İnatla bir gün ANNE olacağım !

Valla bende bazen yaparım diyorum ama bazende korkuyorum yanlış beslerim falan dye
Sinem bizim bi tanesi oynuyo içerde senin 2 tane kardeş kardeş oynuyorlar tekmeliyorlar seni yerinde duramaman normal güzelim

kızlar oh maşallah gittim geldim kalabalıklaşmışsınız:)
şükürler olsun döndüm eve geçmişi henüz okuyamadım kendime yeni yeni geliyorum narkoz beni çok etkiledi bi ara girip doğum öykümü yazıcam minik nisayı görmek isterseniz

http://www.medipol.com.tr/medipol/default.asp

burdan sol tarafta bugün doğanlardan 21 aralık seçerseniz bebek sayhan bizim minik.. güzel resimleri çekip en kısa zamanda yüklicem kızlar

sınemcım dıkkat et canım sen dyetıne

tamam canım ederim faydasını görcem insallahhh

Valla bende bazen yaparım diyorum ama bazende korkuyorum yanlış beslerim falan dye
Sinem bizim bi tanesi oynuyo içerde senin 2 tane kardeş kardeş oynuyorlar tekmeliyorlar seni yerinde duramaman normal güzelim

sorma asişim ama bazende kuzularım bi uslu ikiside uyuyo anneleri dinlensin diye
genelde ayrı ayrı zamanlarda tekmeliyolar nadiren ikisi aynı anda coşuyolar ki o zaman karnım yamuk yumuk oluyo sankii..kaydirigubbakcemile3

ama büyükce yerleri daralıyo kuzularımınnnn

hoşgeldin merve anneeeeeeeeeeeeee
ben gördüm kuzunu masallah allah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı evlat olsun insallahhhh
sana da gecmis olsunnnnn canımmm

biz gördük nisanuru adaşım..pek yumuk bişi...sende iyisin geldiğine göre...ohh dahada iyi olcan inşallah...benim yaramaz uyandı...emzireyim dedim iki çekti sonra başladı şarkılara :)) şimdi de yerde battaniynin üstünde yuvarlanıyo...birazdan yoğurt çorbası içecek...inşallah sever..hiç denemedim daha önce hep sebzeli mercimekli veriyodum...bakalım sevcekmi..

mervecım hoş geldın taze anne bende gördüm nisanuru maşallah sultanıma
dunur kız mercımek gaz yapar ha dıkka et
bende seloşun çorbasını veremde gelem

ay inş bende o günleri görcem adaşımmmmmm çok öpüyorum bende kaçtım sancılarım oluyor kızlar normal doğurun diyorum başka bişi demiyorumm

ben yedırdım bıle :)) valla aklında bulunsun canım hangısını sevıyosa onu ver sevmedıne zorlama zaten yemıyoda

bende yedirdim çok şükür sevdi de..şimdiye kadar verdiğim herşeyi yedi...aman nazarım değmesin...ama bu çorbayı sevdi gerçekten..bide tarhanayı seviyo...

ay inş bende o günleri görcem adaşımmmmmm çok öpüyorum bende kaçtım sancılarım oluyor kızlar normal doğurun diyorum başka bişi demiyorumm

ben dedimdi size..normal doğum gibisi yok...2 güne kalkıyosun...tam haftasına sanki hiç doğurmamış gibiydim valla...

benimki bu ara ellerine taktı...havaya kaldırıp ellerini oynatıyo seyrediyoo :))) ay çok komik yaaaa....

selende öyle canım tarhana yoğurt çorbası haşlama (et patates)tel şehrıye,mercimeği pek sevmıyo, sebze çorbası ,tavuk suyu çorba

slm kızlar mervişim nasılsın canım aslında normal en iyisi ama ben sezeryen olmak isterim orjinal kalıyo :)) ok biraz ağrı sızı çekiyosun ama nebilim allah hayırlısını versin işte kib canım
çalışmalara başladım sanırım dün yumurtladım akıntı artmıştı kafaya takmıyorum allah hayırlısını versin hakkımızda canlarım
adet tarihim 10 ocak kızlar

ay valla yap hayrına dünür..ben pek anlamıyom bu işlerden..hamişlik tickerını da adaşım yapmıştı zaten...13 temmuz kuzeyin doğumu..şimdiden eline sağlık hayatım...

sağol hayatım ama üstüne gelip sağ tıkladığımda kopyala demiyo..pc de bi sorun var galiba...akşam kociş gelsin yaparım..kuzi uyandı...bi bakiim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…