Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah
Kızlar ben dün doktora gittim kızım 1 kilo 350 gr olmuş maşallah tosunuma herşey yolunda dedi domuz gribi aşısı yaptır dedi ama ben korkuyorum
sağol yasemincim Allah yakın zamanda sizlere de nasip etsin cnm
Valla kilosu normal mi bakcam netten yoksa tosuncuk mu olcak bilelim :))))
günaydın kızlar..dün döndüm ankaradan...çok güzeldi muayenem ..tekrar tahliller istedi lütfü hocam ..22 aralıkta sonuçları çıkacak ocağın ilk haftasıda tanı amaçlı histeroskopi yapacak...sonra ona göre yol alacağız beraber...içim çok rahat çok mutlu ve umutluyum...şuna inanıyorum en kısa zamanda bebeğimle gidip geleceğiz ankaralara....
canım ankaradaydım ben dün akşam döndüm....:))
Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah
Kızlar ben dün doktora gittim kızım 1 kilo 350 gr olmuş maşallah tosunuma herşey yolunda dedi domuz gribi aşısı yaptır dedi ama ben korkuyorum
bende geldimm günaydınnnnn..
adaşıııım sende geç geliosun ya ondan gerçi gündüzde çok kişi olmuo ama napalım.
asişiiiimm maşallah kızına cnm benm kaçıncı haftadasın şimdi bak bakalım netten yüzünü görebildiniz mi nasıldı
yaseminnn cnmmm ay ne güzel böle umutlu yazmışsın çoook sevindimmm senin adına inş cnmm göbüşüne koncak meleğin onla beraber gezersiniz inşalllahhhhhhhhhhhhhh
sehercim iim cnm çok şükür sen nasılsınn?
kızlar yarın geç gelirim ben doktordan ancak akşama yazarım merak etmeyin nst falan derken akşamı buluo çıkmamız hastaneden bakalım buseferde ne dicek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?