşeyin hayırlısı insallah seninde sonucun güzel olur

günaydın güzel hatunlar..bizim mesai çoktan başladı...size iyi uykular olsun canlarım..

canım gercekten cok tesekur ederim.rabbim insaalah yavrularından seni hic ayırmasınopuyorumnanaktan

okudukca rahatlıyorum....peki yumurta toplanıp dollendikten sonra kac gun bekledin??? ben yurt dısında yasıyorum 15 gun iznimiz var maya hastanesiyle biz gorustuk 15 gune olur dedi, peki sence beni yola yollarlarmı yoksa 1 ay yatarmıyım???::kedi: gercekten yardımların icin allah senden b,inlercekez razı olsun?? artık basını cok agırtacam sorularla

amin canımmm darısı basına
soracaksın tabi bende burada bi pınar diye bi arkadas var hep ona sordum insan böyle rahatlıyo cunkü..
yumurtalarımı ben bir ay bekledim ama dedim ya hani ohss olduğum icin bekledim vucüdum daha dogrusu karnım şişti biraz gergindimm midem bulanıyodu filan o yüzden bekledim biraz bu ohss sendromu polikistik overı olan kadınlarda daha sık görünüyomus
bende polikistik over yoktu ama bi kontrolumde doktor görüntüs var demisti belki o yüzden mi oldum bilmiyorum...ama döllendikten sonra transfer ederler normalde...transferde bi saat sonra cıkmıstım ben eve geldim evde üc gün uzandımmm

normalde bi problem cıkmazsa insalllah 15 güne biter transferden sonra üc gün dinlen ama hemen yola cıkmayın bence cok sarsılma o uc gun

selam kızlar siteye girmek nekadar zorlaştı ya giremedim bi türlü..
feyza cnm bi sen varsın nası geçti bayram neler yaptn

cumartesi gittim çarşamba günü geldim mervecim aileme süpriz yaptım çok sevindiler yogun geçti gelen giden çoktu sagolsunlar güzeldi yani annem rahatsız siatiks oldu birazda onu merak etmiştim gözümle gördümiyi geldi kızınla sende iyimişsin maşallah nazar degmesin size...

iyiyiz canım sizlerr nasılsınız bayramda mesaj çektim almadınmı s,nemcim CADIARZU

kızlar bu gun mınnoşumun kınası yakıldı

hadi hayırlı olsun sehercim kınalı resimlerini eklede görelimzemuszemus

siteye girdim ama mesaj gönderemedim sorun oldugu için
sinemcim koçişin gelmiştir bugun inşallah gözün aydın yeni eviniz size ugur ve şans getirsin
merve kuzeyimiz hasret gidermiş annanesiyle sanada mesaj gönderdim gelmedimi
asiyecim sen nasılsın asyamız nasıl
pınar seher sizler nasılsınız yasemin nerdesin kız mrek ettik haber ver bize...

günaydın canlarım koçişim dün öğle 12 de geldi evimizde ilk gecemizdi dün
seher selen kınalı kuzu mu oldu hayırlı olsun canım
ayşe feyza mervişler adaşım günaydınnn

Günaydın kızlar biraz geç oldu ama kaç gündür pek girilemiyordu siteye.
Sinemcim eşim gelmiş hayırlı olsun daha çok günleriniz iyi geçsin evinizde inşallah
Feyzacım sende anneni görmüşsün rahatlamışsın cnm geçmiş olsun annene
selenin kınası yakılmış maşallah kızımıza
Mervecim nisanur ve sende iyisin sanırım az kaldı kız doğuma
Bende kızımda iyi şükür yarın randevumuz var nasılmış öğrencez merakla bekliyoruz

maşallah asyama ne guzel ne guzel inşallah yarında guzel haberler verırsıb asiyecim
sinemim sonunda kavuştnuz allahım ayırmasın bıdaha mutluluğunuzuda daım etsın canım
ay evet seloşum kınalı kuzu oldu :)

inşallah sehercim seloşun resmini koycan mı kız
ya bu topik sahibi nerde nasıl merak ediyorum be badegülle ikisi doğuma yakınlar nasıllar diye meraklanıyorum ben onlar kadar heyecanlanıyorum yahu

selam millettttttttopuyorumnanaktan
olmayan millet mi desem acaba huuuu nerdesiniz yahuuuuuuu
asişimm maşallah yeğenimeeeee
seloşumun resimlerini ben dün gördümmmmmkaydirigubbakcemile2çok tatlı çıkmış yaa kırmızı kırmızı taş bebek gibi olmuş maşallahhhhhhhface saolsun bu aradaaa ordan baktımmmmmsositososito
eee olmayan topik ahalisi nasılsınızz biz bayağıdır giremedik site oğluş vs ancak girdikk topik sinek avlıyooooo neyse iyisinizdir inşallahhhhhhh hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…