adaşım rabbim elemsiz kedersiz hayırlı bi doğum nasip eylesin bitanem..nisanur evinize bereket huzur kalbinize adı gibi nurla gelsin...rabbim meleğinle seni birbirinize her ikinizide eşine bağışlasın...allah yardımcın olsun hayatım...yarın akşama doğru arar sesini duyarım inşallah...
canım benim adaşım allah razı olsun ne güzel dua etmişsin amiiiiiiiiinnnnnnn.. tamam cnmm telim yanımda olcak konuşuruz inşallahhh :Saruboceq::Saruboceq:
senden de razı olsun canım benim...hiç korkma..hayatının en güzel duygusuyla hayatının en güzel şeyini kucaklıyor olacaksın yarın bu saatlerde...hadi güle güle git gel...
tüm duygularım birbirine girdi heyecan korku merak mutluluk öyle karışık ki rabbim inşallahh isteyennn herkese yaşatsınnnnnŞenizŞenizŞenizŞeniz
kızlar iyi dilekleriniz için teşekür ederim .............
bebişim 3165 gr olmuş dün artık fazla endişem kalmadı 3 kilo doğsun başka bişey istemiyorum...sezeryan günüm belli oldu 26 aralık sabahtan alacak dr umuz Doruk bebek gelecek aramıza inşallah . heyecan mı var korkuda var hepsi birarada şu günler nasıl geçecek bilemiyorum Allah yardımcımız olsun....
Merveciğin seninde Allah yaadımcın olsun canım sağlıkla al inşallah Nisanuru kucağına dualarım seninle...
benimde yarın sabah şeker yüklemem var
mervişko sen de doğum yapmıs olursun belki bu sırada...........
merve2cim ne güzel 35 ne güzel ben o haftalara bile gelememekten korkuyorum bazen ......hayırlısı .........
kızlar iyi dilekleriniz için teşekür ederim .............
bebişim 3165 gr olmuş dün artık fazla endişem kalmadı 3 kilo doğsun başka bişey istemiyorum...sezeryan günüm belli oldu 26 aralık sabahtan alacak dr umuz Doruk bebek gelecek aramıza inşallah . heyecan mı var korkuda var hepsi birarada şu günler nasıl geçecek bilemiyorum Allah yardımcımız olsun....
Merveciğin seninde Allah yaadımcın olsun canım sağlıkla al inşallah Nisanuru kucağına dualarım seninle...
gelirsin hayatım iyi düşün ki iyi olsun..meleklerin gününde ve sağlıkla gelsinler inşallah...
adetini sordum canım...feyzacığım ne hastalığını sordun canım anlamadım :))
Selam inatçı anneler ve anne adaylarımız :))) Umarım herkes iyidir.
Ayşe cim nasılsın ? dün efkarlanmışsın biraz ama Alperen sayesinde kısa zamanda düzelmişsin..Allahım oğlunu san abağışlasın..
Mervecim az kaldı Nisanur u kucağına almaya inşallahh bir aksilik olmayacak sakın üzme kendini ve bizi.. şimdiden bol şans allah yardımcın olsun..
Merve2 cim maşallahh oğlun kocaman olmuş ve ek gıdaya başlamış..darısı bizlerin başına inşallahhh.. artık o zamana gelelim tarifleri alırız :))
Feyza cım sen nasılsın kayınvalidene geçmiş olsun..
Asiyecim maşallahh senın kızda kocaman olmuş.. aramızda yaklaşık 5 ay var..oğluma alsammı ki kızı nı :))))
Sinem gözün aydın sanırım eşin gelmiş.. umarım yeni evde yeni bebek sizleri bekliyordur..
ikizdaşım Sinem sende benım gibi kayıplardasın sanırım.. Nasılsın canım? Bebişler nasıl
Pınarcım sen nasılsın kızın kocaman olmuştur.. Darısı başımıza...
Seher ve Selencik sizler nasılsınız...Kınası yakılmış gözün aydın. gerçi ben o kına işini bilmiyorum ne için sürülüyor anlamadım :)))
Bu arada Çetrefil Ayşeyi biliyorum ama Gülsüm nerde o da mı gelmiyor topiğe.. Valla topiği aksatan bir ben değilim. bir sürü kaçak var etrafta...
Gelelim bizeeee.. Bugün 23+4 olduk teyzeleri.. şimdilik bir sorunumuz yok..yarın şeker testimiz var. inşallah onu da sağlıkla atlatırız...ama her geçen gün ağırlaşıyorum..Gerçi kilo bakımından şimdiye kadar bir uyarı almadım doktorumdan. ikiz diye bana tolerans gösteriyor sanırım :)))))
emelciğim iyiyiz bizler sen nasılsın meleklerine iyi bak canım ihmal etme bizleri
merviş güzel haberlerle gel inş.
asişim dikkat et kendine limon falan ye grip olma canım
yasemin nerdesin canım
feyzam kaynanan nasıl oldu
herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar cok gelemiyorum cunku sandalyede oturunca minnoslar cok rahatsız ediyo yahu güp güp anne kalk diye sinyal veriyor genelde ayaklarımı uzatıp uzanıyorummmm...
gecmisi okumadım ama mervisko niye korkuyosun insalllah gelecek sağlkla kızımızz
asişim dikkat et diycem ama bu meret nezle geldimi geliyoooo sen takvilerini al kuzummm bebbisin nasıl
ikizdasım emel naber bacım bende seker testi yaptırcam doktorum ayda bi kilo almamı istiyo ama ben iki kilo alıyorum iki ayan beri ..son aylar artık kapılardan nasıl sokcaz seni diye dalga gecti....
pınosumun kıscesi büyümüs masallah bi araya bi türlü gelemedik ama kısmetse yazın acısını fena cıkarcazzzz
kuzeyin annişkosu merve2 tosunumuzun ağlamasına kıyamammmm bennnnn..sen nasılsın canım
ayşecim efkar basmıs hakısın arkadasım ama rabbim ilacınıda verdiya cok sükür arkadasım
seherrrrr selossssssssssss napıyonusssssssssssss
adasım sinemmmm.... feyza......... feyza mesajını gecen gün gördüm cok özür dilerimmm bayram geceli yıl oldu bu aralar telimi az kullanıyorummm beni affedermisin kusummmmmmmm mucukkkkkkk mucuuuuuukkkk
geldim kontrol iyi geçti 2770 olmuş doktor her nekadar kabul etmesede ben insülini olmadığımdan bukadar iyi kilo aldı diye düşünüyorum:) ordan nstye girdim sancım çıktı tahmin ettim busefer hissettim çünkü.:) neyse doktora gösterdik açılma var mı diye muayene etmek istedi korktum ama çokta abartı acımadı. şimdilik başlangıcındaymış bellide olmaz belki normal doğurursun dedi. kendi gelmezse pazartesi saat 10 sezeryan:) sağlıkla gelsin meleğimde hayırlısı neyse hakkımda öyle olsun canlarımmm şafakkkk 3:)))
ben gelemedim ya herkes coşmuş valla...ikiz anneleri gelmiş...allah kolaylıklar versin ikinize de..taşımak gittikçe daha zor olacak...ben 1 ay daha taşıyamıcaktım sanki..iyiki erken geldi kuzucuk...
adaşım hayırlısıyla gelecek meleğin hiç meraklanma...kuvöze falan da gerek kalmayacak...rabbim seninle olsun hayatım...ikinizide korusun...
badegül senin de az kalmış canım...allah sana da yardım etsin inşallah oğlunu sağlimen kucağına al canım...
asişim geçmiş olsun dikkat et kendine sende...aşı konusuna gelince bence yaptırmanız daha iyi....tüm dr lar yaptırın diyo hamilelere...
sinem sen nasılsın..çalışmalar nasıl gidiyo bakiim..hadi yeni ev yeni bebek ister ama artık...
dünürr araban hayırlı uğurlu olsun...kazasız belasız kullan iyi günlerde...seloşum demek yürümek istiyo haa...benimkide pek mız mız hep kucakta...acaba yeni gıdalardan mı?az veriyorum ama ne bileyim alışması da lazım artık...
feyzacım kayınvalidene geçmiş olsun canım...sen de umarım iyisindir....
yasemin canım korunmayı ne zaman bırakacaksın bi zaman mı verdi dr...allahım hayırlarla getirsin meleğini inşallah hayatım...
ayşecim allah alperenine uzun ve sağlıklı ömür versin canım...ablasının ömrü onun olsun...azran seni cennet kapısında bekleyecek...şefaat edecek annesine...sen de oğluna ver tüm sevgini hayatım...allah sizi korusun...
rabbim tüm melekleri korusun annelerine bağışlasın...ve meleklerini inatla bekleyen annelere de en kısa zamanda göndersin meleklerini...rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?