selam milletttttttopuyorumnanaktan
hepinize çokk çokk teşekkür ediyorumm dün biran boğulacak gibi oldum paylaşmak istedim sadece Allaha şükrediyorum oğlum için o olmasaydı katlanamazdım yokluğuna Allahım sizin ve tüm isteyenlerin evini bebiş sesiyle şenlendirsin inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
feyzam geçmiş olsun canımm biran önce iyileşir inşallah kayınvaldenn
emoşummm maşallah tosunumaaaa
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz
geçmiş olsun feyzam kaynanana
emel maşallah çok tatlı olmuş allahım nazalardan saklasın bütün melekleri
günaydın canlarım nasılsınız
ben iyiyim görüşmek dileğiyle öpüldünüz kocaman
günaydın kızlar...feyzacığım kaynanana geçmiş olsun annenler içinde gözün aydın...
Günaydın kızlar
Feyzacım kaynanana geçmiş olsun sanada kolay gelsin cnm
Kız emel oğluşun ne kadar büyümüş yaw koca delikanlı olmuş maşallah Allah nazarlardan korusun
ayşecimm rabbim alperene uzun ömür versin inşallahhh.acını elbette hafifletemeyiz ama her zaman yanındayız canımm dostummm..
feyza sende inşallah kaybettiğin kızının yerine bu ay yada yakın zamanda yeni bebeğinin güzel haberlerini alırsın cnmm..hayırdır kaynanana ne oldu geçmiş olsun çoook?
yasemin naptın cnm dua için toplayabildin mi?
asişimm sinemcim sizde gelmişsiniz günaydınlarrrrrrr
selam milletttttttopuyorumnanaktan
hepinize çokk çokk teşekkür ediyorumm dün biran boğulacak gibi oldum paylaşmak istedim sadece Allaha şükrediyorum oğlum için o olmasaydı katlanamazdım yokluğuna Allahım sizin ve tüm isteyenlerin evini bebiş sesiyle şenlendirsin inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
feyzam geçmiş olsun canımm biran önce iyileşir inşallah kayınvaldenn
emoşummm maşallah tosunumaaaa
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz
günaydınn kızlarr..
son günler evet ama ben gene bugün bir süpriz bekliyorum tarih konusunda değiştirmek ister mi acaba diye? bakalım ne dicek? dua edin hayırlısıyla sağlıkla gelsin meleğim küvöze falan girmesin
gelince yazarımm kızlar ama gene geç olur geceyi bulur..şimdilik çook öptümm
emelciğim iyiyiz bizler sen nasılsın meleklerine iyi bak canım ihmal etme bizleri
merviş güzel haberlerle gel inş.
asişim dikkat et kendine limon falan ye grip olma canım
yasemin nerdesin canım
feyzam kaynanan nasıl oldu
sağol sinemcim alıyorum takviyemi ama geldi mi geliyo işte neyseki daha iyiyim cnm senin kuzular da yerinde durmıyo sanırım valla benim kız iyi bazen çok tekmeliyo bazen az işi belli olmuo cnm
Yasemincim sen nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?