İnatla bir gün ANNE olacağım !

sağol yasemincim Allah yakın zamanda sizlere de nasip etsin cnm
Valla kilosu normal mi bakcam netten yoksa tosuncuk mu olcak bilelim :))))

slm kızlar nasılsınız yasemin güzel geçmiş kontrolün darısı hamiş kalıp kont. gitmene nasip olsun hayırlısıyla canım
seher nasılsın asiş maşallah kızına canım
esra nerelerdesin
feyza nasılsın canım

bende geldimm günaydınnnnn..

adaşıııım sende geç geliosun ya ondan gerçi gündüzde çok kişi olmuo ama napalım.

asişiiiimm maşallah kızına cnm benm kaçıncı haftadasın şimdi bak bakalım netten yüzünü görebildiniz mi nasıldı

yaseminnn cnmmm ay ne güzel böle umutlu yazmışsın çoook sevindimmm senin adına inş cnmm göbüşüne koncak meleğin onla beraber gezersiniz inşalllahhhhhhhhhhhhhh

sehercim iim cnm çok şükür sen nasılsınn?

kızlar yarın geç gelirim ben doktordan ancak akşama yazarım merak etmeyin nst falan derken akşamı buluo çıkmamız hastaneden bakalım buseferde ne dicek doktor

sağolun kızlar
mervecim 28. haftadayım cnm pek göremedik siyah beyaz dı normal ölçümlerini yaptı doktor iyi dedi ama yüzünü anlayamadık kara kara gözüküyordu cnm ınşallah sende hayırlı haberle gelirsin cnm

sinem ve merve...çok teşekkür ederim canlarım...evet çok umutluyum allahın izniyle..herşey güzeldi çok güzel olacak :)) sloganımız bu...

sinem gözün aydın canım eşin gelmiş...rabbim bir daha ayırmasın...tatlı ayrılıklar yaşatsın hep :)))

canım ankaradaydım ben dün akşam döndüm....:))

hoşgeldin yasemincim güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim opuyorumnanaktan umudun artmış kendine güvenin gelmiş çok güzel inşallah bebeginde gelicek hayırlısıyla :1hug: tahlillerinde güzel çıkar inşallah

Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah
Kızlar ben dün doktora gittim kızım 1 kilo 350 gr olmuş maşallah tosunuma herşey yolunda dedi domuz gribi aşısı yaptır dedi ama ben korkuyorum

sevindim aysamız güzel güzel besleniyor demekki annesi gözün aydın bence olma olmayan cok var son anda bir sorun yaşama yinede sen belirsin tabi....
gölcükteki hamile bayanı gördünüzmü tv kadının ateşi varmış hastaneyi gitmiş hiç ilgilenme yok hamilelikten demişler göndermişler daha çok yükselince yine gitmişler hemen domuz gribi aşısı vurmuşlar ilk önce bebegi ölmüş sonrada kendi tahlil falan yapmadan aşıyı daymışlar eşide hastaneyi şikayet edecekti öyle söylemişti çok üzüldüm valla

hayırlı haberlerle gel mervecim senin bebişin kaç kilo olmuş bakalım büyümüştür herşeyleri oluşmuştur artık..kaydirigubbakcemile5

ay şu lanet a tipi gripten korusun bizleri şerefsizler ilgilenmiyolar canlarım hamişler dikkat edin kendinize kalabalık yerlere gitmeyin maske mutlaka kullanın

sağol feyzacığım inşallah canım tek sıkıntı o kaldı tahlillerin güzel çıkması....

selam millettttttttopuyorumnanaktan
yaseminimmm inşallah bu umudun hep devam eder sonunda filiz verir çiçek açar küçük bir melek kucağına konarr canımmmmmm:1hug:
asişimm maşallah meleğimeeeaşı konusunda bişey demiyecem en iyi kararı sen verirsin canım o kadar farklı sesler çıkıyorki her kafadan neye inanacağımızı kime güveneceğimizi şaşırdık valla Allah yardımcımız olsun hepimizinnnnn:Saruboceq:
seloşumla kuzeyime kocaman öpücükkkkkopuyorumnanaktan
seherim mervem nikolüm zeytinim feyzamm ve topiğin yolunu unutan diğer inatçı anne ve anne adaylarımmm nasılsınızz hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Feyzacım , ayşecim valla iğne işinden korkuyorum herşey yolunda giderken bi terlik yaratır diye canlarım hayırlısı olsun korumaya çalışıyorum kendimi
Mervecim naber cnm nerdesin bakim

günaydın canlarım nasılsınız evimi tam yerleştirmedim feyzam ama bu haliyle isterseniz fotosunu çekeyim oturma odamın perdesi dün geldi astık çok güzel oldu darısı olmayanlara kısemt olur inş. amin
asiş dikket et canım kalabalığa girme sık sık elini yıka hastaneye gidersen mutlaka maske kullan
mervişler nasılsınız
raziş yok ortalıklarda beyzada gelmez oldu
ayşem sen nasılsın canım

sağol sinemcim maske kullanıyorum cnm eşimede tembih ediyorum eve gelince bide işyerinde sürekli elini yüzünü yıka diye ama işyerinde falanda herkes hasta korkuyorum bi yandan bi yandan iğneden de korkuyorum Allah a havale ettim elimden gelei yapıyorum Allah ım korusun diyorum sonrada
Evin bence tam bitsin öle çek fotonu daha güzel olur cnm

yasemin çok sevindim canım...umudun daim olsun..kucağına minik bi bebe konsun...
adaşım hadi gel de yaz artık gelmişsindir dr dan...nisanur prenses nasılmış bakalım..ne zamana vuslat...
asiyecim maşallah kızçene...kendine çok dikkat canım...asyayı da seni de allahım korusun...
sinem naber canım...kocişine doydunmu...aman rabbim huzurunuzu bozmasın hayatım...
feyzacım sen nasılsın...senin ailen nerde canım...sende mi gurbettesin ben gibi...
dünürrrrrr...yaa bursadaydım deme bana....seloşumu öp kocaman...naptın aldınmı arabanı...
musenur hoşgeldin boş topiğimize....ben merve...
babamız dün yoktu..bodrumdaydı...o yüzden dün gelemedim...kuzey evimin erkeki oldu babası yokken..fasulyeden...iyiyiz şimdilik...süt sağıyorum salonda...kuzey uyuyodu ama galiba kalktı diyodum ki kapıdan iki kafa gözüktü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…