İnatla bir gün ANNE olacağım !

aynen benimkide canım,güzelim demeden konuşmaz bana demiştiki kürtaja girerken inşallah seneye bu zamandada doğumda görüşürüz demişti inşallahhh demiş bayılmıştım:1hug:
canııııım inaşşah bir daha yaşamıycaksın bunu. yahu kızlar herkes ne kadar iyi niyetli burda yaa, birimiz hamile oluyoruz herkes mutlu oluyo, birimiz hastalanıyoruz herkes üzülüyo bir şey tasiye ediyo, aman allah bozmasın yaa çok uğurlu geldi bu topik valla mervecim açtın topiği buldun bebişi, ben de hemen bir topik açmata gidiyorum şimdik:roflol:naniknanik

inaşşah deil tabi inşallah:roflol: tövbe tövbeee benim korkum saçmalamama neden oluyo vallalaelaelaelaelae

Mervecim pek bişeyim yok ya ne adet belirtisi ne gebelik sadece akıntım var biraz o da annem soğuktandır diyo. Bide kasıklarıma batma giriyo o da soğuktandır diye düşünüyorum üşüyorum ben biraz da. Başka bişeyim yok

kızlar o zaman erken yaptım ben testi 4. gün perşembe günü oluyo çünkü 27 sinde olmam lazımdı kızlar hayırlısı artık

ay güldürdün kızzz beniii şaşkın ayşeee gülsüm yapardı espri sesi soluğu çıkmıyor hakkaten kız bi açtım topik uğur geldi ama sizede gelcek inşallahhh bu uğur..

asiye ya bişi diyim mi hamilesindir inşallah aslında en sağlamı kan testi yaptırsan:)))

asiyem sen hep mi 2 ayda bir olcan adet, yani bunu düzeltecek bişey yok mu? oldu bitti mi bööleydin?

kızlar o zaman erken yaptım ben testi 4. gün perşembe günü oluyo çünkü 27 sinde olmam lazımdı kızlar hayırlısı artık

silik var diosun dimi? pozitif test örnekleri kısmına baktın mı sinem bak ordada inanılmaz silikler var hatta benim ilk yaptığım teste benzer

asiş evet kan testi yaptırsana anacım doktor telden ne diycek anlamadım ki salı aksam ara demiş adet olmazsan:uhm: da telde neyi bilecek yani:uhm:
gülsüm firardasın :dilcikar:bak son ver şu sessizliğe canımcım iyileşmedin mi sen daha, bi sıkıntı yok de mi canımcım:1hug:

günaydın kızlar geçmişi okumayı anca bitirebildim öncelikle
mervem ve badegülüm çok sevindim allahım sorunsuz bir gebelik geçirtsin ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah
seherim canım tebrik ederim selenimize maşallah 41 kere allah nazarlarda saklasın
emelim oğluşunun ayaklarını yerim ben maşallah
deryacım maşallah kızına kara kız
asiyem inşallah sende hayırlı haberler vercen bize bitanem
aylinim sende hayırlı sonuçlarla gelip çalışmalara devam edeceksin canım
gülsümüm geçmiş olsun canım hadi inşallah bebiştendir
beyzam gülsümle aynısınız sanırım hadi yine aynı çifter çifter hamiş haberlerini alalım
ayşem (cetrefilli) dualarımız seninle güzelim umarım korktuğun kadar olmaz
sinemim hayırlısı olsun inşallah erken olduğu içindir inşallah
emelim rahelim sen nasılsın
ayşem sen yine misfirliklerdesin bakem
pınarım neden gelmiyor nezmandır yaww
şebbom sen nasılsın canım
unuttuğum varsa da hepinizi çok öpüyorum

ya ayşe bana ne oluyo inan bende anlamadım.dünde yanımdaki bayanla hiç konuşmadım sanki.oda dedi ne oldu sana hiç konuşmadın.böyle bi belirsizlik içindeyim.

amannn bu belirsizlikten kurtulmak için alın test yapın gitsinnn yaaa ne olcak çıkmadı mı regl gelmedi mi ama erken ondan çıkmamıştırrr koyver gitsin ..anacım hamile olduğumu öğrendim sorun mutlu oldun mu yokk mutluluktan çok korkularla yaşıyorum hayatı kendimize ziyan ediyoruzz.. malesefki elde olmuoo ama yapmamaya çalışalım kızlar yaaaa ..

bu arada kızlar bizde izmire gitmiştik ya kocişimin tayin işi için kura çekildi dün ve bize nazilli çıktı çok sevindik çok mutlu olduk rabbim herkese hayırlısını versin herkese hayırlı işler nasip etsin kimseyi işsiz bırakmasın canlarım allahımıza şükürler olsun

raziyecimm hoşgeldinnn allah razı olsun inşallah sizlerinde başınaaaaa...kocaman göbekli olsun herkesssss..herkes yüklü olsun aylinimizin lafı..

ayşe sen bidaha gelcen mi 2.30dan sonra evden yazarsın dimi

allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.inşalah benimkide kpss den girer de şu özel sektörden kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…