İnatla bir gün ANNE olacağım !

haber etmeye geldim kızlar yoksa hiç halim kalmadı 2.30dan 5e kadar hastanedeydim gene nst doktor dahiliye derken ancak. şükür iim azcık daha büyümüş bebem ama genede doktor zayıf dedi 2500 olmuş çokta bekletmek istemiyorum şekerden dolayıda olabilir belkide ortamdan dolayı kilo alamıyor kan akışı ii yoksa dedi. oyüzden sezeryan tarihim 21.12.2009 saat 10:)ordan çıktık dahiliyeye dedik böle böle zayıf kalmış bebiş yoo gayet ii kilosu dedi genede insülini 1 hafta keselim insülin aşırı kilo almasına engel olur dedi. ne şekermiş diorum.. he bide doktor hazırlıklı ol doğumdan sora belki nefes alma sıkıntısı çekebilir herşeyi bil belki biraz yanına geç verirler dedi.. allah korusun inş öle bişi yaşanmaz.

canım iyi olmanıza sevindim tarihte verilmiş inşallah bir sorun yaşamadan nisanurumuzu kucagına alırsın dualarım seninle merak etmiştik çok şükür rahatladık valla..

sağol feyzacığım inşallah canım tek sıkıntı o kaldı tahlillerin güzel çıkması....

güzel çıkacak canım sıkma canını opuyorumnanaktan

sagol canım iiyiyim sende iyisin maşallah paşan nasıl bir sorun yok dimi. bizde sizi öptükopuyorumnanaktan

dogru asiyecim herşeyden korkar olduk içini ferah tut inşallah bir şey olmaz :1hug:

tamam canım bitsin öyle koyarsın hasret giderdinizmi eşinle durumlar nasıl ..yerimseniben

slm herkese cee dedim ama kimse yok

nerlerdesin kız sen işlerinmi yogun CADIARZU

mervecim evet bende gurbetteyim ailem balıkesirde iyiyim yeni yıla bebişle girmek için çalışıyorum :kedi::dance:
evini erkegi var seni korur annesi destekçi sana iyi olmanıza sevindim bayramda mesaj attım gelmedimi kız daha öncede sordum cevap vermedin

Günaydın herkese hayırlı cumalar canlarım
Mervecim tarihiniz belli olmuş ne güzel heyecanlanmışındır sağlıkla doğsunda kilo alır o merak etme

günaydın canlarım...hayırlı cumalar hepinize...merveciğim bencede gayet iyi kilosu ohh ne güzel tarihte alınmış...dualarım sizinle herşey çok güzel olacak allahın izniyle....

Günaydın yasemincim
Mervecim bencede normal bizim bi arkadaş geçen ay doğum yaptı 2,500 demişlerdi ona son ona kadar bekleyelim dediler 2 hafta sonra 3097 kg doğdu yani seninkide alır merak etme o kızcağızda çok zayıftı

mervemmm korkma kız ben doğumdan 12 saat önce hem usg hem nts ye girdim kilosu 2500 gr gözüküyordu herşey normaldi onun dışında ama sabahın altısında bizimki yeter burda durduğum ben çıkacam işte diye tutturduuuuuuu sonacıma bide baktık 3120 gr nurtopu gibi bir oğluşşş senin meleğinde inşallah seni şaşırtacak canımm sağlıcakla geliverecek kucağınaaa da dua et benimki gibi sabırsız olmasınnnnnkaydirigubbakcemile3

slm canlarım nasılsınız ya sayfa hata verip duruyodu zorla girdim
kimsecikler yok hayırlı cumalar canlarım öpüldünüz

kızlar selammmm...
inanın çok özür dileyerek yazmaya başlayacağım. biliyorum çok ihmal ettim topiği. ama inanın evde net olmadığı için giremiyorum. işe peki sık gelemiyorum artık.. bu aralar ablam yeniden ameliyat oldu dualarınıza ihtiyacımız var yine :))) bugün Detaylı usg miz vardı gayet iyiymiş bebişlerim. cinsiyetleri değişmedi yani kız ve erkek..allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin...
Mervecim iyi olmana sevindim. bebeğin kilosunu takma sakın kafana narin bir kızımız olacak demekki :))
Seher,merve2, yasemin,gülsüm,şebo,ayşeler,sinemler,asiye,esra,pınar ve ismini hatırlayamadığım tüm herkes umarım iyisinizdir.
hepiniz dualarımdasınız... allahım hayırlısı ile gönlünüzdekini versin...

adaşım hayırlısı bitanem...inşallah hayırlısıyla gelecek nisanurumuz..kilosuna çok takılma hayatım..kuzeyde 2750 doğdu ama şimdi tosuncuk maşallahı var...solunum sıkıntısı olsa bile çok çabuk geçecektir...kuzey hep örnek olsun sana...4 saat kaldı kuvözde hemen kendi kendine solunum yapmayı öğrendi kuzucuğum..nisnur da sağlıkla kucağına gelecek hayatım sen hiç meraklanma...
feyzacım bayramdaki mesajın gelmedi hayatım...demek annenler balıkesirde...of gurbette olmak çok zor be canım...hele bide beben olunca daha bi anlıcaksın..yalnız bakmak zor gerçekten...ama herşeye değer inşallah olsun da bak göreceksin...
emelcim ne zamandır yoktun güzelim...ooh ne güzel yaa...bi kerede hem kız hem erkek...allah bağışlasın....sağlimen kavuş bebelerine...
kızlar biz yarın 5.ay kontrolümüze gitcez...bakalım kuziş kaç kilo olmuş boyu uzamış mı...bende hep aynı..sütolsun diye devamlı yiyom...şiştim iyice...zaten şişiktim de...neyse işte bizden bu kadar...herkese öpüyorum...

biz dr kontrolümüzü olduk..dr amcası oğlumu yine çok beğendi..bu ay alabileceği maksimum kiloyu almış tosunum...boyumuz uzamış..çok şükür herşeyimiz iyi...demir takviyesine ve sebzelere başlıyoruz artık..bakalım nasıl yicek kuzucuk...neyse işte böyle bizden haberler...

slm geçmişi okudumda mervem günün belli olmuş canım allah hayırlısıyla kucağına versin inşallah...hiç takma diyorum ama biliyorum insanın elinde değil..ama usg makineleri yanılıyor hep bebek daha kikolu doğuyormuş öle diyorlar canım..ama bende endişeliyim benimkide 11 de kontrole gittik 2500 olmuş bende zayıf dedim dr yoo iyi diyor bakalım 3 doğarsa iyi diyorum aman boşverya 2 250 doğanda büyüyor canım bizimde sağlıkla büyüsünde demi canım....benim doğum da 19 da kontrole gidiyoz o zaman gün verecek dr um uz kızlar bizim için dua edin olur mu görüşmek üzere bayyyyyyyyyy

öyle cnm benim hakkında hayırlısı bakalım sana hangi günü vercek yakın zamanlar olur tahminimce:)) seninki kesin 3ü geçer diyim sana sağlıkla gelsin inşallahh..

kızlar benim bugün acayip sancım oldu korktum bakalım beklicek mi 21ini ay biran önce doktora gitmek istiyorummm

mervecim zayıf dogan bebekler daha çabuk kilo alıyormuş bilgin olsun digerleri 3 olsun diyenleri salla gitsin saglıkla kucagına al mühim olan o bence hiçte takma canım
bende çalışmalar bitmek üzere 29 hastalanacagım gün inşallah gelmez tabide bu ay stres oldum sadece geçen sene bu ay hamile kalmıştım aklıma geldi takıldı gitmiyor
çarşamba günü kaynanam ameliyat olucak gözünden perşembe günü annemler gelicek cumartesi onları almanyaya göndericez şimdilik dururmlar böyle bende
merve 2 göndermiştim ama bende gönderildi raporu gelmiyor oyüzden birşey diyemiyecegim kaynanam varya benim burda o yardımcı olur ama ben kendim büyütmek isterim çoçugumu bakalım artık nasip yeterki allahım ogünleri göstersin bende alayım sagsalimkucagımada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…