İnatla bir gün ANNE olacağım !

merveciğim gördüm nisa nurumuzu maşallah ona...minicik ya tatlım benim :)) seni öpüyorum nisayıda kokluyorum :)))

günaydın kızlar...tam açtım sayfayı iki satır bişeyler yazayım dedim ama benimki içerden sesleniyoo...yatağında mırıldanıyo...gidip bi bakayım gene gelicem...

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Merve gelmiş gitmiş sanırım cnm ya ben normal doğum istiyorum ama hayırlısı Allah tan bakalım
Mervecim senin tospik te kıskanıyo bizi sanırım annesini hep yanına istiyo cee deyip kaçmak zorunda kalıyosun hep
Sinemcim nasılsın normal doğum gerçekten iyi ama belli olmuyor bebeğin durumuna göre doktorlar yönlendiriyor
Yasemin nasılsın cnm sanırım gününe az kaldı heyecan basmış

tünaydın yaniiii
diyetim işe yarıyo kızlar şeker değerim maşallah normal çıktı şimdiye kadar umarım böyle giderrrrrrrrrrrrrr

sana da günaydınnnnn asiş

gunaydın kızlar
aman iyi sinemcım sonuna kadar böle gıder ınşallah
asişim nasılsın canım
dunur gelmış gıtmış kuzey paşa yaramazlık yapıyo herhalde:)
hadı bakalım az kaldı gunune yasemıncım
sinemım zeytınım sen nasılsın canım
ben daha anca kahvaltı ettım cadı uyudu da:)
herkese hayırlı cumalar

günaydın sehercimmm hayırlı cumalar sanada
seloş uyudu demek güzel rüyalar görsün kuzum.......

iyiyim kızlar sizlerinde iyi olmanıza sevindim
allah sağlık versin meleklere olmayanlarada versin rabbim allah büün dualarınızı kabul etsin hayırlı cumalar

Sehercim iyiyim cnm nasıl olim bu aralar biraz uykucu oldum gece uyuyamıyorum gündüz uyanamıyorum 2 defadır işe gecikiyorum siz nasılsınız selen in cadılığı tutmuş Allah yardımcın olsun cnm
Pınarcımıda ela merve yoruyormuş inşallah kısa zamanda rutin hala döner de rahatlar kızcağız

uyudu tospirik...bende yemeğimi yaptım..evi süpürdüm(o uyanıkken tabi)çamaşır yıkadım astım...mutfağı toparladım...banyo var temizlencek ama bi dinleneyim...çay içiyorum şimdi...uyanana kadar da kk'dayım...
ben yokken gene herkes gelmiş gitmiş...

ben burdayım dunur bu gun keyfım yok accık bı supurdum sıldım yemeği yaptım o kadar

ben burdayım dunur bu gun keyfım yok accık bı supurdum sıldım yemeği yaptım o kadar

aman hamarat dünürüm benim..keyfin yokken yaptıkların benim için anca yapabildiklerim oluyo kız...daha ne olsun..evimi kaldırcan... alkisalkisalkis

yok kız evı her zaman kaldıramıyom haftada bi öle kaldırıp sil süpr tam anlamıyla yoksa her gun supurge sılme ustten öle hava köt burda kapalı başımda ağrıyo

asişim iyiyim canım benim..evet az kaldı ocak başında adet olacağım sonra dr a yine sonarsını dr belirleyecek az kaldı ama :)) sen nasılsın yaklaşıyo doğumun 30 haftalık olmuş maşalllah ona....:)

yok kız evı her zaman kaldıramıyom haftada bi öle kaldırıp sil süpr tam anlamıyla yoksa her gun supurge sılme ustten öle hava köt burda kapalı başımda ağrıyo

niye kız noldu?hasta falan olmayasın aman dikkat et...benm dip köşe yapılmayalı aylar oldu valla...pasaklımıyım ne

asişim iyiyim canım benim..evet az kaldı ocak başında adet olacağım sonra dr a yine sonarsını dr belirleyecek az kaldı ama :)) sen nasılsın yaklaşıyo doğumun 30 haftalık olmuş maşalllah ona....:)

hadi yasemincim umuda yolculuk başlıyo inşallah..hayırlısıyla tabii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…