selam güzel hatunlar...bugün adaaşımla konuştum..sesi iyi geliyodu...yarın eve çıkıuolar inşallah...nisanur ilk doğduğunda solunumda biraz problem olmuş..annesinin yanına hemen vermemişler..şimdi iyiymiş ama...hatta telefonu kaparken bi yaygara kopardıki duymalıydınız...mama veriyolarmış prensese...adaşım daha pek eemzirmeyi becerememiş...olsun senin sütün olsun da sen yeterki sağıp ver...bak benim koca danaya...benimkide aynı kilolarda aynı problemle doğdu ama şimdi maşallahı varçok şükür..darısı sana olsun adaşım..nisanurun kocaman kız olduğunu görelim...herkese selamı var mervenin...arada bi ağlıyorum diyo...o en güzel ağlamaların dedim...anne oldun kolay değil....hadiçabucak dön aramıza canım adaşımmm....
canım arkadaşım benim yaa
demek iyiler çok şükür
başta solunum problemi olması beni biraz korkuttu merveyle sorunlarımız benzer çünkü
haftaya salıda ben sezeryan olacağım Allahın izniyle bi aksilik çıkmazsa inşallah
canım arkadaşım öperim sizi çok Allaha emanet olun güzel haberlerle gelin inşallalhh
hiçkorkma canım..benim bebeğim 35 haftalık doğdu..çok şükür şimdi canavar...allahın izniyle sende sağ salim kavuşacaksın bebeğine...allahım ikinizidekorusun...hayırlı doğumlar olsun canım...
aşı vurulmanı doktrunmu dedı canım hayırlısı
şeker bebeler çok bızde maşallah sınemcım bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?