kızlar aylinin engelini kaldırmış ama ayşeyle şebneminki duruyo hala
lütfen onları da kaldırır mısın? insan gibi rica ediyoruz.
kızlar belki biyerlerde rastlamışsınızdır bana tam 1yıl olacak kkya üye olalı ve ben kk sayesinde birçok şey öğrendim ,geliştim..
başımdan bir gebelik geçti ve kalp atışı alınamadığı için 27 ekim günü ağlayarakta olsa ayrıldım yavrumdan..şimdi yılmadım ve 4aydır tekrar bebek istiyoruz.
benim gibi olan veya hiç bebeği olmamış olan yada bebeği olup bize destek olmak isteyen tüm arkadaşlarımı buraya bekliyorum. samimi ve düzgün arkadaşlıklarlaa..a.s.
hakkaten artık uzasın istemiyorum, ciddi can sıkıcı oldu bu konu. son olarak şunu söyleyim, ben kezeme özelden tek kelime yazmadım, burdakileri okudunuz zaten. diğer kızların da yazmadığını düşünüyorum,düşünmek istiyorum. özetle, nasıl anlatmalı, orantısız güç kullanıldı. yaptığımız sadece kuru bir merakla konuyu uzatmaktı. hakkaten konu da gereksizdi, bırakın kim ne yapmak istiyosa yapsın. ama ciddi şaşırdım ya, şaka gibi! hakaret yok,küfür yok,saygısızlık yok, sadece eleştiri var... birileri saygısızlık yaptıysa -ben yapmadığım halde-cezasını ben çekiyorum. ve yani bu bir paylaşım alanı,hakaret eden atılmalı ama etmeyeni neye dayanarak men ediyorun. forum kuralları belli diilmi.... neyse. eğer herhangi bir hatam olduysa ben kime karşı yaptıysam özür dilerim, bu büyüklüktür.ben kendime özür beklemiyorum ki...
benim uslubumu eleştirirken kendi usluplarını korumamalarından dolayı bir özür bekliyorum kendime değil ama yapılan işleme.
birde hır hür demeden kim kimdir nedir ne iş yapar diye bakmalı.
asarım keserim sen kimsin ile kimse sonuca ulaşamayacağını bilmeli. Bir kına kelimesi ettik altımızdan girip üstümüzden çıktılar ! Neden bu kınaya çok takıldılar anlayamadım belkide yaraları vardı konudan dolayı...
neyse çıkmalıyım herkese iyi günler...
bende geldimmmm kendım cok ınatcıyımdır bırgun benı allahım bu bebek ıcınde boyle deneyecegı hıc aklıma gelmezdı cunku 4 dusuk yasadım malesef esımdede bende bı problem cıkmadı umutsuzluklara aglamalara mutsuzluklara herseye ragmen yınede varım ınsallh bırgun bızlerde anne olacagız rabbımın ıznıyle mevlam yardımcınız olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?