sağol feyzacığım inşallah canım tek sıkıntı o kaldı tahlillerin güzel çıkması....
selam millettttttttopuyorumnanaktan
yaseminimmm inşallah bu umudun hep devam eder sonunda filiz verir çiçek açar küçük bir melek kucağına konarr canımmmmmm:1hug:
asişimm maşallah meleğimeeeaşı konusunda bişey demiyecem en iyi kararı sen verirsin canım o kadar farklı sesler çıkıyorki her kafadan neye inanacağımızı kime güveneceğimizi şaşırdık valla Allah yardımcımız olsun hepimizinnnnn:Saruboceq:
seloşumla kuzeyime kocaman öpücükkkkkopuyorumnanaktan
seherim mervem nikolüm zeytinim feyzamm ve topiğin yolunu unutan diğer inatçı anne ve anne adaylarımmm nasılsınızz hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Feyzacım , ayşecim valla iğne işinden korkuyorum herşey yolunda giderken bi terlik yaratır diye canlarım hayırlısı olsun korumaya çalışıyorum kendimi
Mervecim naber cnm nerdesin bakim
günaydın canlarım nasılsınız evimi tam yerleştirmedim feyzam ama bu haliyle isterseniz fotosunu çekeyim oturma odamın perdesi dün geldi astık çok güzel oldu darısı olmayanlara kısemt olur inş. amin
asiş dikket et canım kalabalığa girme sık sık elini yıka hastaneye gidersen mutlaka maske kullan
mervişler nasılsınız
raziş yok ortalıklarda beyzada gelmez oldu
ayşem sen nasılsın canım
slm herkese cee dedim ama kimse yok
yasemin çok sevindim canım...umudun daim olsun..kucağına minik bi bebe konsun...
adaşım hadi gel de yaz artık gelmişsindir dr dan...nisanur prenses nasılmış bakalım..ne zamana vuslat...
asiyecim maşallah kızçene...kendine çok dikkat canım...asyayı da seni de allahım korusun...
sinem naber canım...kocişine doydunmu...aman rabbim huzurunuzu bozmasın hayatım...
feyzacım sen nasılsın...senin ailen nerde canım...sende mi gurbettesin ben gibi...
dünürrrrrr...yaa bursadaydım deme bana....seloşumu öp kocaman...naptın aldınmı arabanı...
musenur hoşgeldin boş topiğimize....ben merve...
babamız dün yoktu..bodrumdaydı...o yüzden dün gelemedim...kuzey evimin erkeki oldu babası yokken..fasulyeden...iyiyiz şimdilik...süt sağıyorum salonda...kuzey uyuyodu ama galiba kalktı diyodum ki kapıdan iki kafa gözüktü....
adaşım hayırlısı bitanem...inşallah hayırlısıyla gelecek nisanurumuz..kilosuna çok takılma hayatım..kuzeyde 2750 doğdu ama şimdi tosuncuk maşallahı var...solunum sıkıntısı olsa bile çok çabuk geçecektir...kuzey hep örnek olsun sana...4 saat kaldı kuvözde hemen kendi kendine solunum yapmayı öğrendi kuzucuğum..nisnur da sağlıkla kucağına gelecek hayatım sen hiç meraklanma...QUOTE]
cnmm çok sağolasın ya işte insanın elinde olmuyor bide şu hamilelerin kabusları olmasa fena bişiymiş her gece doğuruyorum bebeğe bişey oluyo korkuyorum ağlıyorum ben mantıklı düşünsemde rüyalar etkiliyor adamıkaydirigubbakcemile3 adaşımm maşallahh kuzeye kız sütünden sakla banada yollarsın :ecrin_bebek:
canımmm benim yok ben kiloya takmıyorum nedense doktorum şu son zamanlarda pek bir titiz oldu şekerden ah benim şeker kızımmmmopuyorumnanaktan senin bebişlerde hayırlı olsunnn süpeeer tam istediğim gibi artık ciciler alabilirim ikizlereeekaydirigubbakcemile2kızlar selammmm...
inanın çok özür dileyerek yazmaya başlayacağım. biliyorum çok ihmal ettim topiği. ama inanın evde net olmadığı için giremiyorum. işe peki sık gelemiyorum artık.. bu aralar ablam yeniden ameliyat oldu dualarınıza ihtiyacımız var yine :))) bugün Detaylı usg miz vardı gayet iyiymiş bebişlerim. cinsiyetleri değişmedi yani kız ve erkek..allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin...
Mervecim iyi olmana sevindim. bebeğin kilosunu takma sakın kafana narin bir kızımız olacak ...
cnm benim her doktora gidişim heyecan dolu olmaya başladı herkes doğurcam diye bekliyo her gittiğimdekaydirigubbakcemile3 bu perşembe son kontrol olcak inş. sen neler yapıosun eskiden liste oluodu yada ticker takip edioduk regl günü şimdi bende listeyle ilgilenemedim gülsümde gitti zaten :1ninca:canım iyi olmanıza sevindim tarihte verilmiş inşallah bir sorun yaşamadan nisanurumuzu kucagına alırsın dualarım seninle merak etmiştik çok şükür rahatladık valla..
sağol cnmm benimmm amin inş. sen napıosun miniş napıo gittin mi sineme yoksa?mervecim hayırlı doğumlar diliyorum iyi olmanıza çook sevindim birtanem.. sağlıcakla kucağına al inş nisanurumuzu.
hemde nasıııı kız tarihin belli olması ayrı bir heyecan yarattıı çook az kaldı çook delikafaduldenGünaydın herkese hayırlı cumalar canlarım
Mervecim tarihiniz belli olmuş ne güzel heyecanlanmışındır sağlıkla doğsunda kilo alır o merak etme
allahh razı olsun yasemincim bende doğuma giderken isimlerinizi sayıcam inş unutmıcam tek tek saycamm allahım kabul eylesin inş.günaydın canlarım...hayırlı cumalar hepinize...merveciğim bencede gayet iyi kilosu ohh ne güzel tarihte alınmış...dualarım sizinle herşey çok güzel olacak allahın izniyle....
Günaydın yasemincim
Mervecim bencede normal bizim bi arkadaş geçen ay doğum yaptı 2,500 demişlerdi ona son ona kadar bekleyelim dediler 2 hafta sonra 3097 kg doğdu yani seninkide alır merak etme o kızcağızda çok zayıftı
mervemmm korkma kız ben doğumdan 12 saat önce hem usg hem nts ye girdim kilosu 2500 gr gözüküyordu herşey normaldi onun dışında ama sabahın altısında bizimki yeter burda durduğum ben çıkacam işte diye tutturduuuuuuu sonacıma bide baktık 3120 gr nurtopu gibi bir oğluşşş senin meleğinde inşallah seni şaşırtacak canımm sağlıcakla geliverecek kucağınaaa da dua et benimki gibi sabırsız olmasınnnnnkaydirigubbakcemile3
ay eet seninkini hatırlıyorumda ayşe hatta ben iyiki zayıf demiş doktor demiştimkaydirigubbakcemile3 nası bişiyse teknolojide yanılabiliyor bakalım bizimkinde yanılacakmı benim için sağlıklı olsunda hiç önemli değilde işte dış etkenler sağolsunn 3 kilo olsun takıntısı olanlar var :kedi: ismi lazım değilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?