İnatla bir gün ANNE olacağım !

saol dünür...valla oyuncağı yeniden eline verilmiş çocuk gibi mutluyum...sinemcim aşı olmakla iyi etmişsin canım..kadın doğumcuların çoğu olun diyo..ablamada diyom ol diye ama kendi bilir tabi...
benim yaramaz yerde battaniyenin üstünde debeleniyo kendi kendine...şarkılar söylüyo resmen...ay çok tatlı yaaa...bi de bana bakmıyomu yan yan...yicem valla...

kızlar ben çıkıyom biraz..benim yaramaz durmuyo..accık oyniim onunla..uyutunca gene cee derim...byeee...

ye ye canım benim icin de yeeeeee

selammm kızlar... öncelikle sitaare bebeğin hayırlı uğurlu olsun... sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim..
Dün Merve ile bende konuştum en sonunda...sesi gayet güzel geliyordu. Nisa bebeğimizde iyiymiş..Darısı hepimize olsun....
Şekerli Sinem benı takip etmek zorundamısın :)))) Ama Allaha şükür şeker yükleme testim sınırda çıktı. verdiğim 4 kan sonucuna göre sınırdayım... Diyet vermedi ama tabi yinede yasaklı yiyeceklerimiz var. 1 ay sonra yeniden testi tekrarlayacaklar..Aşı olayına gelince benım doktorumda ol yada olma demiyor.. Bende şimdlik olmama taraftarıyım..
benden haberler bu kadar..sizlerde ne var ne yok... hani kaç zamandır liste felanda yapılmıyor..nerde şu listemiz...

emelcim liste falan yok artık canım...kimse aktif katılmıyo...demek sende azcık ucundan şekerlisin...aman dikkat et canım kendine..2 melek taşıyosun sen bizden daha zor işin..sinemm sende tabi canım..aman diyim erkenden doğurmaya kalkmayın...ikizlerde her zaman erken doğum riski var unutmayın...ona göre temkinli davranın...bebelerimize iyi bakın...
benim kuzu uyuyodu demin baktım yatağında kendi kendine bişeyler mırıldanıyo...ellerini seyrediyo :))))
ay çok komikti...sonra emziğini verdim döndürdüm sağına...baktım gene uyudu...ama bu ara biberona karşı çok tepkili...hiç ağzına alası yok...sütümü çok zor veriyorum...napcam bilmem...bugün biraz daha iyiydi..inşallah düzeliyodur...
bizden haberler böyle...

sağolsun seher mervenin doğum yaptığı müjdesini verdi, çok sevindim!
Allah analı babalı büyütsün nisanuru, mutlu sağlıklı ömürler versin...

herkes iyi di mi?

beni merak eden olursa, bi iki satır yazayım vee kaçayım :)
durumumu şöyle özetleyim: aynı tas aynı hamam sırnaşık şey
hoşçakalın, öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…