İnatla bir gün ANNE olacağım !

adaşım rabbim elemsiz kedersiz hayırlı bi doğum nasip eylesin bitanem..nisanur evinize bereket huzur kalbinize adı gibi nurla gelsin...rabbim meleğinle seni birbirinize her ikinizide eşine bağışlasın...allah yardımcın olsun hayatım...yarın akşama doğru arar sesini duyarım inşallah...

canım benim adaşım allah razı olsun ne güzel dua etmişsin amiiiiiiiiinnnnnnn.. tamam cnmm telim yanımda olcak konuşuruz inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

canım benim adaşım allah razı olsun ne güzel dua etmişsin amiiiiiiiiinnnnnnn.. tamam cnmm telim yanımda olcak konuşuruz inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:

senden de razı olsun canım benim...hiç korkma..hayatının en güzel duygusuyla hayatının en güzel şeyini kucaklıyor olacaksın yarın bu saatlerde...hadi güle güle git gel...

senden de razı olsun canım benim...hiç korkma..hayatının en güzel duygusuyla hayatının en güzel şeyini kucaklıyor olacaksın yarın bu saatlerde...hadi güle güle git gel...

tüm duygularım birbirine girdi heyecan korku merak mutluluk öyle karışık ki rabbim inşallahh isteyennn herkese yaşatsınnnnnŞenizŞenizŞenizŞeniz

tüm duygularım birbirine girdi heyecan korku merak mutluluk öyle karışık ki rabbim inşallahh isteyennn herkese yaşatsınnnnnŞenizŞenizŞenizŞeniz

doğrudur...ama ben hiç yaşamadım bu duyguları...benimki çok aceleyle geldi..sadece korktum çünkü 35 haftalıktı..ama rabbim bana bağışladı meleğimi...evet canım allah isteyen herkese yaşatsın...evlat hasretiyle sınamasın kimseyi...dualarım seninle...

benimde yarın sabah şeker yüklemem var
mervişko sen de doğum yapmıs olursun belki bu sırada...........

merve2cim ne güzel 35 ne güzel ben o haftalara bile gelememekten korkuyorum bazen ......hayırlısı .........

kızlar iyi dilekleriniz için teşekür ederim .............

bebişim 3165 gr olmuş dün artık fazla endişem kalmadı 3 kilo doğsun başka bişey istemiyorum...sezeryan günüm belli oldu 26 aralık sabahtan alacak dr umuz Doruk bebek gelecek aramıza inşallah . heyecan mı var korkuda var hepsi birarada şu günler nasıl geçecek bilemiyorum Allah yardımcımız olsun....

Merveciğin seninde Allah yaadımcın olsun canım sağlıkla al inşallah Nisanuru kucağına dualarım seninle...

ohhhhhhhhhh bebişler sırayla geliyo hadi maşallahhhhhhhhhhhhhh

benimde yarın sabah şeker yüklemem var
mervişko sen de doğum yapmıs olursun belki bu sırada...........

merve2cim ne güzel 35 ne güzel ben o haftalara bile gelememekten korkuyorum bazen ......hayırlısı .........

gelirsin hayatım iyi düşün ki iyi olsun..meleklerin gününde ve sağlıkla gelsinler inşallah...

maşallah doruk bebeğe...allah seninde yardımcın olsun canım..meleğini sağlıcakla kucağına al inşallah...

feyzacığım ne hastalığını sordun canım anlamadım :))
adetini sordum canım...

iyiyim sagol emelcim sizler iyisiniz maşallah senin ikizlerinin adları ne ...

iyi sadece ameliyattan çıkınca naz yapmış herkez işini biliyor bi biz bilmiyoruz..

ne demek canım pelin ve bugranın hatrına affederim artık yerimseniben:teytey:

canım benim allahım sagsalim kurtulmayı nasip etsin inşallah kızınla evine huzur neşe mutluluk getirsin

iyiyim sagol canım butun hafta yoruldum şimdi dinlenicem inşallah senin paşan nasıl oldu aglaması geçtimi merve belki nazar degmiştir okusaydın bi...
amin:Saruboceq:

mervecim şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum, bebişini sağlıcakla kucağınıza alın insallaaah, bizi de haberdar edin arkadaşlar konuşunca merveyle..dualarm seninle cnm benim

simemiimmm şeker mi yükleniek kız sana, arayıp soramadım seni de,ela mervecik fazla gazlı ve gecemiz gündzümüz birbirine girdi, inş gelcem sana mutlaka

kızlar inş hepiniz iyisinizdir,hepinizi kocaman öpüyoruuum :*

merve 2 ciğim dr um bir zaman vermedi canım korunmayı bırakmak için..ocağın ilk haftası histeroskopi yapacak tanı amaçlı...onunla tamamlanmış oluyor testlerimiz...ondan sonra bırak diyecek inşallah...ama iğne başlayacak canım kan sulandırıcı...bir an evvel hamiş olmak istiyorum :)))

allahım merve arkadaşımızın yar ve yardımcısı ol...nisanurumuz ve mervemiz sana emanet.tez vakitte sağlıklı haberlerini alalım...amin...

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim mervişim allah sağsağlim sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin canım emel sende badegül sende c.tesi kucağına alacaksın meleğini inş. canım allah olmayan herkese nasip etsin
yasemin nasılsın canım
seher nasılsın selen nasıl
merviş2 sen nasılsın canım
ayşee uğramaz oldun
beyza raziş nerelerdesiniz kızlar
asişim sen nasılsın

Günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inşallah
Mervecim Allah sağlıkla kurtarsın cnm ınşallah Nisanurumuz sorunsuz kucağında olur.
Badegül de 26 Arallık saat 9 da sezeryana girecekmiş Doruk Bebek te ctesi geliyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…