geldim kontrol iyi geçti 2770 olmuş doktor her nekadar kabul etmesede ben insülini olmadığımdan bukadar iyi kilo aldı diye düşünüyorum:) ordan nstye girdim sancım çıktı tahmin ettim busefer hissettim çünkü.:) neyse doktora gösterdik açılma var mı diye muayene etmek istedi korktum ama çokta abartı acımadı. şimdilik başlangıcındaymış bellide olmaz belki normal doğurursun dedi. kendi gelmezse pazartesi saat 10 sezeryan:) sağlıkla gelsin meleğimde hayırlısı neyse hakkımda öyle olsun canlarımmm şafakkkk 3:)))
merhaba kızlar been geldim benim için uzun bi süre sonra :)) nasılsınız görüşmeyeli kaşla göz arası bi geldim gidiyorum..
yeni bir topic açtım hamiş olmak isteyen yada kisti olanlar için
http://www.kadinlarkulubu.com/infer...iga-birebir-bitkisel-recete-verdidenemek.html
merhaba arkadaşlar Sitaree arkadaşımızda hamileeeee opuyorumnanaktan
kendisi yeni evine taşındığı için interneti yok ve haber vermemi istedi listenizde varmıydı hatırlamıyorum ama tanıyan arkadaşalrına müjdeli haberi vermek istedim.. yerimseniben
ay canım yaa çokk teşekkürler çook sevindik teşekkür ederiz bu güzel haberi verdiğiniz için konuşursanız bizdende hayırlı olsun dersiniz:lepi:sositosositomerhaba arkadaşlar Sitaree arkadaşımızda hamileeeee opuyorumnanaktan
kendisi yeni evine taşındığı için interneti yok ve haber vermemi istedi listenizde varmıydı hatırlamıyorum ama tanıyan arkadaşalrına müjdeli haberi vermek istedim.. yerimseniben
mervecim hayırlı doğumlar şimdiden arkadaşım
güle güle git kızını al kucağına güle güle gel inşallah
dualarım seninle..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?