İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet yaa aslında rahat olması ii yoksa ben kafayı yerdim delikafadulden

valla cnm benimki inan çok karışık -tatlicadiarzu- ilk yumurtlama gününe göre 4gün geçince diğerinede göre ise tam günü olmuş oldu cnm benimkide ilki öle belirsiz silikti 2gün sonraki tekrarım daha belirgindi sinem korkma gönlünü ferah tut

günaydın kızlar sinemcim benim kardeşim hemşire dün sordum ben ona.nezaman test yapmam gerektiğini abla adet gününden 10 gün sonra yap demişti.bende mayıs 1 geçtim haftaya perşembe yapmayı düşünüyorum.regl olursam olrum olmazsam ne ala.

geç yapmak hem iyi hem bi bakımada kötü ne bilim insan bir an önce öğrenmek istiyor ama kalp atışı vs. içinde ozaman çok beklemiş oluosun ne zaman gönlünden geçerse ozaman yap gülsümcüm

kızlarrr günaydın....
Merve cim tekrar tebrik ederim... Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Asiye Sinem hadi sıra sizde.. Bu ayı kapatmadan güzel haberlerinizi alalım...
SELEN cim dünyaya hoşgeldin :))) Çok mutlu ve sağlıklı bir ömür sür inşallahhh.. Seher geçmiş olsun...
Aylin; raziye ayşeler merve2 gülsüm sizler nasılsınız...

gülsümcüm akşamüstü doktorumu arayacağım bakalım daha adet olmadım ne diycek akşama kadar da olmazsam tabi...

emelcim hosgeldin canım, yahu kızlar bişii diyin ben cok tırsıyorum,millet rahim filmini genel anezteziyle yaptırmış bugün yapar sanırım, 8. günüm, valla 2.30 da doktorddayım dua edin noolur

hoşbulduk Ayşecim... Sen bize inanmıyorsun demek :))) Merak etme çok sancı olmuyor.. Daha doğsusu oluyor ama hemen geçiyor :)))) Boşuna anestezi almana gerek yok bence..Ama yinede sen bilirsin canım..

Duamız senle ayşecim korkma ya ben okudum rahim filmini bazısı çok rahat geçti falan yazmış o yüzden çok kasmamak gerekiyormuş ve rahim filminden hemen sonra hamile kalan çok kişi var

emelcim hoşgeldin tatlım badegül ve merve hamile çok sevindik sıradakilere yol açıldı bekliyoruz canım

Aaaaaa Badegül de mi hamile .)))) Ayyy badegül cüm çok özür dilerim bilmiyordum geçmişi okumadım.. Tebrik ederim senide... Ben 2 hamilemiz var deyince ne yalan söyleyim Asiye yi hamile olarak ilan ettim :))))
Gülsim cüm senin günün geçtimi doktorunu neden arayacaksın :))) Kızmayın valla geçmişi okumadım :))

ya adet günüm bugün olmadım tabi.çatlatma iğnesi oldm ya ondan dedim arasammı.

hoşbulduk Ayşecim... Sen bize inanmıyorsun demek :))) Merak etme çok sancı olmuyor.. Daha doğsusu oluyor ama hemen geçiyor :)))) Boşuna anestezi almana gerek yok bence..Ama yinede sen bilirsin canım..
yok be emelim inanmadıgımdan deil de yusufluyo işte insan:roflol: ayh şööle iki gün de rapor verselr de evimi temizlesem
Duamız senle ayşecim korkma ya ben okudum rahim filmini bazısı çok rahat geçti falan yazmış o yüzden çok kasmamak gerekiyormuş ve rahim filminden hemen sonra hamile kalan çok kişi var
saol asişim evet herkeste farklı etkileri var da inşallah iyi olur, umarım yapışıklık falan yoktur varsa da bu filmle açılır da ben de merveyle badegülün peşinden giderim. Allahım hepimiz için diliyorum bunu :Saruboceq:

Bende doktora gittim doktoru bekle bakalım dedi emelcim gülsüm bende arayıp sorsam mı diyo az kaldı gününe de

emelcim hosgeldin canım, yahu kızlar bişii diyin ben cok tırsıyorum,millet rahim filmini genel anezteziyle yaptırmış bugün yapar sanırım, 8. günüm, valla 2.30 da doktorddayım dua edin noolur
tümmm dualarım seninle olcak canım benimmm tırsma bir arkadaş daha yaptırdı hatta okadar korkulcak bişi değilmiş dedi.. sen güçlü birisin eminim sende öle dicen cnmmm..
gülsümcüm akşamüstü doktorumu arayacağım bakalım daha adet olmadım ne diycek akşama kadar da olmazsam tabi...

var mı peki asiye bi ağrı vs. olmazsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…