hic üzülme arkadasım yaaa bak benim ikizlerimde tüp bende iki sene bekledim ama olmadı böylesi kısmetmis darısı basına sen cok iyi anlıyorum hem ben hem bradaki arkadaslar......beklemek cok zor ama sonu güzel olsun insallahopuyorumnanaktan
a.s. zuzu tup bebek konusundaki deneyimlerini anlatırmısın? ben ocagı buyuk bır heycanla bekliyorum arastırıyorum ama nasıl tup bebekk zor oldumu ?? hang,i sehirde yaptırdın ben ankarada maya hastanes,ne karar verdim....canın acıdımı??vereliniortaka.s.a.s. bende insallah ikiz istiyorum.... rabbim seni ikizlerine kavusturur insallah bizede nasip eder...:teselli:.
canım gercekten cok tesekur ederim.rabbim insaalah yavrularından seni hic ayırmasınopuyorumnanaktancanım benim temmuzda transferim oldu istanbulda umut tüp bebekte oldu tedavim
aslında mayısta görüsmem oldu ama o ayı kacırdım gec kalmısım sonraki ay ilaclarımı iğnelerimi kullandım yumurta takibim yapıldı iğneleri kullanmak kolay zaten herseyi anlatıyorlar dozunu nası vuracacağını filan gösteriyolar sen uyguluyosun......sonraaaa doktorum yumurtalarımın catlatma iğnesini olduktan sonra yumurtalarımı topladı benim tedavi olduğum yerde genel anesteziyle uyutuyorlar ama lokal tam bayıltmasada acımıyomus ben gözümü actığımda yumurtalarım toplanmıstı ben horul horul uyumusumzemuszemus benim biraz vucudum fazla yumurta üretti 21 yumurta toplandı normali 12 13 tü galiba yalan olmasın fazla yumurta toplanınca ohss sendromu diye bisey var biraz siskinlik gerginlik oluyo vücudunda o yüzden transferim vucudum yerine gelsin diye o ay dinlendim ama yumurta toplandığında eşinde sperm veriyo ve yumurtaları embriyo haline getiriyorlar ve sana haber geliyo kac tanesi döllendi ve embriyo olustu diye sonra benim gibi ara verilirse o embriyolar donduruluyo yok bisey olmazsa transferin oluyo transfer zaten cok kolay bi işlemmmm kısa ve acısız zahmetsiz sonra test sonucunu bekliyosun bence en zor kısmı beklemek ve insalllahh güzel sonucu alıyosunnnnnnnnnn
canım gercekten cok tesekur ederim.rabbim insaalah yavrularından seni hic ayırmasınopuyorumnanaktan
okudukca rahatlıyorum....peki yumurta toplanıp dollendikten sonra kac gun bekledin??? ben yurt dısında yasıyorum 15 gun iznimiz var maya hastanesiyle biz gorustuk 15 gune olur dedi, peki sence beni yola yollarlarmı yoksa 1 ay yatarmıyım???::kedi: gercekten yardımların icin allah senden b,inlercekez razı olsun?? artık basını cok agırtacam sorularla
selam kızlar siteye girmek nekadar zorlaştı ya giremedim bi türlü..
feyza cnm bi sen varsın nası geçti bayram neler yaptn
mervisko nisanur iyi sanırım gecmisi cok okumadım ama masallllahhhh
seker kız candy dayanıklı da cıktı bak nazar değmesin insallahh....
asişim kontrol günü beklemek sabırsızlık yaratıyo dimi hep görmek istiyorum bende...
seher merve2 sizin mnnoşlar baya büyüdü masalllah ne güsel
pınosssssssssssssssssssssss nerdsin kısım arıcam haftasonunu bi atlatimm..... annemleri gönderdim yapabiilirsem haftasonu alısveris yapim diyorum bakalım haber vericem
sinem kocisine kavustun herhalde göün atdın diyimmi
adasımmm .....feyzaa..... ayşeee......sizleride öptüm iyimiisiniz kimi unttum yineee herkese selam yeni arkadaslar sizlerede selammm
kızlar bu gun mınnoşumun kınası yakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?