İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet canım izmir harikaydı dün....bütün millet sokaklardaydı valla...iyi oldu oğluşum hava aldı...tabi bende...

bende dün akşam pembe lekem ggeldi günüm yarın bu ay eşim doktora gidelim diyor bakalım artık
kırmızılar gelsin yine...

hadi hayırlısı feyzacım..bu ay bi görünün bakalım dr'a..ne diyecek..allah sana meleğinin kardeşini er geç gönderecek canım...az daha sabır..takdir allahtan...

dünür senin ticker de güzeldi ama bi deneyim dedim bakiim becerebilcekmiyim..oldu valla yaptım..onun için değiştirdim güzelim yanlış anlama emi...

ıyı geceler canım benımde mısafırım var yarın aşure yapıcam komşuları çağırdım zeytınlıyle fıstıklı lokum yaptım fırında bende onu beklyorum bu gun temızlıktı selende hazırlıktı yoruldum

Günaydın kızlar 2009 un son haftası hayırlı geçer inşallah.
Badegülcümde doğurmuştur hayırlısıyla. Allah analı babalı büyütsün inşallah

kışın güzel hava vuldunmu kaçırmıyacaksın oh ii olmuş
evet bakalım artık ne diyecek inşallah sabır ediyorum zaten

Günaydın kızlar 2009 un son haftası hayırlı geçer inşallah.
Badegülcümde doğurmuştur hayırlısıyla. Allah analı babalı büyütsün inşallah

sagol canım nasılsın keyfin nasıl asyamız nasıl...

günaydın güzel arkadaşlarım...ne var ne yok bakiim...asişim feyzam gelmiş...dünür gelemez..misafiri var..hamarat benim bu dünür..kızı da ona çeksin bari...baksana aşureler falan...biz anca yiyelim :)))
adaşımda nisanurla uğraşıyodur...ay aman o devreleri atlattım ya...şimdi çok şükür herşeyimiz düzenli..uykusu yemesi...allah hepinize nasip etsin canlarım böyle güzel kuzularla uğraşmayı...

kızlar selamlar ben hemen yazayımm yakında daha aktif şekilde aranıza döncem gelen giden oluyor pek açamıyorum düzen oturtmaya çalıyoruz bi yandan emme problemi yaşadık ona alışıyoruz. size minik kızımın resmini ekliyorum kızlar herkesler iyidir umarım hepinizi çok merak ediyorumm çok özledim sizleri

Eklentiler

• $Görüntü109.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 21
mervecim arada gelyorum ben ama kimse yok mecbur gidiyorum cnm sen buralardasın sanırım
ıstanbul da havalar kötü yahu fırtına var sizin orada da var mı

maşallah mervecim bunlar alışma devreleri geçecek inşallah önemli olan senin ve nisanurun iyi olması Allah bizede nasip etsin cnm

masallah canım benım mınığıne
benım bu gun mısafrım vardı asure yapıp komşuları cağırdım

MERVE2 ben bugun küçük feyzanın dogum gününü kutlamaya kreşe gittim pogça yaptın anneside pasta yaptırmış kutladık güzeldi...
mervecim maşallah nisanurumuza pek şeker iyi olun canım siz bizde seni özledik öpüyorum

aman adaşım o ne güzellik..maşallah minik prensesimize..umarım emiyodur canım..benimki emmediği için hep dua ediyorum herkesin sütü bol olsun cuk cuk emsin bebeler...sen acele etme düzene girsin herşey gelirsin aramıza...bizbekleriz...
feyzacım minik feyza kim oluyo?
dünür yaa keşke orda olaydım bayılırım aşureye...kazana atsınlar anca doyarım :)))

slm kızlar ben geldim 26 aralık 9:30 da doruk dünyaya geldi 3200 gr 50 cm sağlıklı çok şükür...anne olmak inanın anlatılmazmış..bebeğim için hemen ayaklandım valla sezeryan ağrılarım bile o kucağımdayken hissetmiyorum ama sonrasında kötüoluyor ama olsun onu sağlıkla aldım ya kucağıma oda yeter tabiki...çok öptüm sizleri...

Kızlar günaydın Badegül ün bebeğinin resmini ekleyeceğim inşallah beceririm canlarım

Eklentiler

• $C883-1.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 25
Allah nazarlardan saklasın bebeklerimizi maşallah ikisinede kızlar sanırsam sıra bana geldi 2 ay var ama heyecan basmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…