İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok ayşecim kürtajdan sonra dengem bozuldu normalde en fazla 35 günde olurdum ağustosta kürtaj oldum ondan sonra dengem bozuldu 2 ayı buluyo doktor da bebek için uğraştırıyo adetimizi düzenlemiyo önce bebek olsun diyo bende polikistik over sendromu var yumurtlama bozukluğu. ondan olabilir diyo doktor ama önceden yoktuki anlamadım yani

herkess meryem suresi okuyooo dimi kızlar? başladınız mı din hocanız oldum sizin :)
hayıııır ben unuttum allah da beni unutcak bu gidişle
ya ayşe bana ne oluyo inan bende anlamadım.dünde yanımdaki bayanla hiç konuşmadım sanki.oda dedi ne oldu sana hiç konuşmadın.böyle bi belirsizlik içindeyim.
canım beniiiim yerim seni, adet sendromuna mı girdin noldu gülsümüm hiç yakışıyo mu sana, herşey olacagına varır, önemli olan sen eşin iyisiniz herkersin sağlıgı sıhhati yerinde mi? ee gerisi zaten gelir, allah önce can sağlıgı versin, kötü düşünme kötü olur, valla sana yakışmıyo canımcım o yüzden diyorum bak geliyo sopaklava:

hoşgeldin razişim çok çok tebrik ederim inşallah darısı başımıza olur, hayırlı olsun canım benim

raziyecimm hoşgeldinnn allah razı olsun inşallah sizlerinde başınaaaaa...kocaman göbekli olsun herkesssss..herkes yüklü olsun aylinimizin lafı..

ayşe sen bidaha gelcen mi 2.30dan sonra evden yazarsın dimi
yüklü oluruz olmasına ancım allah başka dert vermesin, evden girerim tabi mervem habersiz bırakır mıyım sizi hiça.s. ayrıca cok dogru diyosun, bak hayatında alabilecegin en güzel haberlerden biri dündü, ve kaygılarından mutlulugunu yasayamıyosun, üzme güzel mervem bebişini, sağlıcakla alcan sen onu kucagına

sağolasın emelcim her ne kadar devlet işi olmasa da onun kadar güvenilir bir iş tarım bakanlığına bağlı çok şükür allahıma oh oh yiğitimizin keyfi yerinde olsunda tek

evet kızlar katılıyorum herşey olduğuna varır kızlar takmıyorum kafaya mervem orayı bulamadım sayfaya koyda bi bakim ya sana zahmet

ayh benim türkçem bugün arıza yaptı kendi yazdıklarımı okuyunca çok gülüyorum, asişcim anladım canım pco da tekrarlayan bişey ha, yani tamamen kurtulusu yok ?? uleeeem dün aksam doktora gitcem diye ağda falan yaptım, evde eşimi kovaladım bu acıyı ben cekiyom sana da yapcam diye ama kaptırmadı :roflol:

sağolasın emelcim her ne kadar devlet işi olmasa da onun kadar güvenilir bir iş tarım bakanlığına bağlı çok şükür allahıma oh oh yiğitimizin keyfi yerinde olsunda tek

raziye hayırlı olsun cnm çook sevindim..

ayşe kız ne güzel yazmışınnnn çook etkilendim senağlama

ii madem asiyecim doktorlar bilir işini.. bekleye bekleye ömür geçioo:asigim:

merve ilk yaptığın testin resmini sonrada ikincisini koysana kız çif çizgiyi görelimde içimiz şenlensin

kızlar ne diyosunuz sizce hamişmiyim ben yaaaaa of of kafaya takmamaya çalışıyorum değilsem peki neden adet olmuyorum dimi bari adet olsamda kocam gitmeden çalışmalara başlasak kısmet yaaa canlarım

kızlar ne diyosunuz sizce hamişmiyim ben yaaaaa of of kafaya takmamaya çalışıyorum değilsem peki neden adet olmuyorum dimi bari adet olsamda kocam gitmeden çalışmalara başlasak kısmet yaaa canlarım

ama sinemcim bak stresine çok giriyosun, kan testi yaptıramazmısın bu ara? bu ay ben de aman olmadım adet diye diye kafaları yedim sırf stresten 4 gün gecikti adetim, sakin ol bi, bence kan testi ver beklemek yerine, ona göre doktora görünürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…