İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar aylinin engelini kaldırmış ama ayşeyle şebneminki duruyo hala

lütfen onları da kaldırır mısın? insan gibi rica ediyoruz.

Kızlar ben geldim gene yasaklar başlamış lütfen bitsin yasaklar eski halimize dönmek istiyoruz bak yeni gelenlere de ayıp oluyo

kızlar aylinin engelini kaldırmış ama ayşeyle şebneminki duruyo hala

lütfen onları da kaldırır mısın? insan gibi rica ediyoruz.

canım kazenle görüştüm ve diğer arkadaşlarınki için özür dilemesini bekliyormuş o yüzden..

yeni üyeyim ben neler varmış ceza filan vay be hiç bilmiyodum allah allah ne gerek var böyle şeylere ya

ben kendime özür beklemiyorum ki...

benim uslubumu eleştirirken kendi usluplarını korumamalarından dolayı bir özür bekliyorum kendime değil ama yapılan işleme.

birde hır hür demeden kim kimdir nedir ne iş yapar diye bakmalı.

asarım keserim sen kimsin ile kimse sonuca ulaşamayacağını bilmeli. Bir kına kelimesi ettik altımızdan girip üstümüzden çıktılar ! Neden bu kınaya çok takıldılar anlayamadım belkide yaraları vardı konudan dolayı...

neyse çıkmalıyım herkese iyi günler...

ya böle orrtamlarda bu tür şeyleri neden uzatırlar anlamam.neymiş üyelik iptal sanki başka isimle girilmiyo.

prensip olması çok güzel bişey ama çok uzatmamak gerekiyo böyle şeyleri neyse sorun bitmiş sanırım herkes için hayırlısı olsun:)

evet hanımlar bahsedin bakalım şu gelmek bilmeyen inatçılardan benimki 5 senedir bekletiyo beni allah nasip derse bu senen bekliyoruz

bende geldimmmm kendım cok ınatcıyımdır bırgun benı allahım bu bebek ıcınde boyle deneyecegı hıc aklıma gelmezdı cunku 4 dusuk yasadım malesef esımdede bende bı problem cıkmadı umutsuzluklara aglamalara mutsuzluklara herseye ragmen yınede varım ınsallh bırgun bızlerde anne olacagız rabbımın ıznıyle mevlam yardımcınız olsun.....

Bebekteyiz bende geçen sene hamile kaldım bebeğim 2 aylıkken kalbi durduğu için alındı şimdi yumurta takibi yapılıyor adetim düzensizleşti de

kızlar selam yeniden....
hakkaten artık uzasın istemiyorum, ciddi can sıkıcı oldu bu konu. son olarak şunu söyleyim, ben kezeme özelden tek kelime yazmadım, burdakileri okudunuz zaten. diğer kızların da yazmadığını düşünüyorum,düşünmek istiyorum. özetle, nasıl anlatmalı, orantısız güç kullanıldı. yaptığımız sadece kuru bir merakla konuyu uzatmaktı. hakkaten konu da gereksizdi, bırakın kim ne yapmak istiyosa yapsın. ama ciddi şaşırdım ya, şaka gibi! hakaret yok,küfür yok,saygısızlık yok, sadece eleştiri var... birileri saygısızlık yaptıysa -ben yapmadığım halde-cezasını ben çekiyorum. ve yani bu bir paylaşım alanı,hakaret eden atılmalı ama etmeyeni neye dayanarak men ediyorun. forum kuralları belli diilmi.... neyse. eğer herhangi bir hatam olduysa ben kime karşı yaptıysam özür dilerim, bu büyüklüktür.
tamam benden bu konuda bu kadar.
belki yine atılırım :)

tatlım senin ki zor gerçekten umudunu aybetti herşeyin hayırlısı olsun inşallah allah kısa zaman da kucağına almayı nasip etsin tabi sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…