hayıııır ben unuttum allah da beni unutcak bu gidişleherkess meryem suresi okuyooo dimi kızlar? başladınız mı din hocanız oldum sizin :)
canım beniiiim yerim seni, adet sendromuna mı girdin noldu gülsümüm hiç yakışıyo mu sana, herşey olacagına varır, önemli olan sen eşin iyisiniz herkersin sağlıgı sıhhati yerinde mi? ee gerisi zaten gelir, allah önce can sağlıgı versin, kötü düşünme kötü olur, valla sana yakışmıyo canımcım o yüzden diyorum bak geliyo sopaya ayşe bana ne oluyo inan bende anlamadım.dünde yanımdaki bayanla hiç konuşmadım sanki.oda dedi ne oldu sana hiç konuşmadın.böyle bi belirsizlik içindeyim.
hoşgeldin razişim çok çok tebrik ederim inşallah darısı başımıza olur, hayırlı olsun canım benimbu arada kızlar bizde izmire gitmiştik ya kocişimin tayin işi için kura çekildi dün ve bize nazilli çıktı çok sevindik çok mutlu olduk rabbim herkese hayırlısını versin herkese hayırlı işler nasip etsin kimseyi işsiz bırakmasın canlarım allahımıza şükürler olsun
yüklü oluruz olmasına ancım allah başka dert vermesin, evden girerim tabi mervem habersiz bırakır mıyım sizi hiça.s. ayrıca cok dogru diyosun, bak hayatında alabilecegin en güzel haberlerden biri dündü, ve kaygılarından mutlulugunu yasayamıyosun, üzme güzel mervem bebişini, sağlıcakla alcan sen onu kucagınaraziyecimm hoşgeldinnn allah razı olsun inşallah sizlerinde başınaaaaa...kocaman göbekli olsun herkesssss..herkes yüklü olsun aylinimizin lafı..
ayşe sen bidaha gelcen mi 2.30dan sonra evden yazarsın dimi
sağolasın emelcim her ne kadar devlet işi olmasa da onun kadar güvenilir bir iş tarım bakanlığına bağlı çok şükür allahıma oh oh yiğitimizin keyfi yerinde olsunda tek
kızlar alttaki gibi ama daha silikti benimki
kızlar ne diyosunuz sizce hamişmiyim ben yaaaaa of of kafaya takmamaya çalışıyorum değilsem peki neden adet olmuyorum dimi bari adet olsamda kocam gitmeden çalışmalara başlasak kısmet yaaa canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?