gunaydın kızlar allah mervenın yardımcısı olsun en zor ve en guzel saatleri bunlar bi haftada 2 bebek gelıyo desenıze
iyiyiz sinemcim seloş ta iyi ama artık pek bı yaramaz yanından ayrılamıyorum sureklı dıb dıbeyız ayrılsam kıyamet kopuyo ağlamaktan
asişin sen nasılsın
pınarım olcak o kadar gazlı bebek zor bebek canım selenden bılıyorum
mervecim bebegini kokluyordur mis gibi inşallah
sinemcim evet naz yapamıyoruz işi bilmiyoruz biz ben dogumdan çıkınca hiçbir şey olmamış gibi davrandım yürüdüm güldüm çok zor olmuştu sanki sancıları dogumu yapan ben degildim halbuksem içimde ne fırtınalar kopuyordu
nasıl olayım valla beklemedeyim 1 haftam kaldı nsip artık bu ay hamile kalmazsam galiba doktora gidicem eşim gidelim diyor ben karar veremedim daha sen nsılsın
sehercim tam selenin ihtiyacı oldugu zamanlar sana sanırım oyüzdendir arabanız hayırlı olsun demiştim tekrar edeyim bari...
badegül sagsalıim sende kurtulursun inşallah 5 gün kalmış
pınarcım narsuyu versen dogumdan çıkınca verince baya önlüyormuş ama sende şimdide dene belki faydsı olur
selam kızlar...... NİSANUR hoşgeldin... Mervem gözünüz aydın.... Tebrik ederim darısı başımıza...
kızlar tek tek isimlerinizi sayamasamda umarım hepiniz iyisinizdir..Seher araban hayırlı uğurlu olsun .. Darısı bize :))))))))))
Cuma günü şeker tarama testim yüksek çıktı maalesef.. Bugün tekrar yükleme testi yapıldı..Sonuçları yarın alacağım..inşallah çıkmaz diyorum ama pek de ümidim yok açıkcası.. Anlayacağınız benım bebeklerde şeker :)))))
Bu arada Feyza'cım ikizlerimizin adı tam kesin olmamakla birlikte Tuncer Alp ve Mehtap Naz yada Mehtap Işıl olarak düşünüyoruz.. Babamız erkeği bana bıraktı kız için düşünüp duruyor.. Tuncer rahmetli benım babamın adı, Mehtap ise eşimin 18 yaşında kaybettikleri kız kardeşinin ismi..Yani ilk isimlerimiz hazır ikincilerde düşünme aşamasındayız :))))
merve doğumdan çıkmış ama daha narkozu atamamış uyumak ıstıyomuş :) eşiyle konuştum çok şükür ıkısıde ıyıymış
sonunda konuştummmm:lepi:mervemin sesi biraz kısıktı narkozdan herhalde nisanurumuzu 3 gibi yanına vermişler solunumda biraz problem olmuş doğduğunda ama şimdi iyiymiş emzirmişşş:ecrin_bebek:canımmmmm 2550 gr meleğimizzhoşgeldin meleğimiz Rabbim tüm güzellikleri sana versin mutlu huzurlu sevdiklerinle geçireceğin uzun bir ömrün olsun iki cihanda da yüzün gülsün inşallahhhhhhhhopuyorumnanaktan
Günaydın kızlar
Merve ile konuşmuşsunuz iyi olmasına sevindim iyi küvöze de girmemiş aman iyi olsunlar Allah uzun ömür versin Nisanur a sağlıkla yaşasın inşallah.
Sitare cim hoşgeldin canım tebrik ederim Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi ve doğum versin cnm kaç aylık oldu bakem minnoşun
sitere canım hoşgeldin hayırlı olsun allahım saglıklı bir hamilelik sonunda bebegini kucagına almayı nasip etsin inşallah yüksek bence ikiz olmasınlar seninkiler ben adetim 1 gün geçince yaptırdıgımda 484 çıkmıştı maşallah degerin güzel
sehercim evet çoçuk olunca arabasız olmuyor kendin bir şekilde idare edersin ama çoçukla gelip gitme sorun
emelcim isimlerinizde güzel sagsalim dunyaya gelirler inşallah...
bir ikiz daha geliyo topiğimize bence ikiz sitare hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
darısı olmayanlara
feyzaaa nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?