İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam milletttttttopuyorumnanaktan
hepinize çokk çokk teşekkür ediyorumm dün biran boğulacak gibi oldum paylaşmak istedim sadece Allaha şükrediyorum oğlum için o olmasaydı katlanamazdım yokluğuna Allahım sizin ve tüm isteyenlerin evini bebiş sesiyle şenlendirsin inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
feyzam geçmiş olsun canımm biran önce iyileşir inşallah kayınvaldenn
emoşummm maşallah tosunumaaaa
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

iyi olmana sevindim canım...bende sizi öpüyorum :)))

sagol canım ev işleri ne durumda sinemcim

günaydın kızlar...feyzacığım kaynanana geçmiş olsun annenler içinde gözün aydın...

sagol yasemincim teşekkür ederim .. hastalıgın ne durumda

Günaydın kızlar
Feyzacım kaynanana geçmiş olsun sanada kolay gelsin cnm
Kız emel oğluşun ne kadar büyümüş yaw koca delikanlı olmuş maşallah Allah nazarlardan korusun

sagol asiyecim bebegin nasıl konturol ne zaman :ecrin_bebek:

inşallah mervecim beklemedeyim artık gözü görmemeye başlamış katarak ameliyatı oldu sen nasılsın heyecan varmı az kaldıopuyorumnanaktan

paylaşmak iyidir canım güzel duaların için saol iyileşir inşallah yarın açılacak gözü bakalım artık..Şeniz

Hepınıze tesekkur ederım kızlar mervem sana hayırlı dogumlar canım seher ve mervede yaramazlarlarla ugrasıyorlardır
allah hepınızın bıran once kucagını doldursun umudunuzu kaybetmeyın canlarım

burdayım kızlar geldim...benim yaramaz çok ağladı bugün..3-4 gündür sebze veriyorum acaba omu ağır geldi...bugün vermedim..şimdi uyuyo...kıyamam yaa ne çok ağladı kuzum...
kızlar herkese selamlar...adaşım son 4 gün...heyecanlısındır...ben pek yaşayamadan geldi benim tospirik...allah kolay doğum nasip eylesin...

Günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşallah
Mervecim az az ver bakalım ne yapcak belki alışkın değil ya ondan ağlamıştır yazık kuzuna

günaydın canlarm nasılsınız asiş nerdesin demir başıydın topiğin sende gidersen ne yaparım ben
mervişler ayşe feyza nasılsınız canlarım kendinize iyi bakın öpüldünüz
emel sen nasılsın canım meleğin kocaman olmuş maşallah allah tüm melekleri nazardan saklasın

günaydınn kızlarr..
son günler evet ama ben gene bugün bir süpriz bekliyorum tarih konusunda değiştirmek ister mi acaba diye? bakalım ne dicek? dua edin hayırlısıyla sağlıkla gelsin meleğim küvöze falan girmesin

gelince yazarımm kızlar ama gene geç olur geceyi bulur..şimdilik çook öptümm

merveciğim dualarım seninle...nisanurumuzu sağsağlim kucağına alacaksın inşallah...

sinemcim burdayım canım arada uğruyorum bakıyorum kimse yok mecbur gidiyorum cnm
Mervecim inşallah hayırlı zamanı ne zamans o zaman doğarda kuvöze falan gerek kalmaz cnm arada haber ver gene böle merak etmeyelim cnm
Kızlar sanırım nezle oluyorum hapşırıyorum, burnum akıyo bide sanırım başım ağrıyacak o kadar dikkat ediyorum am sanırm hasta oluyorum neyseki haftasonuna az kaldı yatarım evde

Selam inatçı anneler ve anne adaylarımız :))) Umarım herkes iyidir.
Ayşe cim nasılsın ? dün efkarlanmışsın biraz ama Alperen sayesinde kısa zamanda düzelmişsin..Allahım oğlunu san abağışlasın..
Mervecim az kaldı Nisanur u kucağına almaya inşallahh bir aksilik olmayacak sakın üzme kendini ve bizi.. şimdiden bol şans allah yardımcın olsun..
Merve2 cim maşallahh oğlun kocaman olmuş ve ek gıdaya başlamış..darısı bizlerin başına inşallahhh.. artık o zamana gelelim tarifleri alırız :))
Feyza cım sen nasılsın kayınvalidene geçmiş olsun..
Asiyecim maşallahh senın kızda kocaman olmuş.. aramızda yaklaşık 5 ay var..oğluma alsammı ki kızı nı :))))
Sinem gözün aydın sanırım eşin gelmiş.. umarım yeni evde yeni bebek sizleri bekliyordur..
ikizdaşım Sinem sende benım gibi kayıplardasın sanırım.. Nasılsın canım? Bebişler nasıl
Pınarcım sen nasılsın kızın kocaman olmuştur.. Darısı başımıza...
Seher ve Selencik sizler nasılsınız...Kınası yakılmış gözün aydın. gerçi ben o kına işini bilmiyorum ne için sürülüyor anlamadım :)))
Bu arada Çetrefil Ayşeyi biliyorum ama Gülsüm nerde o da mı gelmiyor topiğe.. Valla topiği aksatan bir ben değilim. bir sürü kaçak var etrafta...
Gelelim bizeeee.. Bugün 23+4 olduk teyzeleri.. şimdilik bir sorunumuz yok..yarın şeker testimiz var. inşallah onu da sağlıkla atlatırız...ama her geçen gün ağırlaşıyorum..Gerçi kilo bakımından şimdiye kadar bir uyarı almadım doktorumdan. ikiz diye bana tolerans gösteriyor sanırım :)))))

emelciğim iyiyiz bizler sen nasılsın meleklerine iyi bak canım ihmal etme bizleri
merviş güzel haberlerle gel inş.
asişim dikkat et kendine limon falan ye grip olma canım
yasemin nerdesin canım
feyzam kaynanan nasıl oldu

sinemciğim buralardayım canım....:))

Emelcim hoşgeldin kocaman olmuşunuz siz de maşallah kızıma talip çok anam Badegül de oğuna istiyo kızımı bilemeyeceğim büyüyünce karar versin kızım:):)))) Biz iyiyiz seninde iyi olmana sevindim cnm

Valla içiyorum bişeyler sinem inşallah artmaz

herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar cok gelemiyorum cunku sandalyede oturunca minnoslar cok rahatsız ediyo yahu güp güp anne kalk diye sinyal veriyor genelde ayaklarımı uzatıp uzanıyorummmm...
gecmisi okumadım ama mervisko niye korkuyosun insalllah gelecek sağlkla kızımızz

asişim dikkat et diycem ama bu meret nezle geldimi geliyoooo sen takvilerini al kuzummm bebbisin nasıl
ikizdasım emel naber bacım bende seker testi yaptırcam doktorum ayda bi kilo almamı istiyo ama ben iki kilo alıyorum iki ayan beri ..son aylar artık kapılardan nasıl sokcaz seni diye dalga gecti....
pınosumun kıscesi büyümüs masallah bi araya bi türlü gelemedik ama kısmetse yazın acısını fena cıkarcazzzz
kuzeyin annişkosu merve2 tosunumuzun ağlamasına kıyamammmm bennnnn..sen nasılsın canım
ayşecim efkar basmıs hakısın arkadasım ama rabbim ilacınıda verdiya cok sükür arkadasım
seherrrrr selossssssssssss napıyonusssssssssssss
adasım sinemmmm.... feyza......... feyza mesajını gecen gün gördüm cok özür dilerimmm bayram geceli yıl oldu bu aralar telimi az kullanıyorummm beni affedermisin kusummmmmmmm mucukkkkkkk mucuuuuuukkkk

sağol sinemcim alıyorum takviyemi ama geldi mi geliyo işte neyseki daha iyiyim cnm senin kuzular da yerinde durmıyo sanırım valla benim kız iyi bazen çok tekmeliyo bazen az işi belli olmuo cnm
Yasemincim sen nasılsın tatlım

iyiyim çok şükür asişim yolunda şimdilik herşey...korunmayı bırakmayı bekliyorum canım...onun dışında bir sıkıntı yok...öpüyorum seni ve meleğini...

kızlar ıyıyız çok şükür bu haftayı annemde geçirdim hala evıme gıtmedım bu arada kendımede araba aldım sonunda seloşumda ıyı çok şükür

geldim kontrol iyi geçti 2770 olmuş doktor her nekadar kabul etmesede ben insülini olmadığımdan bukadar iyi kilo aldı diye düşünüyorum:) ordan nstye girdim sancım çıktı tahmin ettim busefer hissettim çünkü.:) neyse doktora gösterdik açılma var mı diye muayene etmek istedi korktum ama çokta abartı acımadı. şimdilik başlangıcındaymış bellide olmaz belki normal doğurursun dedi. kendi gelmezse pazartesi saat 10 sezeryan:) sağlıkla gelsin meleğimde hayırlısı neyse hakkımda öyle olsun canlarımmm şafakkkk 3:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…