İnatla bir gün ANNE olacağım !

gunaydın kızlar allah mervenın yardımcısı olsun en zor ve en guzel saatleri bunlar bi haftada 2 bebek gelıyo desenıze
iyiyiz sinemcim seloş ta iyi ama artık pek bı yaramaz yanından ayrılamıyorum sureklı dıb dıbeyız ayrılsam kıyamet kopuyo ağlamaktan
asişin sen nasılsın
pınarım olcak o kadar gazlı bebek zor bebek canım selenden bılıyorum

slm canlarım seher bende hayırlamıştım arabanı okumadın gözünden kaçtı sanırım yeniden yazim kazasız belasız seloşla binersin inş. canım
asiş feyza yasemin nereye kayboldunuz

slm canlarım seher bende hayırlamıştım arabanı okumadın gözünden kaçtı sanırım yeniden yazim kazasız belasız seloşla binersin inş. canım
asiş feyza yasemin nereye kayboldunuz

ben buralardayım sinemciğim bakıp çıkıyorum genelde...sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor :)) hadi bakalım o kadar özlemden sonra bu ay umutluyuz senden ona göre :)):hulya:

mervecim bebegini kokluyordur mis gibi inşallah
sinemcim evet naz yapamıyoruz işi bilmiyoruz biz ben dogumdan çıkınca hiçbir şey olmamış gibi davrandım yürüdüm güldüm çok zor olmuştu sanki sancıları dogumu yapan ben degildim halbuksem içimde ne fırtınalar kopuyordu
nasıl olayım valla beklemedeyim 1 haftam kaldı nsip artık bu ay hamile kalmazsam galiba doktora gidicem eşim gidelim diyor ben karar veremedim daha sen nsılsın
sehercim tam selenin ihtiyacı oldugu zamanlar sana sanırım oyüzdendir arabanız hayırlı olsun demiştim tekrar edeyim bari...
badegül sagsalıim sende kurtulursun inşallah 5 gün kalmış
pınarcım narsuyu versen dogumdan çıkınca verince baya önlüyormuş ama sende şimdide dene belki faydsı olur

merve doğumdan çıkmış ama daha narkozu atamamış uyumak ıstıyomuş :) eşiyle konuştum çok şükür ıkısıde ıyıymış

slm canlarım seherim iyiyim canım çalışmalara başladık ama öyle çok kafaya takmıyorum yılbaşından sonra gidecek çünkü olursa olur olmazsa gelince diyorum kısmet inş. feyzam müjdeli hebri verirsin bize
yasemin 1 ocaktan sonra hamiş haberlerinide alırız inş. canım senden

nisanur hoşgeldin aramıza ağlıkla allah analı babalı büyütsün mervişim
seherim sağol bilgilendirdiğin için canım

Mervecim doğurmuş ha çok sevindim Hoşgeldin Nisanur Bebek Dünyaya Mervecim e yılbaşı hediyesi oldu darısı başımıza. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin

inşallah sinemciğim...bende istiyorum ocakta hamilelik duygusunu tatmayı...canım hayırlısı olsun eşin ve senin içinde ...

kızlar merveden haber varmı
konuştunuzmu
doğum nasıl geçmiş
iyimiymiş nisa nur :uhm:

selam kızlar...... NıSANUR hoşgeldin... Mervem gözünüz aydın.... Tebrik ederim darısı başımıza...
kızlar tek tek isimlerinizi sayamasamda umarım hepiniz iyisinizdir..Seher araban hayırlı uğurlu olsun .. Darısı bize :))))))))))
Cuma günü şeker tarama testim yüksek çıktı maalesef.. Bugün tekrar yükleme testi yapıldı..Sonuçları yarın alacağım..inşallah çıkmaz diyorum ama pek de ümidim yok açıkcası.. Anlayacağınız benım bebeklerde şeker :)))))
Bu arada Feyza'cım ikizlerimizin adı tam kesin olmamakla birlikte Tuncer Alp ve Mehtap Naz yada Mehtap Işıl olarak düşünüyoruz.. Babamız erkeği bana bıraktı kız için düşünüp duruyor.. Tuncer rahmetli benım babamın adı, Mehtap ise eşimin 18 yaşında kaybettikleri kız kardeşinin ismi..Yani ilk isimlerimiz hazır ikincilerde düşünme aşamasındayız :))))

merve doğumdan çıkmış ama daha narkozu atamamış uyumak ıstıyomuş :) eşiyle konuştum çok şükür ıkısıde ıyıymış

çok şükür rabbime:Saruboceq:
iyi oldukalarına çok sevindim:asigim:
acaba kaç kilo doğdu bitanem yaa
önemli olan sağlığıydı ama

demkki genel anestezi oldu uyumak istediğine göre
hadi bakalım darısı sağlıcakla bizim başımıza:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…