teşekkür ederim, hep isimler güzel vallahi, diğer Arkadaşın ismini unuttum Ya, ilginç ve hoŞtu, duyulmamış... E ben de kızım olursa onu mu koysamki:dance:teşekkür ederim beğenmene sevindim senin isminde çok güzelmiş sırnaşık şey
belli olmaz, Allahtan ümit kesilmez bencekızlar süpersiniz yaa yerimseniben
beni yazmayın bu ay yumoşlarım büyüyemediama belki onlar da benim gibi inatçıdır büyüyüverirler 2-3 güne perşembe gidince dr haber veririm bakalım dua edin yumoşlarım büyüyüp bebiş olsun inş hepimizin bebişi olsun inşşş bu topik bize uğurlu gelsin inşşş
hoşgeldiin,sen de yeni misin? ya da bu konuda yenisin:uhm:hayılısı olsun tatlım bende 5 yıldır uğraşıyorum p.overliyim bende tüp bebek yaptırmak zorundayım 3 kez aşılama olumsuz çıktı nasip artık üzülme herşeyin hayırlısı:teselli:
hoşgeldin spotless :lepi: şimalcım inatla bebek istemeye devamkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3yerimsenibenkızlar ben de kendimi kısaca tanıtayım, 9 aylık evliyim, 2 aydır bebek istiyoruz, çikolata kisti çıktı ama bendeaslında ankaradan deilim doğduğum şehir olduğu için yazdım adıııım adıııım kızıma koyacağım adım olsun, şimal:)))
hoşgeldin lovewilight almazmıyız senide:lepi:kaydirigubbakcemile3yerimsenibenmerhaba kızlar bende yeniyim beni de alın topiginize
inşallah büyüyecek beyzam allahın izniyle inadımızla bekleyecez:CüvCüv:kızlar süpersiniz yaa yerimseniben
beni yazmayın bu ay yumoşlarım büyüyemediama belki onlar da benim gibi inatçıdır büyüyüverirler 2-3 güne perşembe gidince dr haber veririm bakalım dua edin yumoşlarım büyüyüp bebiş olsun inş hepimizin bebişi olsun inşşş bu topik bize uğurlu gelsin inşşş
hayılısı olsun tatlım bende 5 yıldır uğraşıyorum p.overliyim bende tüp bebek yaptırmak zorundayım 3 kez aşılama olumsuz çıktı nasip artık üzülme herşeyin hayırlısı:teselli:
senin sorununu öğrenibilirmiyim ne kadar zamandır istiyosun gelmeyen inatçıyı
hoşbulduk şeker kız sorma bu topik yeni açıldı ama maşallah an ve an kalabalıklaşıyo çok güzellll:lepi:ben aldım gitti, memnun oldum lovewilight, hoşgeldin iyi ki geldin, ne kalabalık oldu bir anda yaa ne mutlusırnaşık şey
hoşgeldiiiiiiin ,süper nick,
kolay gele, inşallah tutar, ne zaman başladın tüp bebek tedavisine...:1hug:
hayılısı olsun tatlım bende 5 yıldır uğraşıyorum p.overliyim bende tüp bebek yaptırmak zorundayım 3 kez aşılama olumsuz çıktı nasip artık üzülme herşeyin hayırlısı:teselli:
:roflol: ay pelint çok alemsin vallaha bak sengözlerimebaksanabhoşgeldiin,sen de yeni misin? ya da bu konuda yenisin:uhm:
hoşgeldin spotless :lepi: şimalcım inatla bebek istemeye devamkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3yerimseniben
hoşgeldin lovewilight almazmıyız senide:lepi:kaydirigubbakcemile3yerimseniben
inşallah büyüyecek beyzam allahın izniyle inadımızla bekleyecez:CüvCüv:
sende hoşgeldin bebekteyiza.s.
merve benide ekleyiver bakalım 12 mayısa en son benim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?