İnatla bir gün ANNE olacağım !

teşekkür ederim beğenmene sevindim senin isminde çok güzelmiş sırnaşık şey
teşekkür ederim, hep isimler güzel vallahi, diğer Arkadaşın ismini unuttum Ya, ilginç ve hoŞtu, duyulmamış... E ben de kızım olursa onu mu koysamki:dance:
belli olmaz, Allahtan ümit kesilmez bence

tşk ederim:)) henüz başlamadım maddi kısmına uğraşıyoruz hazır olunca ilaçla adet görüyom zaten ilaca başlıcam sanırım mayıs sonu gibi başlarım tedavie

aramızda hamişlerimiz varsa dualarını eksik etmesinler rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıla hayırlısıyla

hoşgeldin spotless :lepi: şimalcım inatla bebek istemeye devamkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3yerimseniben
merhaba kızlar bende yeniyim beni de alın topiginize
hoşgeldin lovewilight almazmıyız senide:lepi:kaydirigubbakcemile3yerimseniben
inşallah büyüyecek beyzam allahın izniyle inadımızla bekleyecez:CüvCüv:
hayılısı olsun tatlım bende 5 yıldır uğraşıyorum p.overliyim bende tüp bebek yaptırmak zorundayım 3 kez aşılama olumsuz çıktı nasip artık üzülme herşeyin hayırlısı:teselli:

sende hoşgeldin bebekteyiza.s.

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

18nisan .... spotless
19 nisan .... asiş
22 nisan ... rahel
27 nisan ... cancer
28 nisan ....pelint

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

ssensun
aslımmm
myhope
nicole78
aabeyazmelek
melankolia
rasema

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş

kızlar varsa eklemek istedikleriniz hamişler muhtemel doğum tarihlerinizi verin bide emel yiğitin doğum tarihi neydi?

Bebekteyiz bende tüp bebek adayıyım :))) Yalnız şu an beklemedeyim..Sizde sorun neydi.. Eğer sakıncası yoksa ?

tekrar hoş buldum gerçekten hoş buldum arkadaşlar bende sorun p.over canım kendimi bildim bileli var bu dert bende adet düzensizlii şimdi de gebe kalamam işte

Canını sıkma bebekteyiz.. p.overlı birçok arkadaş hamile kalmış burada..Bakarsın tüp bebeğe gerek kalmadan sende verirsin bize sürprizi...

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

18nisan .... spotless
19 nisan .... asiş
22 nisan ... rahel
27 nisan ... cancer
27 nisan ...zeytin1007
28 nisan ....pelint
12 mayıs... raziş

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

ssensun
aslımmm
myhope
nicole78

aabeyazmelek
melankolia
rasema

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş

Son düzenleme:
hoşbulduk şeker kız sorma bu topik yeni açıldı ama maşallah an ve an kalabalıklaşıyo çok güzellll:lepi:

hayılısı olsun tatlım bende 5 yıldır uğraşıyorum p.overliyim bende tüp bebek yaptırmak zorundayım 3 kez aşılama olumsuz çıktı nasip artık üzülme herşeyin hayırlısı:teselli:

saol canım inşallah bizede tüp kısmet olur aşılama nedense tutmuyo tüp sanki daha garanti tabi önce allah verecek çalışmaya ve istemeye devam hep destek tam destek

hoşgeldiin,sen de yeni misin? ya da bu konuda yenisin:uhm:
:roflol: ay pelint çok alemsin vallaha bak sengözlerimebaksanab

hoşbulduk razişcim yeniyim ama sanki sizi uzun zamandır tanır gibiyim :1hug:

merve benide ekleyiver bakalım 12 mayısa en son benim ama

merve canım topiğin en tatlı sahibi hadi benide ekle bari senin için bu listeye giricem kız 11 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…