yasemincim nice yaşlara olsunn sağlıkla inş bir ömür mutlu olmanızı bebişle olmanzı dilerimm.. gülüm ben duaya katılamıyacağım malum son zamanlar hiç halim belli olmuo ama doğuma girerken dualarım seninle olcak cnmm..günaydın canlarım...bugün aşkımın doğum günü :))
ay çok alemmiş annen ama cidden annenden çok kayınvaliden söleseydi daha çok koyardı kendimden biliyorumm hep 3 kilo olsun diyolar ama napayım elden bişi gelmiyor ah ahh daha başındayım bakalım doğumdan sora neler duycammafoldumbenadaşım sen takılma o malum kişilere...senin en azından annen değil..benim annem takık kiloya...şimdi ek besinlere geçtik ya...verme öyle çorbalar hemen diyo...mama vercekmişim...7.5 kilo olmuş dedim dr dan çıkınca hımmm ben 8 olmuştur dedim ama olmamış daha dedi...hadi bakalım bi de bu benim annem..ama kaynanam olsa galibaa dedikleri daha çok koyar...neyse büyükler kiloyu sağlık sanıyo yani..sen kimseye bakma cimcimen iyi olsun yeterk.
mrb yasemin nasılsın canım
asişim kocam evi beğendi canım yavaş yavaş yerleşiyoruz bu haftaiçi mutfak dolabı için ölçülerini alıcaklar ancak mutfak dolabına sıra geldi
hangirenk yaptıracam karasızım tezgah konusunda da
herkese merhaba..,
ya bıraz uzak kaldım ama ıns kısa zman sonra aranıza donucem..nasılsınız..mervecım canım allah saglıkla kurtarsın ıns.dualarım senınle.hıc takılma kılosuna bak ecrın ne kadardı solunum tedavısınıde 2gun cam fanusla gördü ama cok sukur bugunlerıde gördük..saglılla kucagına al inş.
baska ne var ne yok kızlar.
bız ıyıyız 9 ayımız bıttı saglıgımızda cok sukur bı problemımız yok.68 cm boyumuz 8,300 kılomuz oldu ama hala emeklemıyoruz 2 tane dişimiz cıktı ..bizden haberler böylee
mervecim naber nasılsın bebek nasıl 1 haftanız kaldı
tam iki yıl önce bu dakikalarda kaybettim azramıı unutmak zaten mümkün değil boşluğu öyle büyükkiiii kardeşi de olmazsa nasıl katlanırdım nasıl yaşardım bilemiyorum seni çok özledimm annemmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama
tam iki yıl önce bu dakikalarda kaybettim azramıı unutmak zaten mümkün değil boşluğu öyle büyükkiiii kardeşi de olmazsa nasıl katlanırdım nasıl yaşardım bilemiyorum seni çok özledimm annemmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama
adaşım nasılsın canım
yasemin eşinin doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice beraber yıllar geçirmeniz dileğiyle
asişim nasılsın canım feyza ayşee melekleriniz öbür dünyada şefaatçi olacak sizlere üzülmeyin canlarım ayşem bu meleğini bağışlasın allah sana feyzam sanada bir melek kondursun göbeğine rabbim
merviş az kaldı doğuma badegülün ne zaman olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?