İnatla bir gün ANNE olacağım !

hadı hayırlısı yasemıncım inşallah en kısa zamanda gelicekmeleğin

kız bılmemkı dunur üşümedim falan amm akşam çok ağladım film izlerken belkı ondandır deli misin deme ağlanırmı filmde dıye ben ağlarımkaydirigubbakcemile3

inşallah seherciğim benim ve tüm melek bekleyenlere versin rabbim tez zamanda hayırlısı ile :))

yok demem kız bende ağlarım çok..hatta durup dururken bile ağlayabilirim...hangi filmi izledin...

SLM KIZLAR NASILSINIZ
seher merviş asiş umarım hepiniz iyisinizdir bende ağlarım dizilere kızlar iyi oluyo ama insan rahatlıyo :))
asiş sıra sende badegülden sonra canım hayırlısıyla kurtarsın bütün hamişleri mevlam
olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin

beni merak eden olursa, bi iki satır yazayım vee kaçayım :)
durumumu şöyle özetleyim: aynı tas aynı hamam sırnaşık şey
hoşçakalın, öptüm

seni hep merak ediyoruz yazıyoruz bir zamanlar aylin vardı nerelerde kimbilir diye arada gel lütfen topigimiz yanlız zaten...kendine iyi bak...

yarın inşallah sagslim kurtulursun canım hayırlısıyla dorukla evine dönersin kolay dogumlar nasip etsin allahım.. kendine iyi bak görüşürüz inşallah..

iyiyim canım yogunum biraz arkadaşlar gelip gidiyor bir ara vakit buldum ondada site bozuktu
sende çalışmalara başlamışsın hayırlısı olur inşallah bebegin hemencecik seni daha fazla bekletmeden gelir inşallah..

mervecim iyi olmanıza sevindik allahım analı babalı büyütsün çok şeker nazarlardan saklasın bekliyoruz resimleri ama sen toparlanmana bak biz bekleriz...:1hug:

hepsi zor kolay bir şey degil kadın olmak...:bbo:kaydirigubbakcemile3
ben normeli yaşadım allahım nasip ederse sezeryanı yaşamak istiyorum ve bebegimi kucagıma alıp koklamak inşallah

günaydın iyi tatiller kızlar biz c.tesi geldik burdayız
nasılsınız görüşmeyeli
ben iyiyim çalışıyorum
feyza evet kadın olmak zor canım

ay kimsecikler gelmemiş topiğee nerdesiniz canlarım haftasonu diye sanırım zaten ıssızdı tümden ıssız oldu buralar :1ninca:

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

her ay duzenlı oluyosan bu belırtıyı atlaman lazım canım yanı olağan bı durum çunku

ay evet dünür badegülde doğurmuştur...allah analı babalı büyütsün...bizde bugün gezdik geldik...babamız bugün gezdirdi bizi...şimdide oğluşum uyuyo...bizde çay demledik içicez şimdi...hadi size iyi hafta sonları...

badegül allah analı babalı büyütsün bebegini sen bebegin iyisinizdir umarım...
sinemcim iyiyim sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor ev işleri ne durumda
sehercin sen nsaılsın fındıgın napıyor
ohh dün hava güzeldi burda izmirdede aynıydı galiba ne güzel dolaşmışsınız mervecim paşanda kışın güzel havasını almış..sen nasılsın canım
yasemin esra nerelerdesiniz ..

bende dün akşam pembe lekem ggeldi günüm yarın bu ay eşim doktora gidelim diyor bakalım artık
kırmızılar gelsin yine...

selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??

aynı belirtileri yaşıyorsun 1 hafta kala agrır demişsin aynı belli olmaz herkezin bünyesi farklıdır gününü beklemekten başka yapacak bir şey yok... inşallah yakın zamanda hamile kalırsın...
hamile kalanlarda gögüs agırısı olur tabikide benim adetime 15 gün kala dokununamıyordum hamileymişim meger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…