İnatla bir gün ANNE olacağım !

canlarım hepinizi çok çok seviyorum hepinize çok teşekkür ederim hepinizin hastasıyım allah güzel gönüllerinize göre versin hepiniz muradınıza erin inşallah.

biraz işim var gelcem kızlar öpüldünüz

hoş bulduk arkadaşlar morale ihtiyacım var duaya ihtiyacım var derdimi aynı dertdekiler anlar diye burdayım ama yoğun bi günde gelmişim:)))

hoş bulduk arkadaşlar morale ihtiyacım var duaya ihtiyacım var derdimi aynı dertdekiler anlar diye burdayım ama yoğun bi günde gelmişim:)))
:)))) normalde burası bugün gibi diil canım ya, sen kötü rasladın, ne zamandır burdayım,ben bile ilk kez yaşıyorum böyle bi gün.....
bi daha olmasın inşallah.
aynı düşüncelerle burdayız...

hoşbulduk umarım tekrarlanmaz böyle gereksiz sıkıntılar eee başka nasılsınız moralinizi bozmayın bakam nazar değmiş olabilir asın bakalım nazarlıkları

kızlar dün gece uykusuz gözlerle yine hamile miyim umutları içince yüzdüm yaaaa,şimdi gülüyorum:roflol:
lekeyi gördümya, işte dedim, yerleşme lekesi:asigim::roflol:

eveeeet ben şebnem yeni gelenlere hoşgelmişler kafam allak bullak oldu kızlar bugün kartı yedim söylemişmiydim bilmiyorum umutlara çabuk baybay dedim bu ay gerçi çok çalışmamıştım safsatmıştım biraz önümüzdeki günlere bakalım nolcek.

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

18nisan .... cetrefilli
19 nisan .... asiş
22 nisan ... rahel
27 nisan ... cancer
27 nisan ...zeytin1007
28 nisan ....aylint
28 nisan ... nevgül
11 mayıs...alabama
12 mayıs... raziş

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

ssensun
aslımmm
myhope
nicole78

aabeyazmelek
melankolia
rasema

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş

hamişler muhtemel doğum tarihlerinizi bekliyorum emelyücel sende yiğitin doğum tarihini ver gülüm

Son düzenleme:

hayırlısı gülüm, bu sefer sıkı çalış amaaklava:

hayırlısı gülüm, bu sefer sıkı çalış amaaklava:

tamam ne derseniz yapcam kız şimdi ben çok çalışmanın haricinde napim soğan kürü mü ne hadi önerilerinizi yazın bana
bal 2/3 oranında bi kaçık çörek otu bidebi kaşık tarçın çay kaşığı dimi
hergün bi kaşıkmı yicez
soğan nası yapılıyodu
başka başka tarifler nelerdi
:jeyyar:

kızlaaaaaar evet burdayım. ne diycemi bilmiyorum, hepinizi ayrı ayrı seviyorum, çok teşekkürler peşini bırakmadınız bu işin. valla gerçekten özür gerektirecek bir hakaret etmedim, ilk engellendikten sonra kişisel iletideki gibi agresifsin evet dedim, bana da kazen moderatör deil sitenin sahibi diye bir msj geldi, ben de sahibi olmanız acımasızca engellemenizi gerektirmez dedim. hem vallahi hem billahi hakaret falan yoktu. neyse sonuçta sizleri kaybetmediğime çok sevindim, valla gerginlikten benim de migrenim tuttu.

ama o kadar alışmışım ki size boşluğa düştüm valla, bir daha Allah ayırmasın diyim, bir de adaşımın dediği gibi bir kaç gün önce pek bi şen şakraktık kendimize nazarımız değdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…