İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar...... NİSANUR hoşgeldin... Mervem gözünüz aydın.... Tebrik ederim darısı başımıza...
kızlar tek tek isimlerinizi sayamasamda umarım hepiniz iyisinizdir..Seher araban hayırlı uğurlu olsun .. Darısı bize :))))))))))
Cuma günü şeker tarama testim yüksek çıktı maalesef.. Bugün tekrar yükleme testi yapıldı..Sonuçları yarın alacağım..inşallah çıkmaz diyorum ama pek de ümidim yok açıkcası.. Anlayacağınız benım bebeklerde şeker :)))))
Bu arada Feyza'cım ikizlerimizin adı tam kesin olmamakla birlikte Tuncer Alp ve Mehtap Naz yada Mehtap Işıl olarak düşünüyoruz.. Babamız erkeği bana bıraktı kız için düşünüp duruyor.. Tuncer rahmetli benım babamın adı, Mehtap ise eşimin 18 yaşında kaybettikleri kız kardeşinin ismi..Yani ilk isimlerimiz hazır ikincilerde düşünme aşamasındayız :))))

hoşgeldin nisanur bebek....allah sana uzun sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip etsin...adaşım sana da geçmiş olsun ve gözün aydın...
aradım biraz önce..eşi çıktı mervenin..uyuyomuş merve..nisanur da iyiymiş...kuvöze falan da girmemiş...adaşımla konuşamadım..yarın yine arıycam...
hadi badegül sıra sende canım...

sonunda konuştummmm:lepi:mervemin sesi biraz kısıktı narkozdan herhalde nisanurumuzu 3 gibi yanına vermişler solunumda biraz problem olmuş doğduğunda ama şimdi iyiymiş emzirmişşş:ecrin_bebek:canımmmmm 2550 gr meleğimizzhoşgeldin meleğimiz Rabbim tüm güzellikleri sana versin mutlu huzurlu sevdiklerinle geçireceğin uzun bir ömrün olsun iki cihanda da yüzün gülsün inşallahhhhhhhhopuyorumnanaktan

canım benim hayırlı olsun araban, darısı bize insallah. evet ya ne zormuş gazlı bebe büyütmek, sabah 9da uyuduk düşün gerisini

cnm onu araştırdım bişi bulamadım ve açıkçsıda korktum bişi olur diye vermedim

cnm benim allah gönlüne göre versin inş bebişlerini sağlıcakla alacaksın kucağına, isimler de çok hoş, isimleriyle yaşasınlar bitanem..az kaldı sabret dualarımız sizinlee

merve doğumdan çıkmış ama daha narkozu atamamış uyumak ıstıyomuş :) eşiyle konuştum çok şükür ıkısıde ıyıymış

saolun seherim ve aysecim haberdar ettiğiniz için.. HOŞGELDİN NİSANUR BEBİŞ, SAĞLICAKLA BÜYÜ,HAYIRLI EVLAT OL İNŞLLAAH, MERVECİM SENİ VE EŞİN TEBRİK EDİYORUUM:ecrin_bebek:

selam kızlaarr uzun süredir yoktum
kaç defa gittim geldim değil mi? ama işte hiç bişiy planladığımız gibi olmuyor
işten ayrıldım
ev taşıdım
yeni evimde internetim yoktu bugün bağlandı hemen koştum size.
güzel haberi vereyim istedim çok şkür ben de hamileyim çift çizgiyi gördüm :)
ben yokken siz de ne var ne yok var mı hamişimiz?

Günaydın kızlar
Merve ile konuşmuşsunuz iyi olmasına sevindim iyi küvöze de girmemiş aman iyi olsunlar Allah uzun ömür versin Nisanur a sağlıkla yaşasın inşallah.
Sitare cim hoşgeldin canım tebrik ederim Allah sağlıklı bir hamilelik dönemi ve doğum versin cnm kaç aylık oldu bakem minnoşun

günaydın canlarım ben dün aramadım şu hastane stresini atlatsın merviş öyle ararım diye düşündüm
iyi olmalarına sevindim nisa hanımın
sitare hayırlı olsun allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin canım darısı olmayanlara inş.
günaydın asiş nasılsın canım
seher merviş ayşe

slm kızlar gelen giden olmamış mervişi aradım ablası çıktı lavaboya geçmiş
bebkte kendide iyiymiş canlarım

hoşbulduk tatlım tşk ederim amin inş. daha yeniyiz teyzesi 5 haftalığız.bi kaç ayı atlatmadan inanamıycam heralde hala güvende hissetmiyorum,bişi olcak kaybetcem diye endişeliyim. haftaya randevumuz var keseyi görücez inş. daha adetim geçmemişti kanda 920 çıktı sizce normal mi bana yüksek geldi biraz?

sitere canım hoşgeldin hayırlı olsun allahım saglıklı bir hamilelik sonunda bebegini kucagına almayı nasip etsin inşallah yüksek bence ikiz olmasınlar seninkiler ben adetim 1 gün geçince yaptırdıgımda 484 çıkmıştı maşallah degerin güzel
sehercim evet çoçuk olunca arabasız olmuyor kendin bir şekilde idare edersin ama çoçukla gelip gitme sorun
emelcim isimlerinizde güzel sagsalim dunyaya gelirler inşallah...

nisanurumuz hoşgeldin aramıza allahım sana ailenle uzun saglıklı mutlu bir hayat nasip etsin mis kokulu.. mervemizde iyiymiş çok şükür rahatladım valla..

hoşbuldum,tşk ederim amin inş bilmiyorum ki valla? :) bir beklerken ikiz olsa naparım :) eşimin annesi ikiz yani 1. dereceden yakında ikizlik varsa ben de ihtimal yükselirmiş,ikiz olabilir yani ama bakalım

bir ikiz daha geliyo topiğimize bence ikiz sitare hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
darısı olmayanlara
feyzaaa nasılsın canım

bir ikiz daha geliyo topiğimize bence ikiz sitare hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
darısı olmayanlara
feyzaaa nasılsın canım

amin canım valla ne diyim ikiz de olursa artık körün istediği bi göz allah verdi iki göz der şükrederim :))

mervecim hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn
hosgeldin nisanur bebekkkkkkkkk.....
kızlar emen cıkıyorum beim ağrıyo biraz yatcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…