İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylin hoşgeldin canım...bide bildiğin gibiyiz...kuzeyle uğraşıyoz işte...allah sana da böyle tatlı uğraşlar versin...
dünür düzzelsin valla bana cinnet geliyo o yemediği zaman..ablama kızardım neden böyle yemeyince sinirleniyo üzülüyo diye...ama ANNE OLUNCA ANLADIM

ya işte bunlar daha ıyı gunlerın deyıp kotkutmak ıstemem senı amma :))) du bu ışın tam ek gıdaya gecışı var bıde:))

aman bu kadar ek gıda fazlasıyla yordu beni..tamına geçmek için accık daha beklesin valla..yoksam ben hepten güme gitcem :)))

ilahı dünür damadım aylık olunca başlıcan çorba meyve yoğurt ve 8 aydan ıtıbaren akşam yemeklerı eklenıyo bıde

>Nisanurumuz dünyaya gelmiş Allah analı babalı büyütsün çok ama çok tatlı maşşallah.... darısı bizlere inşallah...bende artık bir süre giremem sanırım siteye cumartesi sabah gircez sezeryana inşallah bebeğimi klucağıma alacğım..Allah isteyen herkeze tattırsın inşallah..kızlar bu bir veda değil tabi geçici bir müsade...

Şunu bilinki hepinize teker teker teşekür ederim bu zamana kadar yanımda olup beni anlayıp destek ve moral olduğunuz için iyiki varsınız allah bütün dualarınızı kabul etsin benim güzel annelerim ve anne adaylarım...sizii seviyorum ve tek tek öpüyorum kendinize iyi bakın iyiki varsınız.....

günaydın güzel hatunlar...bende kime diyosam kimse yokki ((

ilahı dünür damadım aylık olunca başlıcan çorba meyve yoğurt ve 8 aydan ıtıbaren akşam yemeklerı eklenıyo bıde

dünürüm ben çorba meyve yoğurt hepsini veriyom zaten...sadece tam öğünleri oturtamadık..kahvaltı yok henüz bi de...bakalım 2 gündür biberondan mamasını ve sütümü alıyo şükür...

güle güle git gel inşallah badegülcüm..seninde sağlıklı güzel haberlerini alalım...meleğine rabbim güzel hayırlı ömürler baht açıklığı versin...allah sizi sevdiklerinize bağışlasın inşallah...rabbim seninle ve küçük meleğinle olsun...

günaydın kızlar ancak gelebildim bizim işler sabahtan yoğundu nasılsınız bakim
Aylincim gelmiş kız nerdesin sen ayn ı tas hamam da olsa yanında olmak isteriz senden haber almak isteriz kız arada uğra cnm benim inşallah olacak umut kaybetmek yok
Badegülcüm güle güle git hayırlısı ile doğur Doruk Bebeği inşallah cnm Allah yardımcın olsun
Sehercim , Mervecim bu bebek bakma işi daha zor sanırım ek gıda falan derken ben yandım bebek eğitimi almam lazım beceremem diye korkuyorum bazen

dünür günaydın...asişim sana da canım...valla zor tabi bebiş bakımı..ama annelk içgüdüsü senin en büyükyardımcın oluyo bu zamanlarda...eminim en güzel şekilde üstesinden geleceksin..bizde anamızın karnında öğrenmedik ya bunu :))

slm canlarım nasılsınız ben iyiyim aylin gelmiş gitmiş umarım herşey yolundadır
kızlar site hata verip duruyo sabahtan beri uğraştım zor girdim sanırım bizim nette problem var şimdi düzeldi ama hep hata verip duruyo oyüzden de giremiyorum (
seher asiş merviş ayşe yasemin feyza nasılsınız badegül sanada az kaldı allah kucağına almayı nasip etsin meleğini
asişim sıra sende :))
adaşım emel asişten sonra sizlerde hadi zaman çabuk geçsinde melekler çoğalsın topiğimizde
allahım olmayanlarada nasip etsin
yazdım bu kadar ama hata vermez inş. canlarım öpüldünüz kocaman

evet asişim dunurun dediği gibi biraz iç gudu bıraz bılgı gıdıyo işte bak seloş buyudu:)

tünaydınnnnnnn herkeseeeee
nasılsınız kızlar ....asişim olur yaaa bana bile bazen bi cesaret geliyo bazen de cok korkuyorummmm sağlıkla gelsinlerde...
kayınvalidemin meshur sözü...dünya ya gelen büyüyo ...6 tane torun var ..kısmetse ikide bizden gelicek
genelde o söyler bu sözü.......

sinem sanada günaydın canım..hoş öğlen oldu artık ya...senin beklenmeyen adetin ne zaman canım..inşallah gelmez de onun yerine göbüşüne bi melek konuverir...
zuzum sen de burdasın ne var ne yok...
dünür şubat tatili 22 ocaktaymış...yani ocak sonu bursadayım hayatım...ama bu sefer az olmasın öyle cee der gibi...

iyi nicole um yaaa diyete basladım
dünden beri sekerimi ölcüyorum normal cıkıyo insallah böyle gider hep...acaba seker yuklemesinden önce ki gün yanlıs biseylermi yedim diye düsünüyorummm ama cok abartılcak bi sekerim yok sanırım...rahatladımmm
yalnız diyete uymak zor yahu uyucaktım daha baktım kahvaltı zamanım gelmis ...bi uyutmuyolar.....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın kuzey nasıl

bencede bencede dunurrrrrrrrrrrrrrrr hadi bakalım damadımı belıyorum :) benım sıpada yuruyo olur bu gıdışle kıyamet kopar evde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…