Mervecim bana doktorum öle bişey demedi cnm sadece salı günü ara beni adet olmazsan dedi hamilesinde diyemem değilsinde diyemem belirtisi var sadece dedi.
Sende ben gibi pimpiriklisin bende doktoruma sürekli bişeyler söylüyorum kadını bunaltıyorum bazen o da çok rahat hareket edio
kızlar sonra baktım teste çok çok belirsiz dikkatli bakınca 2. çizginin yeri belirmişti ama bilmiyorum kızlar yinede erken yaptım perş. günü bi daha yapacam eğer çıkmazsa c.tesi dr. gidicem çünkü adetim şaşmazzz benim merve sen kaç gün geçince yaptın çıkmadı canım benim bugün 2. günüm geçeli
Aaaaaa Badegül de mi hamile .)))) Ayyy badegül cüm çok özür dilerim bilmiyordum geçmişi okumadım.. Tebrik ederim senide... Ben 2 hamilemiz var deyince ne yalan söyleyim Asiye yi hamile olarak ilan ettim :))))
Gülsim cüm senin günün geçtimi doktorunu neden arayacaksın :))) Kızmayın valla geçmişi okumadım :))
yok be emelim inanmadıgımdan deil de yusufluyo işte insan:roflol: ayh şööle iki gün de rapor verselr de evimi temizlesemhoşbulduk Ayşecim... Sen bize inanmıyorsun demek :))) Merak etme çok sancı olmuyor.. Daha doğsusu oluyor ama hemen geçiyor :)))) Boşuna anestezi almana gerek yok bence..Ama yinede sen bilirsin canım..
saol asişim evet herkeste farklı etkileri var da inşallah iyi olur, umarım yapışıklık falan yoktur varsa da bu filmle açılır da ben de merveyle badegülün peşinden giderim. Allahım hepimiz için diliyorum bunu :Saruboceq:Duamız senle ayşecim korkma ya ben okudum rahim filmini bazısı çok rahat geçti falan yazmış o yüzden çok kasmamak gerekiyormuş ve rahim filminden hemen sonra hamile kalan çok kişi var
tümmm dualarım seninle olcak canım benimmm tırsma bir arkadaş daha yaptırdı hatta okadar korkulcak bişi değilmiş dedi.. sen güçlü birisin eminim sende öle dicen cnmmm..emelcim hosgeldin canım, yahu kızlar bişii diyin ben cok tırsıyorum,millet rahim filmini genel anezteziyle yaptırmış bugün yapar sanırım, 8. günüm, valla 2.30 da doktorddayım dua edin noolur
gülsümcüm akşamüstü doktorumu arayacağım bakalım daha adet olmadım ne diycek akşama kadar da olmazsam tabi...
ya adet günüm bugün olmadım tabi.çatlatma iğnesi oldm ya ondan dedim arasammı.
ara kalmasın içinde seninkide rahat bir doktor mu kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?