İnatla bir gün ANNE olacağım !

arkadaşlar herkese hayırlı cumalar diliyorum. allahım bütün dualarınız kabul etsin inşallahh

asiyem asyama maşallah kilo almış bayağı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .....kızlar hepinize de slm lar ben giremiyorum fazla akşamları bakıyorum kimselerde olmuyor...doruk iyi maşallah ama geceleri uykusuzluk çekiyorum bayağı gündüzde gelen giden oluyor uyuyamıyorum...gögüs uçlarım yara oldu ya birisini verince ağlıyorum damağıyla çok sıkıştırıyor...birkaç krem kullandım tabi düzenli olmadı sürekli emmek istiyor meme ağzında dursun uyuym istiyor tabi..bakalım zeytinyağı sürüyorum sanki faydası oldu gibi.....gene yazmaya çalışırım kendinize iyi bakın hepinizi çok çk öptümŞeniz

maşallah doruk paşaya...ne güzel badegülcüm emiyo seni şükür ki...ya emmeseydi kuzey gibi...sağmak da çok acı veren bişey...ve üstelik bebeğinin teması yok :sinifsinif: eminim meme ucu yaran geçecektir..sakın acıyo diye vermemezlik yapma..emsin doruk paşa koca adam olsun annesi...sana bi krem önerebilirim..GARMASTAN..bana iyi gelmişti...bol sütün olsun inşallah canım..sütünle kal... opuyorumnanaktan

maşallah doruğumuza badegül memen en kısa zamanda geçer umarım canım bide e vitaminiydi sanırım iyi geliyomuş meme ucundaki yaraya ama yinede sen bir araştır canım
merviş nasılsın canım hafta sonu uğrayan pek olamamış

günaydın kızlar...ben geldim :) perşembe günü histeroskopim yapıldı herşey yolunda şükür.1-2 aya kadar çalışmalara bailıyacağız :))

gunaydın kızlar nasılsınız bakem hafta sonu çok yoğundum emek temızlık selen derken geberdım velemedım
yasemıncım hadı fayırlısı senınde hayırlı haberlerını almaya az kaldı desene
sinemım sen nasılsın
badegulcum maşallah doruğa
dunur nasılsın canım damat ne alemde
yenı anne merve sultan gırmıyosun bakıyom sende nısadan fırsat ı kalmıyo :)

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah.
Badegülcüm çok geçmiş olsun cnm annenin sütü meme yaralarına iyi gelir diyorlar ama ben bilmiyoırum cnm Allah yardım etsin canımcım sıra bende bakalım inşallah benim bebemde emer anasını
Yasemincim çok sevindim sonuçların iyi gelmiş Allah ım hayırlısı ile yakın zamanda bebişini nasip etsin cnm
Mervecim(nicol) cnım şükür iyiyiz birkaçgüne kadar yanımda bri başlayacak o yüzden giremem sanırım evden girmeye çalışcam bende bizde msn ve forum siteleri yasak şimdi gelen kız ispiyonlamasın beni :)

Nisanurun annesi mervecim gelemiyo sanırım bebekten ama kısa sürede döner emininm nede olsa topik sahibi değil mi
Sehercim sen nasılsın tecrübeli anne seloş ne yapıyor sen bizim örneğimizsin ha kaybolma bebekleri büyütürken soracaklarımız olacak merveye de sanada :)

kaybolmam asişim allah bı kaz bela vermediği sürece buralardayım canım asyamız nasıl seloş cadılık yapıyo napsın işi gücü yaramazlık

selam inatçı anneler...
yasemin canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmış şükür...
asiye dünür sinem...hepiniz iyisinizdir umarım...
bende hafta sonu gezmekten gelemedim :))) şimdide bi sürü ütü beni bekliyo ama ben burdayım..nasıl ama? kuziş uyuyo...bu ara sallanarak uyumak istemiyo..yatağına yatırdım debelenirken uyudu...

kızlar bi gayret ütüye kalkıyom..sayfa açık..arada bakarım..

geldim geldim kızlar napayım benim kızında acayip gazı oluyo koca insan gibi geceleri onla uğraşıyoruz. bi yandanda başka dertler oldu sormayn gitsin kayınvalide ile annem arasında anlaşmazlıklar oldu çok ağladım sütüm gidecek korktum çünkü öle böle değil ağlama krizi tuttu.
lohusalık cidden zormuş sora annem hafta sonu yalnız bırakayım deneyin dedi gitti ben gene başladım ağlamaya nisa kıvranıo gazdan ben ağlıom eşim desen duymamış bile uyuyo neyse sora kalktıda beraber sabahladık aklıma ADAŞIM geldi oda annem gidince ağladım demişti ay daha neler neler duygu karmaşası korkutmayım kimseyi:)))

OLUR MERVECIM DOĞAL ŞEYLER ONLAR ınşallah cabuk bıter gaz sorununuzda rahatlarsın

canım adaşımmm...seni öyle iyi anlıyorumki..ama geçecek hepsi inan...bebeğinle birbirinize alışınca herşey yoluna girecek...sen sakın ha kaynanayı takma kafana...sütün gider mazallah...allah yardımcın olsun canım...sütünle kal...

benim kızım ilk dogduğundada annemle kayınvalidem arasında problem olmuştu birisi bunu böyle yap diyo birisi hayır şöyle yap diyo ortada bebeğimle ben kalıyordum
güya yardım ediyorlarr

benim kaynanam yok...ama eminim yaşasaydı annemle aralarında hiç problem yaşanmazdı..kayınvalidem dünya iyisi bi anneydi...allah mekanını cennet eylesin..nur içinde yatsın...

ay ütümü yaptım kuzumu doyurdum...şimdi oynuyo anakucağında...bende dinleneyim accık..bakalım bana ne kadar müsaade edecek haylaz tavşanım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…