İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canlarım...bugün aşkımın doğum günü :))
yasemincim nice yaşlara olsunn sağlıkla inş bir ömür mutlu olmanızı bebişle olmanzı dilerimm.. gülüm ben duaya katılamıyacağım malum son zamanlar hiç halim belli olmuo ama doğuma girerken dualarım seninle olcak cnmm..
ay çok alemmiş annen ama cidden annenden çok kayınvaliden söleseydi daha çok koyardı kendimden biliyorumm hep 3 kilo olsun diyolar ama napayım elden bişi gelmiyor ah ahh daha başındayım bakalım doğumdan sora neler duycammafoldumben

iyi günlerde oturun canımmmm bence bej tonları tezgah güzel oluyor ama zor seçmesi cidden..

nazmişim maşallah dimi ogünlerde yaşarken çok zor geliyordur eminim şükürler olsun kızın kocaman olmuş.

asiyecimm cnm erkenden başlaman bencede iyi olmuş hayatım güle güle kullansın sağlıkla giysinler inşallahhh.

seherr kız nerelerdesin seloş bırakmıyormu?

mervecim naber nasılsın bebek nasıl 1 haftanız kaldı

iyiyim cnm çok şükür evde kendimi dinliyorum sancım oluo mu olmuyo mu diye pazardan sora korktum:))) asiyeee sende gelcen bu son günlere ayyy yüreğim sıkışıyor resmennn heyecandannnnn yaşıcan inş sende çok değişik duygular herkes yaşasınn inşallahhh :Saruboceq:
sen nasılsın ağırlaştın mı ?

yasemincim eşinin yeni yaş günü kutlu olsun saglıkla daha nice uzun yıllara ...
mervecim yaşadıgın duygular normel bende olsam aynı duyguları yaşardım az kaldı inşallah sagsalim kurtulursun canım
sinemcim kimse olmuyor böyle devam artık bu gidişle

tam iki yıl önce bu dakikalarda kaybettim azramıı unutmak zaten mümkün değil boşluğu öyle büyükkiiii kardeşi de olmazsa nasıl katlanırdım nasıl yaşardım bilemiyorum seni çok özledimm annemmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

merveciğim ve feyzacığım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...merveciğim sen doğumda dua et yeter canım benim...benimde dualarım seninle rabbim bir nefeste kurtarsın....

canım kıyamam yaaa...:gitme:rabbim onun ömrünü bebeğine versin ....kendileri gittiler ama acıları hiç gitmiyor meleklerimizin..... şükür senin yavrun var...onunla avunuyorsun bizler ne yapalım tatlım :gitme kadar yüregim acıyor ki düşündükçe...ama sabır sabır ...elden başka bişey gelmiyor...üzülme tamam mı canım benim...

herkese selam kızlar cok giremiyorum nasılsınız
mervecim az kalmıs ya süper cok sevindim hayırlsı olsun sımdiden
darısı basımıza insallahhhhhhhhh

adaşım nasılsın canım
yasemin eşinin doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice beraber yıllar geçirmeniz dileğiyle
asişim nasılsın canım feyza ayşee melekleriniz öbür dünyada şefaatçi olacak sizlere üzülmeyin canlarım ayşem bu meleğini bağışlasın allah sana feyzam sanada bir melek kondursun göbeğine rabbim
merviş az kaldı doğuma badegülün ne zaman olacak acaba

selam kızlar nasılsınız ınanın kk ya gıremıyorum oglum çok yaramaz oldu pc açık oldumu tusları tek tek sokuyor pesınde kosmaktan helak oldum vallahı

son halı

canım ayşem inanki seni çok iyi anlıyorum bende geçen bu zamanda hamile oldugumu ögrenmiştim boşlukları hiç dolmaz ama kardeşiyle birazcıkta olsa hafifler allahım oglununla nice uzun ömürler versin elbet melegine kavuşacaksın allahım yardımcın olsun senağlama:teselli:

amin güzelim allah razı olsun herkezin muradını versin rabbim ..:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız ınanın kk ya gıremıyorum oglum çok yaramaz oldu pc açık oldumu tusları tek tek sokuyor pesınde kosmaktan helak oldum vallahı

son halı

sagol canım iyiyiz şükür maşallah oglun kocaman olmuş yakışıklı olacak valla dikkat et kızlar tapmasın..kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun feyzam kaynanana
emel maşallah çok tatlı olmuş allahım nazalardan saklasın bütün melekleri
günaydın canlarım nasılsınız
ben iyiyim görüşmek dileğiyle öpüldünüz kocaman

günaydın kızlar...feyzacığım kaynanana geçmiş olsun annenler içinde gözün aydın...

Günaydın kızlar
Feyzacım kaynanana geçmiş olsun sanada kolay gelsin cnm
Kız emel oğluşun ne kadar büyümüş yaw koca delikanlı olmuş maşallah Allah nazarlardan korusun

ayşecimm rabbim alperene uzun ömür versin inşallahhh.acını elbette hafifletemeyiz ama her zaman yanındayız canımm dostummm..

feyza sende inşallah kaybettiğin kızının yerine bu ay yada yakın zamanda yeni bebeğinin güzel haberlerini alırsın cnmm..hayırdır kaynanana ne oldu geçmiş olsun çoook?

yasemin naptın cnm dua için toplayabildin mi?

asişimm sinemcim sizde gelmişsiniz günaydınlarrrrrrr

emel bende seni merak ediyordum nerde bu kız diyeee ay kocaman olmuşş meleğinn maşallahh...

buarada seherle adaşımda yok nerdesinizzzzzzzzzzzz huuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…