İnatla bir gün ANNE olacağım !

Love hoşgeldinn.... Bak sen kocişini ikna et nasıl gelecek bebişlerin.. İstersen senınle dünür olalım :)))))

h.b. sinem bu ismi çok severim aşılamalrımda hemşire arkadaşım var sinem iğnelerimi o yapmıştı benle beraber uğraştı belki ondan ismini çok severim

bencede love eşini ikna et de hayırlısıyla bebeişlerin doldursun kucaklarını kaç kez denedin aşılama aşılama da olma oranı yüzde 20 civarı tüp bebek 50 60 değişiyo umarım olur bir an önce

love arkadaş kayboldu bugünde kapsama alanı dışına çıktı herkes baz istasyonu kuralım bari

vallaaaa amaa yaaaaaaaaaaaa kazennnnnnnnnnnnn lütfennn artık kimse silinmesinn ((((

bebekteyiz allah yardımcınız olsun arkadaşım belki bizde tüp bebek yaptırırız zaman neyi gösterecek bakalım hakkımızda hayırlsı

Evet yaaaaa..... Ne bu böyle..Dalgamı geçiyorsunuz... Neye istinaden bu şekilde davranıyorsunuz anlamış değilim... Hem sitenizin amacı paylaşım alanı oluşturmak değil mi ??? Biz istedikten sonra msn aracılığı ile de görüşürüz.. Bizim burda toplanmamız sizin için bir avantajdır .. LÜTFEN... Şu oyuna bir son verin artık....

bebekteyiz allah yardımcınız olsun arkadaşım belki bizde tüp bebek yaptırırız zaman neyi gösterecek bakalım hakkımızda hayırlsı

amin canım hayırlısı tabi zamanı var herşeyin bunlar bahanesi rabbim ne zaman uygun görürüse biz elimizden geleni yapalım da rabbim hayırlısını nasip etsin

vallaaaa amaa yaaaaaaaaaaaa kazennnnnnnnnnnnn lütfennn artık kimse silinmesinn ((((

Önce özür dileyecekler...

Ben ne yapmışım onlara ? Konuyu temizledim, hakaret olan mesajları sildim, konunun devamlılığını sağladım şu yaptıklarına bak gelen maillerin özel mesajları saymıyorum bile...

Diktatörlükse evet diktatörüm....

Kazen ıle Röportaj - Pembe Gazete

Kazen ; sen bu olayı resmen şahsileştirdin ama...Yönetimde bulunduğun görev çerçevesinde yapman gerekeni yapsan daha doğru olmaz mı sence ?

Kazen ; sen bu olayı resmen şahsileştirdin ama...Yönetimde bulunduğun görev çerçevesinde yapman gerekeni yapsan daha doğru olmaz mı sence ?

Tabi özelime gelen mail ve mesajları okumadığınız için neden şahsileştirdiğimi anlamanızda zor.

Tabi özelime gelen mail ve mesajları okumadığınız için neden şahsileştirdiğimi anlamanızda zor.

Üç arkadaşımızda mı aynı şeyi yaptı :)))) Ama sizinde böyle alenen "ben sildim sizi, istersem devam ettiririm" demeniz hoş olmadı bence.. Herşeyden önce site çalışanısınız..Madem atışmalar oldu burada herkesin bilmesine gerek yoktu..Şmdi bunları yazıyorum ama benıde silersiniz diye korkuyor değilim :))) Neyse peki ne zaman son bulacak arkadaşların yasakları...?

evet güzel bir yere değinmişsin emelcim nezaman son bulur arkadaşların cezası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…