kızlar selammmm...
inanın çok özür dileyerek yazmaya başlayacağım. biliyorum çok ihmal ettim topiği. ama inanın evde net olmadığı için giremiyorum. işe peki sık gelemiyorum artık.. bu aralar ablam yeniden ameliyat oldu dualarınıza ihtiyacımız var yine :))) bugün Detaylı usg miz vardı gayet iyiymiş bebişlerim. cinsiyetleri değişmedi yani kız ve erkek..allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin...
Mervecim iyi olmana sevindim. bebeğin kilosunu takma sakın kafana narin bir kızımız olacak demekki :))
Seher,merve2, yasemin,gülsüm,şebo,ayşeler,sinemler,asiye,esra,pınar ve ismini hatırlayamadığım tüm herkes umarım iyisinizdir.
hepiniz dualarımdasınız... allahım hayırlısı ile gönlünüzdekini versin...
mervecim zayıf dogan bebekler daha çabuk kilo alıyormuş bilgin olsun digerleri 3 olsun diyenleri salla gitsin saglıkla kucagına al mühim olan o bence hiçte takma canım
bende çalışmalar bitmek üzere 29 hastalanacagım gün inşallah gelmez tabide bu ay stres oldum sadece geçen sene bu ay hamile kalmıştım aklıma geldi takıldı gitmiyor
çarşamba günü kaynanam ameliyat olucak gözünden perşembe günü annemler gelicek cumartesi onları almanyaya göndericez şimdilik dururmlar böyle bende
merve 2 göndermiştim ama bende gönderildi raporu gelmiyor oyüzden birşey diyemiyecegim kaynanam varya benim burda o yardımcı olur ama ben kendim büyütmek isterim çoçugumu bakalım artık nasip yeterki allahım ogünleri göstersin bende alayım sagsalimkucagımada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?