benim dr çok tatlıdır.kaydirigubbakcemile3
canııııım inaşşah bir daha yaşamıycaksın bunu. yahu kızlar herkes ne kadar iyi niyetli burda yaa, birimiz hamile oluyoruz herkes mutlu oluyo, birimiz hastalanıyoruz herkes üzülüyo bir şey tasiye ediyo, aman allah bozmasın yaa çok uğurlu geldi bu topik valla mervecim açtın topiği buldun bebişi, ben de hemen bir topik açmata gidiyorum şimdikaynen benimkide canım,güzelim demeden konuşmaz bana demiştiki kürtaja girerken inşallah seneye bu zamandada doğumda görüşürüz demişti inşallahhh demiş bayılmıştım:1hug:
kızlar o zaman erken yaptım ben testi 4. gün perşembe günü oluyo çünkü 27 sinde olmam lazımdı kızlar hayırlısı artık
asiş evet kan testi yaptırsana anacım doktor telden ne diycek anlamadım ki salı aksam ara demiş adet olmazsan:uhm: da telde neyi bilecek yani:uhm:ay güldür kızzz beniii şaşkın ayşeee gülsüm yapardı espri sesi soluğu çıkmıyor hakkaten kız bi açtım topik uğur geldi ama sizede gelcek inşallahhh bu uğur..
asiye ya bişi diyim mi hamilesindir inşallah aslında en sağlamı kan testi yaptırsan:)))
asiş evet kan testi yaptırsana anacım doktor telden ne diycek anlamadım ki salı aksam ara demiş adet olmazsan:uhm: da telde neyi bilecek yani:uhm:
gülsüm firardasın :dilcikar:bak son ver şu sessizliğe canımcım iyileşmedin mi sen daha, bi sıkıntı yok de mi canımcım:1hug:
bu arada kızlar bizde izmire gitmiştik ya kocişimin tayin işi için kura çekildi dün ve bize nazilli çıktı çok sevindik çok mutlu olduk rabbim herkese hayırlısını versin herkese hayırlı işler nasip etsin kimseyi işsiz bırakmasın canlarım allahımıza şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?