bı bulut olsam dizisi vardı bilirdin belkım finaliydi
beni merak eden olursa, bi iki satır yazayım vee kaçayım :)
durumumu şöyle özetleyim: aynı tas aynı hamam sırnaşık şey
hoşçakalın, öptüm
>Nisanurumuz dünyaya gelmiş Allah analı babalı büyütsün çok ama çok tatlı maşşallah.... darısı bizlere inşallah...bende artık bir süre giremem sanırım siteye cumartesi sabah gircez sezeryana inşallah bebeğimi klucağıma alacğım..Allah isteyen herkeze tattırsın inşallah..kızlar bu bir veda değil tabi geçici bir müsade...
Şunu bilinki hepinize teker teker teşekür ederim bu zamana kadar yanımda olup beni anlayıp destek ve moral olduğunuz için iyiki varsınız allah bütün dualarınızı kabul etsin benim güzel annelerim ve anne adaylarım...sizii seviyorum ve tek tek öpüyorum kendinize iyi bakın iyiki varsınız.....
slm canlarım nasılsınız ben iyiyim aylin gelmiş gitmiş umarım herşey yolundadır
kızlar site hata verip duruyo sabahtan beri uğraştım zor girdim sanırım bizim nette problem var şimdi düzeldi ama hep hata verip duruyo oyüzden de giremiyorum(
seher asiş merviş ayşe yasemin feyza nasılsınız badegül sanada az kaldı allah kucağına almayı nasip etsin meleğini
asişim sıra sende :))
adaşım emel asişten sonra sizlerde hadi zaman çabuk geçsinde melekler çoğalsın topiğimizde
allahım olmayanlarada nasip etsin
yazdım bu kadar ama hata vermez inş. canlarım öpüldünüz kocaman
kızlar oh maşallah gittim geldim kalabalıklaşmışsınız:)
şükürler olsun döndüm eve geçmişi henüz okuyamadım kendime yeni yeni geliyorum narkoz beni çok etkiledi bi ara girip doğum öykümü yazıcam minik nisayı görmek isterseniz
http://www.medipol.com.tr/medipol/default.asp
burdan sol tarafta bugün doğanlardan 21 aralık seçerseniz bebek sayhan bizim minik.. güzel resimleri çekip en kısa zamanda yüklicem kızlar
slm kızlar mervişim nasılsın canım aslında normal en iyisi ama ben sezeryen olmak isterim orjinal kalıyo :)) ok biraz ağrı sızı çekiyosun ama nebilim allah hayırlısını versin işte kib canım
çalışmalara başladım sanırım dün yumurtladım akıntı artmıştı kafaya takmıyorum allah hayırlısını versin hakkımızda canlarım
adet tarihim 10 ocak kızlar
selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?