Bebekteyiz bende geçen sene hamile kaldım bebeğim 2 aylıkken kalbi durduğu için alındı şimdi yumurta takibi yapılıyor adetim düzensizleşti de
normal gebelikmiydi yoksa tüp bebek miydi umarım sorunun yoktur da doğal yollardan allah nasip eder
bizde seni seviyoruz aylinim Şeniz:1hug::içelim:VEEE KIZLAR BİZİM İÇİN UĞRAŞTINIZ, SİZİ SEVİYORUM BEAŞenizŞenizŞeniz
doğal yolla olmuştu canım şimdide klomenle yumurta takibi yapıyor doktorlar bakalım Allah isteyen herkese nasip etsin canım
canım genele ne yazdıysam o. ben nasipe de kızdım üslübundan dolayı,herkes kızdı. kazenin de sadece üslubunu eleştirdim... neyse kapansın artık ya sinirlerim bozuldu........yaşasın hoşgeldin aylincim hihoyyyt
bencede birşeyler yanlış anlaşıldı kazene sen özelden mesaj atmadıysan neden kapsama alanı dışına çıktın acaba CADIARZU
şebbomla ayşemde yazmamıştır yazsada kötü birşey söylemezler sanırım :uhm:
artık böyle tatsız olaylar yaşamayalım bizim ne için inat ettiğimiz belli zaten:CüvCüv:
canım evet.ne diyeceğimi bilemiyorumm sabah kayınvaldem fıtıktan ameliyat oldu aslında geleli 1 saat oluyor ama öteki topik burası vs uzadı işteee mesajlarda silindiğinden sadece üzüldüğümü belirtmek isterim yasaklar kalktı mı bilmem umarım bu son olur burada hepimizin derdi aynı önce hamile kalmak sonra hayırlısıyla kucağımıza almak sonra da sağlıcakla hayırla büyütebilmek meleklerimiziiii tüm derdimiz tüm ortak yanımız bizi birbirimize bağlayan yeğane şey bu kimimiz hiç tutturamadııı kimimiz hamiş kaldı ama kucağına alamadı kimimizdee kucağına aldı ama büyütemedi ve hala uğraşıyoruz birbirimize tavsiyeler veriyoruz bulduğumuz tüm yöntemleri burada söylüyoruz ya daha 2 3 gün önce ne şen şakraktık hatta biraz da ipin ucu kaçmıştı ama biz bizeydik birbirimize duacıydık tamam sanal ortam ama her duamızda buradaki arkadaşları da zikretmiyormuyuz birimiz hamiş kalınca yada doğum yapınca sanki kendimizmiş gibi çılgınca sevinmiyormuyuz 1. dereceden akrabaları saymazsak bu yakınlık nerede var ki bazen onlar bile destek değil köstekkkk kendi açımdan huzur bulduğum ortamların başında burası geliyor tekrar diyorum arkadaşlar bu son olur inşallahh derdi bizimle aynı olan herkeze kapımız açıkkk biz sevinçleride üzüntüleride paşlaştık dostluğu mu paylaşamayacağızzzzz:1hug:
huu huuuuuuuuu :)
avrupa yakasındayım canım inşallah ilk seferinde tutarda kavuşursun meleğine cnm
yasaklanan arkadaşlar gözünüz aydın geldiniz aramıza umarım tekrarlanmaz bu saçmalıklar
uyhhh derledim vallaha -tatlicadiarzu-
şeboo kader arkadaşımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?