İnatla bir gün ANNE olacağım !

emelcim geçmiş olsun ablana dualrımız seninle bebşlerinde iyiymiş sevindim dikkat et kendine
bahtusa senin bebeginde büyümüş maşallah sagsalim kucagına alırsın inşallah sende hayırlı haberlerle gel canım..

günaydın canşarım nasılsınz ben iyiyim
emel maşallah meleklerine ablanada geçmiş olsun canım
mervşl ay az kaldı douma allah bir nefeste sağlıkla kurtarsın canım
feyzaa nasılsın
asiş merviş ayşe pınar hadi gelin nerelerdesiniz
adaşım bebeişler nasıl

günaydın canlarım...benden iyilik asıl sizler nasılsınız...feyzacığım senden naber...bende değişiklik yok hafta sonu hava soğuktu evdeydik...gün sayıyorum başka bişey yaptığım yok...

canım benim ablana çok ama çok geçmiş olsun allah şifa versin...maşallah meleklerinede ne güzel bir doğumda kurtulacaksın ikizinde bu avantajı var...allaha emanet olun çok özletme kendini emelciğim...

canım benim inşallah gelmez kırmızıların feyzacığım...güzel haberi paylaşırsın bizlerle..bende 2010 a hamile girmek ve 2010 annesi olmak istiyorum...rabbim isteyen herkese yaşatsın ne olur bu duyguyu :))))

Günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inşallah
Emelcim Allah ablana yardımcı olsun cnm ikizlerin iyiymiş sevindim aman maşallah nazarlardan korusun Allah ım
Mervecim senin kız inşallah zamanın da sağlıkla doğar cnm
Sinemcim sen nasılsın canım kocişinle özlem giderdiniz mi iyice bakalım evin durumuna ne dedi beğendi mi

Bizde haftasonu bebeğin beşiğini bide çantaya ilk konacak malzemeleri falan aldık pişik kremi, bebek bezi,bebek yağı, şampuan,ıslak mendil vs... annem diyo 2 ay önceden hazır oldun aldığımız bebek kıyafetlerini yıkadık heryer kızımın eşyaları ile doldu pek bi şirin oldu bakalım

herkese merhaba..,
ya bıraz uzak kaldım ama ıns kısa zman sonra aranıza donucem..nasılsınız..mervecım canım allah saglıkla kurtarsın ıns.dualarım senınle.hıc takılma kılosuna bak ecrın ne kadardı solunum tedavısınıde 2gun cam fanusla gördü ama cok sukur bugunlerıde gördük..saglılla kucagına al inş.
baska ne var ne yok kızlar.
bız ıyıyız 9 ayımız bıttı saglıgımızda cok sukur bı problemımız yok.68 cm boyumuz 8,300 kılomuz oldu ama hala emeklemıyoruz 2 tane dişimiz cıktı ..bizden haberler böylee

mrb yasemin nasılsın canım
asişim kocam evi beğendi canım yavaş yavaş yerleşiyoruz bu haftaiçi mutfak dolabı için ölçülerini alıcaklar ancak mutfak dolabına sıra geldi
hangirenk yaptıracam karasızım tezgah konusunda da

anladım sinemcim ben beyaza çok özeniyorum güzel oluyo genelde
Nazmiyecim sağol cnm kızına maşallah darısı başımıza senin gibi büyütelim inşallah

selam milletttttttopuyorumnanaktan
nazmiyemm maşallah yeğenimeee iki diş çıktı hee amaninn cimcimem benimmmm
asişimmm Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin meleğimeee şimdi sabırsızlanıyorsunuz ne zaman doğacak diyee bense ne kadar çabuk 5.5 aylık oldu diyorummmmkaydirigubbakcemile3
zeytinimm kolay gelsin canımmm:1hug:
rahelimm geçmiş olsun canımm Allah şifa versin ablanaaabir kız bir erkek heee ideal ikilii Alahım sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin canımmm:1hug:
yaseminnn bir ara diğer topiğimde de okuyorduk tefriciyeyi ama özel mesajlarla yapılıyordu dağıtımı vs malum yasak ben okurum canımm okuyanları listele istersen daha kolay olur aslında burdada yapılabilir kaç kişiyiz dimi ama biri el atsın paylaştırsın isteyen herkeze okunsun tefriciyee oğluşumda bana da okunmuştu belki de o sebep oldu yaniiiiiii
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

ooooh asiyecim ne güzel dimi o minnacık şeyleri yıkamak ütülemek...allah giyidiği günleri de göstersin hayatım sağlıkla gelsin asya prenses...
yasemin canım allah kabul etsin..bende okumak isterim ama söz vermiim..malum bende bi tospirik var..bu ara iyice mız mız...hep kucak istiyo..
ayşecim senin kuzu da aynı mı...aramızda 10 gün var...benimkide 5 i bitirdi..alperen paşada hep kucakta mı...
adaşım sen takılma o malum kişilere...senin en azından annen değil..benim annem takık kiloya...şimdi ek besinlere geçtik ya...verme öyle çorbalar hemen diyo...mama vercekmişim...7.5 kilo olmuş dedim dr dan çıkınca hımmm ben 8 olmuştur dedim ama olmamış daha dedi...hadi bakalım bi de bu benim annem..ama kaynanam olsa galibaa dedikleri daha çok koyar...neyse büyükler kiloyu sağlık sanıyo yani..sen kimseye bakma cimcimen iyi olsun yeterki...
sinemcim bencede asişin dediği gibi fazla koyu olmayan renkler daha iyi olur...güle güle oturun hayatım...
feyzacım allah kavuştursun seni de şimdiden...almanyada kim varki annenler gidiyo...
nazmiyecim senin bıcırığa da maşallah...kocaman olmuş yaaa.dişler bile çıkmış...darısı bize inşallah...
kuzeyden bütün teyzelerine kocaman öpücükler....bi ara yeni fotolarını koyaım...

yasemincim inşallah seninde gelmez kırmızıların canım allahım isteyen herkeze nasip etsin inşallah
asiyecim ne güzel bak bak doyamıyor asyamız onların içinde olucak inşallah mis kokusuyla
sinemcim iyiyim valla bugun arkadaşlar geldi yogundum yrın kaynanamlar falan buhafta yogunum yani pek gelemiyorum oyüzden maşallah evini kolaylamışsın canım kolay gelsin
merve 2 ben almanya dogumlugum ailem ordaydı eskiden babam ordan emekli annemde emekl olmaya gidiyor abim orda amin canım fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz
nazmiyecim maşallah kocaman abla olmuş seninkide artık dişide çıkmış
ayşecim bizde seni öptük..

Günaydın kızlar
Yasemincim aşkının doğum günü kutlu olsun
Mervecim feyzacım valla insanın içi kıpırdayıveriyor onlarla uğraşırken

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim bir yaramazlık yok dün adet oldum bugün 2. günü karnım çok ağrıyoo (
hepinizi çok özledim kimsecikler yok nerdesiniz canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…