İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervişim allah bir nefeste kurtarsın canım sağlıkla alırsın inş. meleğini kucağına
adaşım bebişlerin ismini ne koyacaksın
seher araban hayırlı olsun canım selen nasıl
merviş kuzey nasıl oldu
yaseminim sen nasılsın canım
asiş asyamız nasıl

Herkese günaydın hayırlı cumalar
Sehercim araban hayırlı olsun cnm
yasemincim inşallah korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırsın
Mervecim inşallah hayırlısı ile normal doğumla geliverir kızın hadi bakalım bizde şafak sayıyoruz seninle..

Sinemcim bugün daha iyiyiz sabah kızımla sohbet ettik ben konuştum o tekme attı :)))) Darısı başınıza cnm

Kızlar ben bugün kdv hazırlayacağım sanırım uğrayamam merak etmeyin hepiniz kendinize iyi bakın görüşemezsek iyi tatiller canlarımmmm

kızlar günaydınnnnnnn...umarım hepiniz iyisinizdir..mervecim son günler demekki.. allahım yardımcın olsun...
bize bugün şeker testi yapıldı.öğleden sonra sonucu alacağım ve umarım doktoru yakalarsam gösteririm. kızlar grip aşısı yaptırdınızmı ya da yaptıracakmısnız. hamileler hakkında ciddi tehlikelerden bahsediyorlar.

günaydın herkese hayırlı cumalarrrrrr

ya galiba ben bu hafta iyice düşünüp haftaya aşı olucam kızlar dünden beri araşırdığım kadarıyla aşı ol diyen dr sayısıda az değil benim kendi dr umda olma diyenlerden ama haftasonu sağlıkcı bi arkadasım var ona da tanıdığı enfeksiyon uzmanına sordurup artık bi karar vercem ...abimin eşide iki gün önce oldu ici rahat valla böyle yok oldum yok olcam daha cok sinirim bozuluyor benim.. neyse sonuc kararımı yazarım yine emosummmm....

merviskooooooooo 3 gün müüüüüüüüüü ahhhhhhh ahhh ne güzel masalllah kızımız geliyoooo...nazar değmesinnnnn.....

asiyecim nasıl oldunnn daha iyimisin nezle yine atlatılıyo canım ya merak etme bende hafif bi atlattım grip olmada....

adasım allahım o günleri gösterirse ismini kulağına söyemek nasip olur insallah kızımızın adı pelin
oğlumuzun adı buğra andac olucak ...

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

amiiin çok sağolunn allah razı olsun dualarınız için inşallah darısı sizlerin başınaa ama bişey diyim mi hamileliğin ilk başları hiç bişey değilmiş ya benimki pek olaylı geçti sonları diye böyle hissediyorum bilmiyorum ama acayip sabırsızlık oluyor biran önce doğsa görsem iyi olduğunun haberini alsam diye çatlıyorsun. daha bir titizleniyosun .

yook asişş ya sezeryan oluvereyim beklesin azcık :)))) korkak ben napayım:)

sinemm çok güzel isimler bulmuşsun cnm adıylaa yaşasın inşallahh iki meleğinide öpüyorumm..

aşıya gelince ben pek yaptırma taraftarı değilim isterseniz biraz daha bekleyin 1 ay falan geçsin nebileyim çok yeni bişey allah korusun hepimizi kızlar.

canlarım yaa bence aşıyı yaptırın hamileler büyük risk altında
milliyetin internet sayfasında 2 hamiş ölmüş hemde biri 8 aylık biri 8.5
bir tanesi bebeğini doğurduktan sonra ölmüş
kızlar yaptırın sizler allah sağlık versin sizlere mervişim sende dikkat et hamile ve lohusalarda risk fazlaymış canım

sağolun kızlar selen artık tam bı canavar oldu hiç bişi yaptırmıyo yurumek ıstıyo hep
sinemcim adıyla yaşasınlarr bebeklerın
mervem ıyısın sende çok şükür

Allah yardımcın olsun canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah senin için dua ediorum aslında herkez için dua ediyorum..

herkeze benden teker teker slm lar ben fazla giremiyorum sabahtan anneme gidiyorum akşamda eşim iş çıkışı ordan alıyor ama son günler ya korku gece boyu geçmiyor..gece sık uyanıyorum kendimi dinliyorum aceba sancım varmı diye..

yarın kontrolümüz var bakalım dr umuz sezeryan için gün verecek sanırım 26 sı gibi diye düşünüyoruz bakalım hayırlısı haber vermeye çalışırım...ne olur benim içinde dua edin ........:teselli:

Allah saĞlıcakla kucaĞınıza alamayı nasıp etsın canlarım en zor gunler bu gunler
ıyıyım sınemcım kızla uĞraŞıtyorum ıŞte koca gun oda ıyı ŞÜkÜr

ben gelemedim ya herkes coşmuş valla...ikiz anneleri gelmiş...allah kolaylıklar versin ikinize de..taşımak gittikçe daha zor olacak...ben 1 ay daha taşıyamıcaktım sanki..iyiki erken geldi kuzucuk...
adaşım hayırlısıyla gelecek meleğin hiç meraklanma...kuvöze falan da gerek kalmayacak...rabbim seninle olsun hayatım...ikinizide korusun...
badegül senin de az kalmış canım...allah sana da yardım etsin inşallah oğlunu sağlimen kucağına al canım...
asişim geçmiş olsun dikkat et kendine sende...aşı konusuna gelince bence yaptırmanız daha iyi....tüm dr lar yaptırın diyo hamilelere...
sinem sen nasılsın..çalışmalar nasıl gidiyo bakiim..hadi yeni ev yeni bebek ister ama artık...
dünürr araban hayırlı uğurlu olsun...kazasız belasız kullan iyi günlerde...seloşum demek yürümek istiyo haa...benimkide pek mız mız hep kucakta...acaba yeni gıdalardan mı?az veriyorum ama ne bileyim alışması da lazım artık...
feyzacım kayınvalidene geçmiş olsun canım...sen de umarım iyisindir....
yasemin canım korunmayı ne zaman bırakacaksın bi zaman mı verdi dr...allahım hayırlarla getirsin meleğini inşallah hayatım...
ayşecim allah alperenine uzun ve sağlıklı ömür versin canım...ablasının ömrü onun olsun...azran seni cennet kapısında bekleyecek...şefaat edecek annesine...sen de oğluna ver tüm sevgini hayatım...allah sizi korusun...
rabbim tüm melekleri korusun annelerine bağışlasın...ve meleklerini inatla bekleyen annelere de en kısa zamanda göndersin meleklerini...rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi inşallah...

Son düzenleme:
herkese iyi haftasonlarııııııııııııııııııııııııııııı
bahtusa hayırlı doğumlar insallllaaaahhhh
merviskoyla senin allah yardımcınız olsun ....

benim tospirik uyudu..bi bakiim dedim zuzum gelmiş ama hemen gitmiş...hafta sonu herkes dinleniyo tabi ama bizim mesai 7 de başladı yine..bize dinlenmek yok..herkesi öptüm kocaman...

dünürcüm napan canım burda bursalı nısan anaları buluşuyo ona gıdıcem bırazdan bı ce dıyeyım dedım 1 haftadır annemdeyım bu gece eşim geliyo eve gıdıcez pazartesiden ıtıbaren evden yazarım artıkın

kızlar yarın yazabilir miyim bilmiyorum ama şimdi fırsat bulmuşken yazayım..hepiniz hakkınızı helal edin. dualarınızı bekliyorum inşallah hayırlısıyla kavuşayım doğuma giderken hepinizin adını saymayı düşünüyorum rabbim unutturmasın inşallah. ay yazarken duygulanmaya başladım kızlar. hepinizi çook seviyorumm..

merhaba arkadaşlar Sitaree arkadaşımızda hamileeeee opuyorumnanaktan
kendisi yeni evine taşındığı için interneti yok ve haber vermemi istedi listenizde varmıydı hatırlamıyorum ama tanıyan arkadaşalrına müjdeli haberi vermek istedim.. yerimseniben

mervecim hayırlı doğumlar şimdiden arkadaşım
güle güle git kızını al kucağına güle güle gel inşallah
dualarım seninle..........

maşallahhhhhhhhhhh
güzel sağıklı bir hamilelik gecirir umarım......tebrikler sitareeeeeeeeeeeeeeee

ay canım yaa çokk teşekkürler çook sevindik teşekkür ederiz bu güzel haberi verdiğiniz için konuşursanız bizdende hayırlı olsun dersiniz:lepi:sositososito
mervecim hayırlı doğumlar şimdiden arkadaşım
güle güle git kızını al kucağına güle güle gel inşallah
dualarım seninle..........

allah razı olsun sinemcimm canımm rabbim sanada göstersin bugünleri.. şunu diyebilirim son 2,3 günü tüm hamileliğe bedelmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 merve derdi dersinizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…