İnatla bir gün ANNE olacağım !

sinemcim gözün aydın tekrar bu özleme bir bebek gelir artık topige kaydirigubbakcemile3
asiyecim sagol canım dün akşamda babamın kulagı kesilmiş nerdeyse kopacakmış hayırlara çıksın üstümüzde bir şeyler dolaşıyorya sende inşallah kızını görüp güzel haberlerle gelirsin bakalım kaç kilo almış fındık büyümüştür şimdi..
ayşecim oh valla sanşlısın seleni görmüşsün bende görücem ya merak ettim facebook bende üyeyim ordan görüşebiliriz kızlar isterseniz özelden mesaj attın senin paşan nasıl kocaman olmuştur
esra yasemin nerdesiniz gözükmüyorsunuz valla ...

inşallah büyümüştür feyzacım ama güçlendi artık anasını güzel tekmeliyo
sinem valla boşken topik insanın gelesi olmuyo eski günleri özledim
Ayşecim gelmiş gitmiş biz iyiyiz ayşecim sende iyisin sanırı alpereni öp cnm

tamam sehercim ben ekliyorum feyza kuşbazoglu önder benimkide
asiyecim tekmeler daha kuvvetlidir sanırım ben 6 aylıkken her yemekten sonra hissediyordum ya çok güzel bir şey ...

canlarım ben geldim biraz geç oldu ama napalım bu kızın son eksiklerini tamamladık çok şükür :)) bakalım bu perşembe gidicem doktora acaba busefer ne dicek diye merakla bekliyorum:)))))))))

asişimm sorma ya son günler çok zor geçio görcen bak sende gelcen hayırlısıyla bu haftalara sanki zaman geçmio kafanda bi sürü soru acaba iyi mi nasıl öyle mi böyle doğum nası olcak sırf bebeği meraktan normal doğum mu yapsam acaba çıkar çıkmaz ben görürürüm demeye başladım düşün:)) he bide psikolojime gelince hiççç sormayın resmen bozuldu aklıma bişi gelio ağlıyorum,korkuyorum üff saçmasapan düşünceler.. anneler sizede olmuş muydu yoksa ben mi anormalim?????

sinemcimm özlemleee sarılın uyun şeytana kız rabbim ayırmasın hiiiç sizii..

anamm selenimiz koca kız olmuşta kınasııı yakılmış yerim ben onuuuu..darısı gelinlik kınasına onuda duyarız inş.

yaaa benim face yok kociş izin vermiyorr nolcak şimdi msnden yollayın bari resimleri..

dünür selenimin kınası yakılmaış haa...maşallah gelinliğini de görelim inşallah hayatım..minnoşunu öp benim için...
sinemcim gözün aydın olsunkocişine sarıl bol bol hasret gider..bi de adaşımın dediği gibi uy şeytana gelsin yeğenimiz inşallah..
adaşşş sen anormal değilsin kuzum...ben daha bugün kuzeyin yüzüne bakıp bakıp ağladım...çocuk bi anlasa annem manyak der..nolduki ağlayacak?ona bakınca ölmekten daha çok korkuyorum...
asiyecim senin kuzucuğunda iyidir hiç merak etme...bu buluşmaların keyfini çıkarın...hamile olmayı özlermi insan...ben özlüyorum...onunla tek parça olmak bambaşka...şimdiyse onun gülümsemesi dünyalara bedel...allahıma kuzeyi bana verdiği için her şükredişimde sizler için de dua ediyorum...sağ salim kavuşsun hamişşler...olmayanlarada en kısa zamanda içlerine bi melek gönder diyorum...canı gönülden hem de inanın...
burayı çok özlüyorum.....eskisi gibi olamayız artık gibime geliyo...üzülüyorum...bebelerimizi burda büyütmek hayaldi galiba...laptop yapılsa daha çok gelicem ama...napalım geceleri gelip bi selam veriyoz...
herkesi öpüyorum canlarım...kuzeyin mis kokusunu yolluyorum size....

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim hasret gideriyorum merak etmayin canlarım özledim hepinizi hiç kimseler olmuyo
merviş perş. görecen kızını güzel haberlerle gel canım
merviş kuzey nasıl
asişim sen burdasın canım nasılsın asyamız nasıl
seher selene maşallah canım kınalı kuzu
feyza nasılsın canım

Günaydın kızlar nasılsınız bakim
Mervecim valla ben sizin adınıza da heyecanlanmaya başladım cnm bana az kalıyo diye de heyecan yapıyorum Allah ım sağlıkla doğurmanı nasip etsin cnm benim
Merve2 cim canım biz nasıl olcaz bakalım bende çok sulugözlüyüm ya arada düşünüyorum ağlıyorum hemen

evet asişim kızlar nerdesiniz canlarım yaaa
kimsecikler uğramıyo artık bakıyorum kimse olmadığı için yazmıyorum

gene kimseler yok..ama ben inatla geliyorum...kuzey uyudu şimdi...biz de kocişle iki laf edelim..hadi bye...

Maviye çıkardı çocukluğumuz. Bir vardı bir yoktu. Umudumuz çoktu. Siyahtan eser yoktu.Ne annemiz eşikten düştü ne de babamız beşikten; ruh çıktı bedenden.Birileri erdi muradına, bize siyahlar kaldı inadına. Gökten düştü üç elma, hiç biri düşmedi payıma. El koydular masallarıma. Şimdi içimin ölmeyen çocuk yanı haykırıyor son ses:“Bana bir masal anlat baba

günaydın kızlar mervişim bende inatla gelmeye devam edecem canım
nasılsınız kızlar eski günleri özledim yaw
hadi eski neşeli güzel günlere dönmek dileğiyle

günaydın kızlar..dün döndüm ankaradan...çok güzeldi muayenem ..tekrar tahliller istedi lütfü hocam ..22 aralıkta sonuçları çıkacak ocağın ilk haftasıda tanı amaçlı histeroskopi yapacak...sonra ona göre yol alacağız beraber...içim çok rahat çok mutlu ve umutluyum...şuna inanıyorum en kısa zamanda bebeğimle gidip geleceğiz ankaralara....

canım ankaradaydım ben dün akşam döndüm....:))

gunaydın kızlar h
hadı yasemınım gözun aydın inşallah bebeğinde en kısa zamanda gelecek sana
nasılsın sınemcım
dünür kız bende gelenlerdenım ınatla dun bursadaydım o yuzden oktum

Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah
Kızlar ben dün doktora gittim kızım 1 kilo 350 gr olmuş maşallah tosunuma herşey yolunda dedi domuz gribi aşısı yaptır dedi ama ben korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…